bugün
O
obirmelis8 yıl önce
yalnızlığını bir fotoğrafla anlat
(img:#1175081) budur.
O
obirmelis8 yıl önce
islamda çok eşlilik
öyle bir zaman düşünün ki savaşlar sonucu toplumda kadın sayısı ve hatta dul sayısı haddinden fazla. batıda pek çok romancının konu edindiği bu sosyal gerçek, genelde kendisini kötü yola düşme dramlarında bolca gösterir. savaşa gitmemesi konusunda ko… devamını gör
O
obirmelis8 yıl önce
pepapp
Kadınlara yönelik bir telefon uygulamasıdır. Amacı reglin kaçıncı gününde olduğumuzu, doğurganlığın hangi günlerde olduğunu ve bir sonraki reglin tahminen hangi güne denk geleceğini göstermektir. Özellikle benim gibi hangi gün başladığını/bittiğini b… devamını gör
O
obirmelis8 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
O
obirmelis8 yıl önce
sözlük kızlarının elleri
(img:#817625) abazalıktan bu hale gelen ellerdir.
O
obirmelis8 yıl önce
kedi besleme challenge
şu sözlükte o kadar boş, troll başlık açılıyor ki. faydalı birşeyler yapmak istiyorum. mahallemdeki kedilerin karnını doyuruyor ve uludağ sözlük yazarlarına meydan okuyorum. iddiaya girmek için gereken şartlar: -elinizi vicdanınıza koymak. -kapınız… devamını gör
O
obirmelis8 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
O
obirmelis8 yıl önce
uludağ sözlük kızları olarak toplanıyoruz
saat 23:00'dan sonra yapacağımız yemekli ağda partisine bütün uludağ sözlük kızlarını bekliyoruz. katılım için gereken şartlar: -giriş ücreti olarak bomonti kabul edilir. -pijamaları ve ağdaları herkesin şahsına münhasır olarak getirmesi rica olunu… devamını gör
O
obirmelis8 yıl önce
onbirinci nesil kızlar benim korumam altındadır
evrimleşmiş horoz.
O
obirmelis8 yıl önce
uludağ sözlük kızları olarak toplanıyoruz
saat 23:00'dan sonra yapacağımız yemekli ağda partisine bütün uludağ sözlük kızlarını bekliyoruz. katılım için gereken şartlar: -giriş ücreti olarak bomonti kabul edilir. -pijamaları ve ağdaları herkesin şahsına münhasır olarak getirmesi rica olunu… devamını gör
O
obirmelis8 yıl önce
en güzel göz rengi
(bkz:yesil) ~bunun basima gelmesine sinir oluyorum ~ ~ben acmadim bu basligi~
O
obirmelis8 yıl önce
yazarların kedilerinin isimleri
Daha yavruyken yere dökülen fantayı kana kana içmesinden dolayı fanta koydum ismini. Yakışıyor sanki ha.
O
obirmelis8 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
O
obirmelis8 yıl önce
habersizmiş gibi çekildiğin fotonu paylaş
(img:#1477463)
O
obirmelis9 yıl önce
sommer ray
(img:#1470937) 20 yaşındaki fitness modelidir. anası da fitness modeliydi zaten.
O
obirmelis9 yıl önce
choose your life
Ne gereği var bu kadar rezil olmanın? Adamın da bi ayarı, ahlakı olur abi ya! Yazıklar olsun. Edit: ilk entry silinmiş. Özeti şu: bu şerefsiz, yazarın tekine zart diye "sevişelim, benimki şu kadar cm" diyen bir sapıktı. İfşa edilince de sktr olup gi… devamını gör
O
obirmelis9 yıl önce
sözlük prenseslerinin fotoğrafları
entry-nick uyumu.
O
obirmelis9 yıl önce
net olmak
biz insanların bir türlü başaramadığı, başarma aşamasındayken bir şekilde durdurulduğu durum. ikiyüzlülüğe eğilim bu yüzdendir işte. seni sevmiyorumdur ama seviyor gibi davranmak zorunda olduğum hissettirilmiştir bana hep. o an canım sıkılmıştır … devamını gör
O
obirmelis9 yıl önce
sözlük yazarlarının sahip oldukları
gariban sozluk yazarlarinin her anlamda ellerinde avuclarinda kalan, kendilerine ait kullanabilecekleri seylerdir. hepinizi omru parklarda kagitla kalemle entry girmekle gecmis gariban yazarlar sayiyor ve "kalemimle kagidim, benim butun servetim" dem… devamını gör
© copyright 2005 - 2026