bugün
- bira6
- 1948 arap israil savaşı6
- acı acı osurmak4
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- tai lung26
- su bardağı ile çay içmek7
- cinlerden yardım alan platformlar2
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler2
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- fenerbahçe18
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- osuruktan şiirler89
- askerden sonra dikkat çekmek4
- nervio varıdı nerede o8
- anderson talisca6
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba2
- sözlük dayısı dövmek6
- kadının kalbine giden yol4
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- türkiye de emeklilik2
- ismet gurbuz 202411
- anın görüntüsü20
- victor osimhen19
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- dolar isterse 100 olsun41
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- günün şarkısı2
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- kıyamet2
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi3
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- commodore 642
- corpus hermeticus4
- muslettin amca10
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- içki şişeleri3
- yemeksepeti4
- steam arkadaşı aranıyor5
- arkadaşlar selam4
entry'ler (5)
ANGARADAKiLERiN DiKKATiNE KONU SiZiN ANANIZ BACINIZ KIZ ARKADAŞINI SEVGiLiNiZE KADAR DOKUNABiLiR GEREĞiNi YAPIN LÜTFEN kaynak :
ankara çankaya'da bir şerefsiz (twitterda @ankaraucuncu. 1 aydır ise @dev_ank hesabını kullanıyor acmanızı tavsiye etmiyorum. +18) arabasının içinde masturbasyon yaparken kadınlara yol soruyor ve gözlerinin içine baka baka eylemine devam ediyor. sonra bunları videoya çekip twitter'a koyuyor.
şu twitle haberim oldu benim de, arkadaş mail atmış [email protected] adresine.
ben hem mail attım hem de şu adresten online ihbar yaptım. ne kadar ihbar o kadar dikkat çekmek demektir. 1 dakikanızı ayırsanız belki el atarlar şu olaya.
ankara il emniyet müdürlüğü- çankaya'yı seçip şöyle yazdım:
konu: çankaya'daki sapık
metin: twitter'da '@ankaraucuncu' hesabını kullanan şahıs çankaya'da arabasının içinde masturbasyon yaparken yoldan geçen kadınlara yol soruyor ve video çekip twitter'a koyuyor. gereğinin yapılmasını rica ediyorum. (aracın beyaz fiat fiorino olduğu söyleniyor)
(bkz: #57601256) şuraya yüzünün gözüktüğü bazı fotoğrafları koydum. ihbara ekleyebilirsiniz linkleri.
yanılmıyorsam yalnızca tck 105 (cinsel taciz- 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası) ve 225 (hayasızca hareketler, teşhircilik- 6 aydan 1 yıla kadar hapis)'ten sorumlu tutabiliriz. 225 için şikayet gerekli değil ama 105 için mağdurun şikayeti gerekiyor. şu iğrenç harekete maruz kalan biri bunu okuyorsa daha fazla ceza alması için şikayetçi olabilir. gerçi şu halde de 225. maddeyi 6 kez ihlal ettiği için 6 yıla kadar hapis cezası alabilir.
diğer hesapları: @dev_ank (şu an bu hesabı kullanıyor) - @ank_skci
@3455celik bunu da twitter'dan biri bildirmiş, benzer hareketleri yaptığı videoları koymuş hesabına. pek değerli cumhuriyet savcılarımız cumhurbaşkanına hakaret suçlarındaki gibi duyarlı olup el atarlar umarım.
ankara çankaya'da bir şerefsiz (twitterda @ankaraucuncu. 1 aydır ise @dev_ank hesabını kullanıyor acmanızı tavsiye etmiyorum. +18) arabasının içinde masturbasyon yaparken kadınlara yol soruyor ve gözlerinin içine baka baka eylemine devam ediyor. sonra bunları videoya çekip twitter'a koyuyor.
şu twitle haberim oldu benim de, arkadaş mail atmış [email protected] adresine.
ben hem mail attım hem de şu adresten online ihbar yaptım. ne kadar ihbar o kadar dikkat çekmek demektir. 1 dakikanızı ayırsanız belki el atarlar şu olaya.
ankara il emniyet müdürlüğü- çankaya'yı seçip şöyle yazdım:
konu: çankaya'daki sapık
metin: twitter'da '@ankaraucuncu' hesabını kullanan şahıs çankaya'da arabasının içinde masturbasyon yaparken yoldan geçen kadınlara yol soruyor ve video çekip twitter'a koyuyor. gereğinin yapılmasını rica ediyorum. (aracın beyaz fiat fiorino olduğu söyleniyor)
(bkz: #57601256) şuraya yüzünün gözüktüğü bazı fotoğrafları koydum. ihbara ekleyebilirsiniz linkleri.
yanılmıyorsam yalnızca tck 105 (cinsel taciz- 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası) ve 225 (hayasızca hareketler, teşhircilik- 6 aydan 1 yıla kadar hapis)'ten sorumlu tutabiliriz. 225 için şikayet gerekli değil ama 105 için mağdurun şikayeti gerekiyor. şu iğrenç harekete maruz kalan biri bunu okuyorsa daha fazla ceza alması için şikayetçi olabilir. gerçi şu halde de 225. maddeyi 6 kez ihlal ettiği için 6 yıla kadar hapis cezası alabilir.
diğer hesapları: @dev_ank (şu an bu hesabı kullanıyor) - @ank_skci
@3455celik bunu da twitter'dan biri bildirmiş, benzer hareketleri yaptığı videoları koymuş hesabına. pek değerli cumhuriyet savcılarımız cumhurbaşkanına hakaret suçlarındaki gibi duyarlı olup el atarlar umarım.
Burçin isimli bi kişi tanıdım şimdiye kadar, O da Çok kafa bi kız ama lezbiyen, Naparsın olabiliyo bazen böyle şeyler...
Bir Şovalye için kılıç neyse Erkek için malafat odur, Yüzüne savursaydın keşke..
Kadınlar çiçektir, Çiçekler su ister, toprak da. ;)
(Anlamak için ağır beyin gerektirir)
(Anlamak için ağır beyin gerektirir)
Kezbanların çoğusunu telefonlarından tanıyabilirsiniz, Genelde Telefon kapakları ''Pink'' yazılı ama rengi pink olmayan, saçma absürt +9 ortaokul fame telefon kılıfları vardır.. Hadi onu da geçtim telefon içine erişebiliyosanız büyük ihtimal telefon duvar kağıdı kaslı erkek falandır işte...
Benim tespitim budur abiler
Benim tespitim budur abiler