bugün
O
oldummevlanagibi11 yıl önce
kobaniye giden o oyuncaklar
`(img:#800099)` `(img:#800100)` `(img:#800101)` ne gidecek zannediyordunuz ki? kanla beslenen insanlar ne verebilirler ki o çocuklara.
O
`(img:#800099)` `(img:#800100)` `(img:#800101)` ne gidecek zannediyordunuz ki? kanla beslenen insanlar ne verebilirler ki o çocuklara.
O
O
konak meydaninda kadir gecesi
izmirdeydim bugun enistem teyzem ve kuzenler konak meydanina gittik. Her zaman gezmeye gittigimiz yere seccademizle gittik bu sefer aczimizi sunmaya af dilemeye... Belediye valilik ve muftuluk birlesmis bir program hazirlamislar. 2 sey vardi beni … devamını gör
O
hilary swank
ilk büyük çıkışını,kendisine en iyi kadın oyuncu oscarını da getiren `erkekler ağlamaz `filmiyle yapmış olan 1974 doğumlu amerikalı aktrist..sert yüz hatlarına sahip olmasına rağmen duru bir güzelliği vardır..geçen yıl million dollar baby filmindeki … devamını gör
O
beştepe millet camii
`(img:#794567)` caminin imamı kuran okumada dünya 2.siymiş ee bizim r.t.e çalmada dünya 1.si ak saray kulliyeside israfta dünya birincisi ne güzel bir takım oldular ya. altın klozete sıçan bu zihniyet artık musluğundan altın suyu akan suda abdestl… devamını gör
O
başbağlar katliamı
pkk nın yaptığı katliamdır.
O
başbağlar katliamı
pkk nın yaptığı katliamdır.
O
173 uygur türkünün türkiyeye gelişi
şükürler olsun yarabbim devamı gelir inşallah dediğim haber. (img:#793477) edıt: bugün da ha başka hic bir haber beni da ha fazla mutlu edemezdi. emeği gecen tüm yetkililere sonsuz teşekkürler. allah binlerce kez razı olsun. edıt: şükürler olsu… devamını gör
O
173 uygur türkünün türkiyeye gelişi
şükürler olsun yarabbim devamı gelir inşallah dediğim haber. (img:#793477) edıt: bugün da ha başka hic bir haber beni da ha fazla mutlu edemezdi. emeği gecen tüm yetkililere sonsuz teşekkürler. allah binlerce kez razı olsun. edıt: şükürler olsu… devamını gör
O
oldummevlanagibi13 yıl önce
kedimi kim 7
bana benzeyen hoşgelmiş yazar. (bkz:7 bela husnu)
O
kızlık zarı dikiminde büyük artış
overlokçuların evlere hizmetinden sonra artmıştır.
O
kızlık zarı dikiminde büyük artış
overlokçuların evlere hizmetinden sonra artmıştır.
O
yapay kızlık zarı
şu saatte dumur etmiş üründür.
O
kızlık zarı operasyonu
hilal cebeci'ye göre çoğalan operasyon. (bkz:http://twitter.com/#!/hilalcebeciii/status/89830048936366080) ~neyin kafasındasın ablacım~ (bkz:yat yere yat yat yat)
O
fikir muhendisi fikri evinize gelse yapılacaklar
O
serpilem
(bkz:eminem)
O
gayim ama para bende
bi sözlük yazarı. `#16129134` bu da ispatı. + eskiden fakir ama hetero bir genç vardı. hatırladın mi? - get la kozbişov + evet ya ne sandın. şimdi gayim. ama para bende.
O
hobiolarakyaparsin
Hoş sohbeti olan yazar. Hoşgelmiş efendim.
O
kanserli çocuklara umut vakfı
kanserli çocuklara umut vakfı derneği adından da anlaşılacağı gibi kanserli çocuklara umut vadeden bir dernek bendenizde söz konusu derneğin bir dönem faaliyetleri içerisinde yer aldım; kaçuv projesi kapsamında arzu ederseniz bağışta bulunabilirsini… devamını gör
O
gayim ama para bende
bi sözlük yazarı. `#16129134` bu da ispatı. + eskiden fakir ama hetero bir genç vardı. hatırladın mi? - get la kozbişov + evet ya ne sandın. şimdi gayim. ama para bende.
O
stalin diyen balalayka
yeni yazar kişisi, hoşgelmiş, görcez bakalım.
O
stalin diyen balalayka
yeni yazar kişisi, hoşgelmiş, görcez bakalım.
O
yumurta topuk sivri burun
arka mahalle kırolarında görülebilecek olan, genellikle arkası basılmış, siyah ayakkabıdır. `pezevenk ayakkabısı` diye de isimlendirilir bazı çevrelerde.
© copyright 2005 - 2026