bugün
- sinek küçüktür ama mide bulandırır5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler4
- ismail kartal9
- güne bir şarkı bırak14
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- müzik dinlemenin felsefesi4
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler4
- bugün ne yedin10
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi5
- sıla gençoğlu2
- kızların evlenmek için 150 gram altın istemesi2
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- arda güler egosu6
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız3
- şu anda ne yapıyorsun19
- 17 haziran 2026 gökyüzünde ay yıldız olması3
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- evlenmek için gereken minimum para5
- en iyi terapi2
- kocasına tatlı yapan kadın2
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- intihar etmek10
- sürekli yorgun olan yeni gelin5
- 30 lu yaşlar14
- tepkiselbiri3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- sultani bezelye2
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- g72
- günlüğüne ağlayarak çaylak olduğunu yazmak2
- arap emperyalizmi5
- sedat pekmez8
- cristiano ronaldo3
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- insanların gözlem yapmaması9
- bir şeyler söyle12
- kürtlük2
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- kilo verme günlüğü2
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- hobileriniz4
entry'ler (686)
Benim icin dünyanın en güzel duygusu geceleri yalnız kalmak. Henüz daha güzel bir duygu yaşayamadım.
Halkının tatil zamanı kendi ülkelerine diyilde türkiyeye tüm paralarını yatırmaları. Dünyanın en büyük havalimanının türkiyeye kurulması ve mecburen onları tüm ucuş planlarını değiştirmek zorunda bıraktığımızı. Türkiyemizin üc yanı denizle cevrili olması. Parası olanında olmayanında gezebileceği kadar güzel bir ülkeye sahip olmamızı. Laflarını gecirttiremedikleri bir cumhur başkanına sahip olmamızı. ve daha neler neler. bizim milletimiz ülkemizin kıymetini bilmezken gevurlar catliyo.
Büyüklerimin geriye dönmek istedikleri yaşlardayım ama hayatım gecmesi gerektiği gibi gecmiyor. Cokta kötü bir durum diyil cünkü zaten ben hayata erken başlamış cocuklardandım. Mesela hic bir zaman ne parasına güvenebileceğim bir babam oldu hayatımda nede arkamda duran bir annem. Bu yüzden cocukluğumdan beri hep bir gelecek korkum vardı. Aslında calışıp kendi ayaklarımın üstünde durmaya razıydım herzaman. Ama gel görki o yaşa geldiğimde ne yapicam diye korktuğum yaştayım. Ne bir iş bulup para biriktirebildim nede bir şey başardım. Yaşıtlarım Sevgilileriyle evlilik hazırlıkları yaparken ben daha ceyizimi hangi parayla kurcam korkusuna erkeklerden kaciyorum. Hic bir işim ras gitmiyor. Bu hayatımda ne bi anne baba sevgisi gördüm ne de bi adamın sevgisini. Gerci benimki de sacmalik ya. Kendini sevmeyen insani kim severki. Başka insanlar gözümün önünde her şeyi kolayca başarırken ben caba gösterdiğim halde hic bir şey elde edememem icimi acıtıyor.
Atatürk olmasaydıda anamız belli olurdu. Cünkü bizim analarımız namusludur. Tabi böyle bir lafı edebilenler analarını nasıl görüyorlar bilinmez.
Elimi sallasam sağı solu yıkarım o derece.
Sizin gibi abilerim varken düşmana ihtiyacım yok benim.
Yerlere tükürmezdim. Hic kız görmemiş gibi davranmazdım. Ülkemden kacar kacmaz gittiğim ülkede oturum almak icin cocuk yapmazdım.
Gecer sanma. Gecmez. Bir hayal kırıklığına daha uğrama.
Kulaklıkla müzik dinlerken annemin sesini duyup beni cağıriyor zannetmem.
Cok aile baskısı görmüş kızdır.
12 ağustos 2012 de istanbuldaki seli hatırladım bi an. Ilk kez istanbulun yağmuruna yakalanmıştım.
Anlayış. Ilgi. Yemin ederim aslında tek istediğimiz şey sevgi. Seven adam zaten kendiliğinden ilgilenir. Kendiliğinden düşünür. Sevin gerisi gelir zaten.
Şişman ve cirkin diyilim. Bunun yanlış olduğunu kanıtlıyabilirim.
Ses tonu. Bakışı. Bir kadına olan davranışı.
Aşk kendinde eksik olan birşeyi başkasıyla tamamlamaktır. Bu yüzden zaten herkes aşkı başka tanımlar. Kimi parasızdır tek cebine bakar. Kimi babasızdır o sevgiyi sende arar.
Böyle işte.
Böyle işte.
Bir erkeğin iyi niyetli olup olmadığını anlamanın yollarıdır.
Bütün deneyimlere rağmen türkiyeyi bölemeyen yani gülemeyen şahız.
Ben diyilim. Net.
Istemeden internete girdiğinde kalp krizi gecirmiş nesildir.