bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı20
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk7
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- true'nun engelli olması3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak3
- meriç dükalığı8
- habire124
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- okan çık hesap ver4
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- kadir inanır'ın mirası4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- sevdiğiniz yazarlar8
- fusya semsiyeli yabanci22
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- etli biber dolması5
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- insanları birbirine düşürmek4
- sözlük kızlarının kekleri24
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- trabzonspor5
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- bana onu sormayin8
- ölmek2
- kim koyarsa koysun gs'ye koyandan allah razı olsun2
- şemsiyeli benim3
- azerice bir not bırak2
- 18 eylül 2026 bayern münih union berlin maçı2
- galatasaray9
- kürdistan10
- şemsiyeli lavuk5
- iran2
- islamda namaz yoktur30
- bildiğiniz sure sayısı4
- galatahahahahahaha2
- fon skandalında dikkat çeken isimler2
- katatespizartmasi2
- ağzı kokan insan5
- kamudaki torpil durumları3
- beşiktaş5
entry'ler (14)
Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi.
Eski Antalya millet vekili ve avukat kişi. iki dönem anayasa komisyon üyeliği yapmiş Ankara da yaşayan avukat. Ankara baro başkanlığına aday olmuş kazanamamıştır.
Dermapen aslında bir marka olup, bilinenin aksine %100 Türk sermayeli bir kuruluştur. Tüm hakları Ateş Bilişim'e aittir.
Dermapen uygulaması, cilt yenileme ve akne tedavilerinde en çok tercih edilen ve en etkili yöntemdir.
Dermapen eğitimi ve geçerli sertifikasını sadece New Elegance ve Ateş Güzellik kursları verebilir.
Dermapen uygulaması, cilt yenileme ve akne tedavilerinde en çok tercih edilen ve en etkili yöntemdir.
Dermapen eğitimi ve geçerli sertifikasını sadece New Elegance ve Ateş Güzellik kursları verebilir.
Kemal Taşyaran Harvard'da başarılı bir Türk öğrenci. Genetik bilimi okuyan ve yaptığı çalışmaları Türkiye'de faaliyete sokan saygı değer kişi.
Masrafları ikiye katlayan kredi kartı düşmanı uygulama.
Karım; Ayyy bu kıyafetle selfie yaptım artık giyemem, o ceketle profil resmim var, bu elbise ile 2 fotoğrafım var, o ayakkabı ile 3 resmim var hiç olmaz, yani olan benim kredi kartıma oluyor.
Karım; Ayyy bu kıyafetle selfie yaptım artık giyemem, o ceketle profil resmim var, bu elbise ile 2 fotoğrafım var, o ayakkabı ile 3 resmim var hiç olmaz, yani olan benim kredi kartıma oluyor.
Bütün planlar iran'ı devirmek üzerine kurulmuş 100 yıllık büyük bob projesi. iran'ın işi gerçekten çok zor gibi.
Muharrem ince çobanlık yaptığını belirtip CHP'nin AKP seçmenine koyun yakıştırması ve akla gelen gizli sloganları da, öyle koyuna böyle çoban.
Çağımız insanının en büyük problemi internet. Hele ki babaannem kendisine facebook açtıktan sonra bunu daha iyi anladım. bütün torunlar facebook hesaplarını kapatmak zorunda kaldı veya gizlemek. Telefonda mesaj yazmayı bile bilmeyen babaannem facebook ta fotoğraf paylaşırsa ve bu fotoğraf selfie olursa yüzyılın komedisi de başlar problemi de.
Yatmadan önce bol su iç, yatağa yüz üstü uzan hatta kalbine baskı yapacak şekilde, kalp atışların yavaşlayacak ve en hızlı uykuya dalmanın yolunu bulmuş olacaksın. Bu yöntem sarhoş olduğunda yatak dönmeye başladığında da geçerli, miden bulanmaz ve hemen sızarsın.
Yeni nesil internet korsanı, tek farkı işlerini resmi yapması.
Yel değirmeniyle savaşan don kişot'dan farkı olmayan kız.
Umudun rengi beyazdır. bütün renklerin birleşimi umut ışığı olur.
Emekli olması gereken zat, bir nesli büyüttü artık.
Hoş geldin derken zoraki gülüş varsa, neden geldin demektir.