bugün
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi15
- özgür özel'in tutuklanması9
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- akp vs pkk6
- nihoşun ölümü7
- kıbrısı ingilize veren padişah2
- arka kapının gıcırdaması5
- kolonoskopi2
- truvalı helen3
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim6
- sözlük yazarı dövmek5
- yazarların sgk borcu4
- en güvenilir siyasi lider2
- sözlükteki ılımlı bayanlar3
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- dm açsana diyen erkek5
- lütfen mümkünse zahmet olmazsa rica etsem4
- osmanlıca3
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması6
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- yeni parti6
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- bilmediğin numaraya alo dedin yandın4
- bayan yazarların nick altı2
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek8
- enver paşa2
- terörsüz türkiye de yasal süreç4
- meal kuran değildir26
- ama kent uzlaşısı6
- kaplumbağaya yem verdim3
- namazlı mealler kuran değildir2
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması6
- aile hekimi5
- ali vefa11
- spacex roket parçasının ay'a çarpması2
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- ikinci el otomobil piyasası2
- lore peyniri3
- 5 ağustos 2026 üç kadın cinayeti üç bavul2
- theodor herzl e devlet madalyası vermek4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası4
- midilli adası6
- inci sözlük3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- afrika'ya erzak yardımı yapmak3
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- duş almak vs duş yapmak6
- ülkücü vs pkklı3
- mayışın çekildiği günlerde sucuk yemek2
- geceye güzel bir söz bırak6
entry'ler (14)
Bekle dedi gitti ben beklemedim, o da gelmedi.
Eski Antalya millet vekili ve avukat kişi. iki dönem anayasa komisyon üyeliği yapmiş Ankara da yaşayan avukat. Ankara baro başkanlığına aday olmuş kazanamamıştır.
Dermapen aslında bir marka olup, bilinenin aksine %100 Türk sermayeli bir kuruluştur. Tüm hakları Ateş Bilişim'e aittir.
Dermapen uygulaması, cilt yenileme ve akne tedavilerinde en çok tercih edilen ve en etkili yöntemdir.
Dermapen eğitimi ve geçerli sertifikasını sadece New Elegance ve Ateş Güzellik kursları verebilir.
Dermapen uygulaması, cilt yenileme ve akne tedavilerinde en çok tercih edilen ve en etkili yöntemdir.
Dermapen eğitimi ve geçerli sertifikasını sadece New Elegance ve Ateş Güzellik kursları verebilir.
Kemal Taşyaran Harvard'da başarılı bir Türk öğrenci. Genetik bilimi okuyan ve yaptığı çalışmaları Türkiye'de faaliyete sokan saygı değer kişi.
Masrafları ikiye katlayan kredi kartı düşmanı uygulama.
Karım; Ayyy bu kıyafetle selfie yaptım artık giyemem, o ceketle profil resmim var, bu elbise ile 2 fotoğrafım var, o ayakkabı ile 3 resmim var hiç olmaz, yani olan benim kredi kartıma oluyor.
Karım; Ayyy bu kıyafetle selfie yaptım artık giyemem, o ceketle profil resmim var, bu elbise ile 2 fotoğrafım var, o ayakkabı ile 3 resmim var hiç olmaz, yani olan benim kredi kartıma oluyor.
Bütün planlar iran'ı devirmek üzerine kurulmuş 100 yıllık büyük bob projesi. iran'ın işi gerçekten çok zor gibi.
Muharrem ince çobanlık yaptığını belirtip CHP'nin AKP seçmenine koyun yakıştırması ve akla gelen gizli sloganları da, öyle koyuna böyle çoban.
Çağımız insanının en büyük problemi internet. Hele ki babaannem kendisine facebook açtıktan sonra bunu daha iyi anladım. bütün torunlar facebook hesaplarını kapatmak zorunda kaldı veya gizlemek. Telefonda mesaj yazmayı bile bilmeyen babaannem facebook ta fotoğraf paylaşırsa ve bu fotoğraf selfie olursa yüzyılın komedisi de başlar problemi de.
Yatmadan önce bol su iç, yatağa yüz üstü uzan hatta kalbine baskı yapacak şekilde, kalp atışların yavaşlayacak ve en hızlı uykuya dalmanın yolunu bulmuş olacaksın. Bu yöntem sarhoş olduğunda yatak dönmeye başladığında da geçerli, miden bulanmaz ve hemen sızarsın.
Yeni nesil internet korsanı, tek farkı işlerini resmi yapması.
Yel değirmeniyle savaşan don kişot'dan farkı olmayan kız.
Umudun rengi beyazdır. bütün renklerin birleşimi umut ışığı olur.
Emekli olması gereken zat, bir nesli büyüttü artık.
Hoş geldin derken zoraki gülüş varsa, neden geldin demektir.