bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle39
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak12
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- kendini dinlemek5
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- gece yıldızları izlemek3
- katatespizartmasi9
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- gitme isteği3
- nasıl bir kadınla evlenilmeli6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi4
- masumiyet körlüğü3
- tanita tikaram2
- sizleri seviyorum çiçeklerim5
- dünyanın sonu2
- aşkın matematiği3
- özgür özel mallığı6
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf7
- aleyna tilki3
- aleyna tilki seksiliği2
- mebrure yapay zeka2
- mavi saçlı kız3
- ıssız adaya düşmek2
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- arda güler5
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- sucsuz yere hapis yatmak4
- uysaljakoben22
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- mokv geldi mi8
- evlilik masrafları17
- kadınların aradığı erkek modeli11
- penis deliğinden içeri giren kene10
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek4
- evde sufle yapmak2
- ortamın enerjisini düşüren insan4
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- rümeysa eker6
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- karılar3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- afrodit2
- havva öztel4
- şeker hastası olmak2
- gül gibi kız olma kriterleri9
- chpli belediye başkanlarının rüşvet ve seks zaafı3
entry'ler (35)
şahsiyet i bir izleyin derim. gerek kamera kullanımı, gerek görüntü yönetmenliği açısından gayet başarılı bir dizi. senaryo avrupa geneline göre çok iyi kaçmasada, üzerine düşünülmüş biraz daha çağdaş anlatı düzeyinde sergilenmiş bir dizi. üstüne üstlük, haluk bilginer abimizin performansı gerçekten başarılı.
ne bileyim, hayatında ki boş koltuklara birilerini oturtuyorsun sonra onlar yolculukları bitince gidiyorlar. sen o koltukları doldurmak istiyorsun ama, her yeniden dolduğunda dahada fazla boş kalıyorlar. hayatımda bir tek insanı sevdim, öyle güzelliği sohbeti falan değildi. ulan aptallığıma mı yansam anlamıyorum, yaşattığı üzüntüyü bile yaşayamıyorum artık. üzüntüye özlemim. sonra ne oldu sırf ben varım diye, o arada kaldığı o yaşadığı karmaşadan kurtulması gerektiğini düşündüm. kayboldum ortalıktan. şimdi gelse, ben ona yine gitmezdim. onu mutlu edemeyeceğimden değil, ya benden başka biriyle daha mutlu olabilirse düşüncesi yüzünden kendimi çektim. adı üstünde özlem ya işte, o seçimi yapmak zorunda olmadığım zamana, onunla karşılaşmadığım zamana özlemim var benimde. iyi günler.
bir daha karşıma çıkma be dedem. tekrar severim diye korkuyorum.
Hayırdır kardeş, söylemek isteyipte söyleyemediğiniz birşey mi var da yetersiz geldi size, sanki hepiniz ozansınız hıa.....
da vinci's demons ve mr.robot önerilebilir dizilerdir.
''insan gibi''
bu versiyonda bir kaç başlıkla daha karşılaştım. hayır anlamıyorum, neden etrafınızdaki insanlar ''kafanızda ki doğruya'' uymadığı zaman sağa sola ''it'' gibi sallıyorsunuz. sana ne kardeşim, evlendi de seninle mi evlendi. seni ilgilendirir mi bu mesele ? sen git önce kafandaki örümcekleri temizle, yüzlerce rezilliği,ahlaksızlığı yaparsınız, başkalarına gelince başımıza ahlak bekçisi kesilirsiniz.
insanı içten içte yaralayan bir durumdur. yıllar önce, her planına dahil ettiğin kişi, bir bakmışsın seni unutmuş.
b2p olayından sonra, satın alıp oynamaya başladığım oyundur.
Türkiye çapında yapılmış en kapsamlı sponsorluk anlaşmasıdır. Aziz Yıldırım çıktığı bir spor programında, bugüne kadar browser'ı kullanan kitle sayısını da açıklamıştır. buradan gelecek parayla taraftarın istediği oyuncunun alınacağını da söyleyerek beni daha da çok umutlanmıştır.
''3 bin lira parayı 1 sene sonra yeni modeli çıkacak bir telefona vermektense ''fakir'' marka elektrik süpürgesi alırım daha iyi.'' diyerek de çürütülebilen bir terimdir.
iki mesleğinde birbirinden farklılıkları bulunmaktadır. kebapçı ağabeyimizin eline her ay düzenli bir miktar geçmez iken, doktor ağabeyimizin eline her ay düzenli bir miktar geçmektedir.
daha önce ''sevişmiş'' bir erkek ile evlenilebiliyorsa, bir kızlada evlenilebilir. bu iş gönül işidir, iki insan birbirine duygusal bir şekilde bağlanmışa, geçmişleri değil gelecekte yaşayacakları önemlidir.
bunu söyleyen kişinin, genelleme yapmayı, bir kaç kişi yüzünden tüm tabakayı yargılamayı seven birisi olduğunu göstermektedir.
bazı uzmanlar sık saç yıkamanın, saçı hızlı uzattığını söylese de, çoğunluluk da bulunan uzman topluluğu bu teoriyi yalanlamaktadır.
etrafında ki ''başka insanların giyimlerine,hayatlarına,yaşam tarzlarına karışan, kendisini ahlaklı,terbiyeli sanan'' örümcek beyinli insanları, kafasına takmadığını göstermektir.
''namus'' ''ahlak'' ''kültür'' kavramına gelince bunlardan çok konuşanı, çok bileni yoktur.
kafatasının içindeki beyini yararlı konular için çalıştırabiliyorsa, çekicilik konusunda optimum seviyede patinaj yapıyor demektir.
rehbere kayıt edilmeyen kişiye uydurulabilecek bir bahanedir aynı zamanda.
o an %70 olan yakınlaşma ihtimalini, ''BEYNiNi'' kullanarak taktiksel bir şekilde %100 oranına çıkartan insandır.