bugün
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi10
- sözlükte yazmanın faydaları3
- saraca finch house6
- bir şeyler söyle8
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- true'nin akp'ye oy vermesi6
- şirinler köyüne yeni şirin13
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- evlilik vs bekarlik3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak8
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek6
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- trendyol4
- sözlük yazarlarının ruh hali2
- dersimli kemal2
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- en iyi antidepresan16
- instagram3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- kemal kılıçdaroğlu13
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı2
- kedi10
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- panik atak3
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- anın görüntüsü21
- kötü biri olduğunu bilmek8
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- true denen arkadaş6
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine3
- ne alakası var2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- bir yazılımcının linkedin de takipçi kasma çabası2
- tc'nin en büyük yalanı 128 milyar dolar kampanyası2
- true denilen yazar17
- neden yalnızsın6
entry'ler (20)
geleceğin umut sarıkaya'sı. güzel tespitleri çıkıyor arada.
tekirdağ da aynı dersaneye gitmişliğimiz var. gençliğimiz onu izlemekle geçmişti. bu başarıyı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.
simbat kuruyemişleri ve blume peçete.
sabah kalktım, saçlarımı yaptım, baktım yapana kadar akşam olmuş sonra geri yattım.
allah düşmanımın başına vermesin.
güzel insandır. iyi muhabbet eder.
bazen hiç başlamaması bir günün bitmesinden iyidir çünkü beraberlik yaşlanırken bir terkediş gençleşir.
(bkz: ihram)a girmeyi de unutmazsan daha güzel olur.
dünyanın en gereksiz insanıdır. bi de kendini popüler zanneden kızlar yeni bir ortama girdiğinde bunu yapmıyor mu herkes benim adımı bilsin gayesiyle deli oluyorum.
pc ye karşı oynarken çok fena haksız rekabet var. top rakipteyken adamlar hatalı pas yapmadan almak imkansız ama top sizdeyken iki adım atamıyorsunuz. bu da kazanmayı çok zor kılıyor. hakemler rezalet, nerdeyse ofsaytlardan şüphe edicem artık. ama güç çubuğuu olayı iyi olmuş kontrol tamamen senin elinde ve grafikler de çok gerçekçi.
kendisine hiç bugün ne giyeyim acaba diye sormayan insandır. belki de sırf bu lanet soruyu hayatından çıkarabilmek için hep aynı şeyleri giyiyordur.
cebinden nerden geldiğini bilmediğin bir beş lira çıkması ya da atılacak sigara paketinde kalan son sigaranın farkedilmesi, yok boyle bir zevk.
118 li reklam görmek bile adamı bu kadar deli ediyorsa, o reklamda hoslanılan kızı görmek intihar sebebidir.
muhtemelen o ana kadar hiç sevgilisi olmamıştır o yüzden erkeklerin kendisine yavşadığını düşünmek ister.
erkekler ona bakmasa bile o erkekten rahatsız oluyomuş gibi yapıp egolarını tatmin etmeye çalışır.
her erkeğe potansiyel abaza gözüyle baktığı için hiç sevgilisinin olmama durumu uzun süre devam edebilir bu yüzden onu gördüğünüz yerden hemen uzaklaşmalısınız.
erkekler ona bakmasa bile o erkekten rahatsız oluyomuş gibi yapıp egolarını tatmin etmeye çalışır.
her erkeğe potansiyel abaza gözüyle baktığı için hiç sevgilisinin olmama durumu uzun süre devam edebilir bu yüzden onu gördüğünüz yerden hemen uzaklaşmalısınız.
candır. genelde deri ceket giyen motorcular tarafından tercih edilir. rocker sigarası olarak bilinir. her rockfeste gidenin yanında bulunması gerekir.
tütünün içine karanfil koyunca (bkz: djarıum black) gibi oluyor. hiç de fena değil hani, öneririm.
adamı hasta etmeyin, yapılan esprileri anlayın anlamsanızda gülün, ilişkilerinizin film gibi olmasını beklemeyin, her erkege potansiyel abaza gözüyle bakmayın, zeki olun veya zeki taklidi yapın, güzel olmya çalışın zaten güzelseniz havalanmayın ve biz erkeklerin de duyguları oldugunu unutmayın, lütfen ama!
-seni seviyorum.
-eee...
-e seviyorum.
-allah belanı versin o zaman.
-eee...
-e seviyorum.
-allah belanı versin o zaman.
dream theather-as i am
guns N' roses-this i love
red hot chili pappers-californication
scorpions-life is too short
athena-kime ne
guns N' roses-this i love
red hot chili pappers-californication
scorpions-life is too short
athena-kime ne
ergen bıyıklıdırlar. genelde gözlük takarlar. bi de gömleği pantolunun içine sokarlar hep.