bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı2
- kaplan7
- fil8
- timsah5
- kartal6
- iş bulamamak4
- zebra4
- sssilvermist22
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- ben geldim naneler13
- aslan8
- aldığınız en ilginç iltifat3
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- insan kaynakları3
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- nickten isim tahmini yapmak25
- yazarların almak istediği hediyeler4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ben senin yerinde olsam5
- zorunlu eğitim2
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- spaghetto2
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- küs insanları barıştırmak3
- gece denize girmek12
- yeni parti46

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

Değişen değiştiren bir üniversite sloganı ile yoluna devam eden kimsenin buradan ayrılmak istemediği üniversite.

Yok artık daha neler dedirten ve bu başlığı girerken kuzey korede internetin yanlış okumadiysam dk sının 13 € olduğunu da göz önüne alarak bir kez daha ağzımı açık bırakan bir bayanin yaptığı yayindir .
(img:#1294874)
Edit muhtemelen fake lokasyon … devamını gör

Yok artık daha neler dedirten ve bu başlığı girerken kuzey korede internetin yanlış okumadiysam dk sının 13 € olduğunu da göz önüne alarak bir kez daha ağzımı açık bırakan bir bayanin yaptığı yayindir .
(img:#1294874)
Edit muhtemelen fake lokasyon … devamını gör

günümüz konjönktüründe ve siyasal dengesinde ortadoğu balkanlar türki cumhuriyetler ve orta asyanın nabzını başarıyla tutan siyasal ve uluslar arası ilişkiler konusunda muazzam bir bilgi kaynağı olma özelliği taşıyan trt'nin muhtelif kanallarında yay… devamını gör

`bayrak`
türk bayrağı, yıllar boyunca her çarpık mülkiyetin, her sahtekârlık kalesinin burcuna dikildi durdu. barışın güvencesi olmaya yakışacakken savaşın kışkırtıcısı olarak dalgalandırıldı
türk bayrağıyla ebedi sınavımız sürüyor.
hepimiz düny… devamını gör

gebererek gülüp eğlendiğim snapchatter. adam sağlam komik, gay may ama sırf bunun için telefonda tutuyorum snapchati. milletin Adamlarına bıkkınlık getirişi, saçlarının güzelliğinin travestilikli eşcinselliği? ~swh~ eeynfaayğnğyn!

Bu terim öncelikle aile kavramından uzak, toplumların ve ırkların yapısını bozmaya yönelik girişimlerde bulunan ve bunu tercih olarak değerlendirip saygı duyulması gerektiğini söyleyenlerin argümanıdır.
Elbette saygı duyacağız insanların özel yaşaml… devamını gör

Bu terim öncelikle aile kavramından uzak, toplumların ve ırkların yapısını bozmaya yönelik girişimlerde bulunan ve bunu tercih olarak değerlendirip saygı duyulması gerektiğini söyleyenlerin argümanıdır.
Elbette saygı duyacağız insanların özel yaşaml… devamını gör