bugün
N
nickneolsun8 yıl önce
bon jovi born again tomorrow
Grubun ustalık dönemi eseri.Şahsen çok beğendim.Klibi izlemenizi öneririm Sözleri; If you were born again tomorrow This ain't a test, no it's a warning Ain't gonna say the sky is falling You got to read between the lines Stop waiting for a sig… devamını gör
N
nickneolsun8 yıl önce
bon jovi runaway
Şimdikiler yanında halt yemiş. Grup aynı şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor,kalitesi artıyor. On the street where you live girls talk about their social lives (Yaşadığın caddede kızlar sosyal hayatları hakkında konuşurlar) They're made of lipst… devamını gör
N
nickneolsun8 yıl önce
bir telefona 5 500 tl vermek
(img:#1530966) Yakında ülkemin sonradan görme orta sınıf insanlarının bile elinde olacağı telefon.Sadece marka değeri gerisi faso fiso. Sonra yok efendim kredi kartı borcum var ödeyemiyorum.Eğer bu s*ki yiyemeyeceksen altına yatmayacaksın.
N
nickneolsun10 yıl önce
4 5 g ile ortaya çıkan iletişim sorunları
Turk telekomun ki cok kotu cekiyor. Ozellikle sehirler arasi yolculukta hic cekmiyor.
N
nickneolsun10 yıl önce
defolun cehenneme
En baştan böyle olacağı belliydi.. Etnik kökenimiz aynı olmasada müslümanlar diye almışlardı bu cennet ülkeme bu piçleri.. Cenneti bile kirletmişlerdi bazen.. öyle ki yemek yedikleri kaba bile pisletmişlerdi.. Gaziantepte mülteci kampına yeni yerleşt… devamını gör
N
nickneolsun10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
© copyright 2005 - 2026