bugün
- yeni parti51
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin3
- hikayeyi devam ettir54
- çapulcuların kudurması2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak10
- geceleri uyutmayan dertler4
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- necip fazıl kısakürek2
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- kaos show4
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- tai lung26
- üç harflilerden korkmak5
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- kürk giyen erkek6
- tekne turu11
- arkadaşlar iyi geceler4
- uysaljakoben17
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- geceye bir şarkı bırak14
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- türklerin islama göre yaşamaması5
- 32 yaş sendromu3
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- abaddon2
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- pişi olsa da yesek3
- habire12 adamdır37
- evreşe yollarını dar olmaması4
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- hayattan zevk alamamak17
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
entry'ler (20)
geleceğin umut sarıkaya'sı. güzel tespitleri çıkıyor arada.
tekirdağ da aynı dersaneye gitmişliğimiz var. gençliğimiz onu izlemekle geçmişti. bu başarıyı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.
simbat kuruyemişleri ve blume peçete.
sabah kalktım, saçlarımı yaptım, baktım yapana kadar akşam olmuş sonra geri yattım.
allah düşmanımın başına vermesin.
güzel insandır. iyi muhabbet eder.
bazen hiç başlamaması bir günün bitmesinden iyidir çünkü beraberlik yaşlanırken bir terkediş gençleşir.
(bkz: ihram)a girmeyi de unutmazsan daha güzel olur.
dünyanın en gereksiz insanıdır. bi de kendini popüler zanneden kızlar yeni bir ortama girdiğinde bunu yapmıyor mu herkes benim adımı bilsin gayesiyle deli oluyorum.
pc ye karşı oynarken çok fena haksız rekabet var. top rakipteyken adamlar hatalı pas yapmadan almak imkansız ama top sizdeyken iki adım atamıyorsunuz. bu da kazanmayı çok zor kılıyor. hakemler rezalet, nerdeyse ofsaytlardan şüphe edicem artık. ama güç çubuğuu olayı iyi olmuş kontrol tamamen senin elinde ve grafikler de çok gerçekçi.
kendisine hiç bugün ne giyeyim acaba diye sormayan insandır. belki de sırf bu lanet soruyu hayatından çıkarabilmek için hep aynı şeyleri giyiyordur.
cebinden nerden geldiğini bilmediğin bir beş lira çıkması ya da atılacak sigara paketinde kalan son sigaranın farkedilmesi, yok boyle bir zevk.
118 li reklam görmek bile adamı bu kadar deli ediyorsa, o reklamda hoslanılan kızı görmek intihar sebebidir.
muhtemelen o ana kadar hiç sevgilisi olmamıştır o yüzden erkeklerin kendisine yavşadığını düşünmek ister.
erkekler ona bakmasa bile o erkekten rahatsız oluyomuş gibi yapıp egolarını tatmin etmeye çalışır.
her erkeğe potansiyel abaza gözüyle baktığı için hiç sevgilisinin olmama durumu uzun süre devam edebilir bu yüzden onu gördüğünüz yerden hemen uzaklaşmalısınız.
erkekler ona bakmasa bile o erkekten rahatsız oluyomuş gibi yapıp egolarını tatmin etmeye çalışır.
her erkeğe potansiyel abaza gözüyle baktığı için hiç sevgilisinin olmama durumu uzun süre devam edebilir bu yüzden onu gördüğünüz yerden hemen uzaklaşmalısınız.
candır. genelde deri ceket giyen motorcular tarafından tercih edilir. rocker sigarası olarak bilinir. her rockfeste gidenin yanında bulunması gerekir.
tütünün içine karanfil koyunca (bkz: djarıum black) gibi oluyor. hiç de fena değil hani, öneririm.
adamı hasta etmeyin, yapılan esprileri anlayın anlamsanızda gülün, ilişkilerinizin film gibi olmasını beklemeyin, her erkege potansiyel abaza gözüyle bakmayın, zeki olun veya zeki taklidi yapın, güzel olmya çalışın zaten güzelseniz havalanmayın ve biz erkeklerin de duyguları oldugunu unutmayın, lütfen ama!
-seni seviyorum.
-eee...
-e seviyorum.
-allah belanı versin o zaman.
-eee...
-e seviyorum.
-allah belanı versin o zaman.
dream theather-as i am
guns N' roses-this i love
red hot chili pappers-californication
scorpions-life is too short
athena-kime ne
guns N' roses-this i love
red hot chili pappers-californication
scorpions-life is too short
athena-kime ne
ergen bıyıklıdırlar. genelde gözlük takarlar. bi de gömleği pantolunun içine sokarlar hep.