bugün
O
ohadiyorum9 yıl önce
ysk nın mühürsüz oyları geçerli sayması
(img:#1393451)
O
ohadiyorum10 yıl önce
2016 2017 şampiyonlar ligi şampiyonu beşiktaş
bu senede 3. olacağız bak görürsün.
O
ohadiyorum10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
O
ohadiyorum10 yıl önce
sarhoş yazarlardan entryler
kafası güzel sözlük yazarlarının içtikçe yazabildikleri entrylerdir. mesela ben bu entry'i silinmesin diye gece gece kafam güzel bir halde noktasına virgülüne filan dikkat ederek yazıyorum. hepinizi severim. lol.
O
ohadiyorum10 yıl önce
13 mart 2016 ankara patlaması
Evet oldu. Babam orda. Kendisi az önce beni aradı. Babam iyiymiş. İkinci patlama riski üzerine dışarı çıkmıyor. 27 ölü 75 yaralı olduğu söyleniyor.
O
ohadiyorum10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
O
ohadiyorum10 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
O
ohadiyorum10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
O
ohadiyorum10 yıl önce
mustafa kemal ve ismet inönü ilişkisi
öyle güzel ilişkileri olmamıştır hiç. ismet inönü atatürk'ün ölümünden sonra bile atatürk'e hınç içinde olmuş ve bunu göstermekten de geri durmamıştır. ismet inönü'nün atatürk'e karşı olan bu tavırlarının altında atatürk'le olan ilişkilerinin bozuk o… devamını gör
O
ohadiyorum10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
O
ohadiyorum10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
O
ohadiyorum10 yıl önce
erkeklerin sapık olduğu gerçeği
kadının sapıklığı karşısında masum kalan gerçektir.
O
ohadiyorum10 yıl önce
yazarların telefonlarındaki kilit ekranları
(img:#908313) şöyle bir şey.
O
ohadiyorum10 yıl önce
stv de program isimleri
(img:#881538) Kaynanasını kurtaran gelin
O
ohadiyorum10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
O
ohadiyorum10 yıl önce
fb yandex reklamı
https://www.youtube.com/watch?v=ZHFfhwSs3dw bir adet türkçeyi zar zor konuşan `robin van persie` içeren ilginç reklamdır. seslendiren ise `acun ılıcalı`. reklamda dönen `arjen robben` geyiği bir fenerbahçeli olarak beni heyecanlandırdı ama bu kadar … devamını gör
O
ohadiyorum10 yıl önce
oynayan fb kazanan bjk
ağlama fener!
O
ohadiyorum10 yıl önce
oynayan fb kazanan bjk
ağlama fener!
O
ohadiyorum10 yıl önce
23 eylül istanbulda olmayan trafik
Sabah kalktığımda gördüğüm muhteşem manzara. Resmen doğa harikası. (img:#842429)
O
ohadiyorum10 yıl önce
ulu önder hazreti recep tayyip erdoğan
(bkz:nasıl eksi alırım)
O
ohadiyorum10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
O
ohadiyorum10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
O
ohadiyorum10 yıl önce
kıyıya vuran suriyeli bebek cesedi
insanlığın sadece içi boş bir kavram olduğunu bize çok iyi anlatan masumiyetliktir. kim ise senin canını uçup gitmesine sebep olan, kim ise bunun müsebbibi, bu dünyada gün yüzü görmesin. (img:#826407) lanet olsun savaşınıza da, paranıza da, çıkarl… devamını gör
O
ohadiyorum10 yıl önce
© copyright 2005 - 2026