bugün
N
netbirisi7 yıl önce
didem soydan
ülkemizde yeni çıkan bilhassa erkeklere özel `gq magazin` in kapağını demet evgarla beraber süsleyen manken. ben bu hatunu ciddi ciddi yabancı sanıyordum `demir demirkan` nın `aşktan öte` klibinde görmüştüm. yurt dışından getirttiğini sanarken, derg… devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
hazal kaya
`genco` dizisinde özge karakterini oynayan, güzel gözlü hoş bayan. diziyi izleme nedenlerindendir.
N
netbirisi7 yıl önce
hazal kaya
`genco` dizisinde özge karakterini oynayan, güzel gözlü hoş bayan. diziyi izleme nedenlerindendir.
N
netbirisi7 yıl önce
eksi oy alınca hissedilenler
" boşuluğa bakar gibi bakmak olabilir mesela." - hayvan gibi eksi veriyorsunuz ya.
N
netbirisi7 yıl önce
alevi
bütün negatif görüşlerin dışında toplumun aydın, yeniliğe açık, sığ olmayan, okumuş büyük kesimini oluştururlar.
N
netbirisi7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
N
netbirisi7 yıl önce
netbirisi
Hoşgelmiş yazar.
N
netbirisi7 yıl önce
sözlük yazarlarının yüzleri
Sözlük yazarlarının yüzlerinin paylaşıldığı platform. (bkz: fişleme) (bkz: ifşa) Hadi bakalım demet akalın.
N
netbirisi7 yıl önce
sözlük yazarlarının yaptığı yemekler
Menemen. Efsane yaparim irmik helvasi. Ortaligin anasini siker sahanda yumurta. incridible
N
netbirisi7 yıl önce
kadınlığın gizemi
Bir Betty friedan kitabı. Yirminci yüzyılda kadınların neden bir türlü hayatlarından memnun olmadığı sorusuna cevap aramıştır. Friedan bu memnuniyetsizliğe "adı konmaya sorun" diyor. Ya da öyle bir şey. Kadın alışverişe gider, giyinir, süslenir, çocu… devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
uludağ sözlük ponçik kabul edilmiş kozmetik kulübü
Uludağ sözlük kozmetik kulübünün de kurucusu olarak, eski kulüp üyelerinin neredeyse tamamının itizal etmesi nedeniyle yenisinin kurulması ihtiyacından ötürü kurulan kulüptür. Kulübümüz kozmetik ürünleri hakkında bilgi, makyaj ve bakım tavsiyeleri, … devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
kedi abartılmış balon bir hayvandır
Ben genel olarak hayvanları severim ama kediler bütün hayvanlar icinde aile olarak en çok sevdiğim tür. Beni yemeyeceklerini bilsem ve maddi durumum evde aslan beslemeye imkan verse yani böyle kendi doğal parkım milli parkım ya da adam olsa hiç düşü… devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
big lebowski mart 2019 da geri dönüyor
Başrolümüzü canlandıran Jeff Bridges'ın attığı tweetine göre sadece birkaç ay sonra vizyonlarda olacak. Evet doğru duydunuz. En sevdiğim film diyebilirim ve bugün aldığım en iyi haber. Daha iyi bir haber alamazdım. Çok mutluyum sözlük! Ayrıca Keşke … devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
mihail gorbaçov
sscb nin son devlet baskani
N
netbirisi7 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
sözlük kızlarının çeyizleri
fazlaca jumbo ürünü bulunduran çeyizdir. e hala daha borc ödüyoruz haliyle.~ehe~
N
netbirisi7 yıl önce
sözlük kızlarının sakalları
her 3 günde bir banyoda permatikle kestikleri sakallardır.evet.
N
netbirisi7 yıl önce
sözlük kızlarının sakalları
her 3 günde bir banyoda permatikle kestikleri sakallardır.evet.
N
netbirisi7 yıl önce
sevdiğiniz sözlük yazarları
(bkz: dertlikondom)
N
netbirisi7 yıl önce
yılmaz özdil diye bir yazar yok
yandaşdan ne kadar yazar oluyorsa ondanda o kadar yazar olur.
N
netbirisi7 yıl önce
yılmaz özdil diye bir yazar yok
yandaşdan ne kadar yazar oluyorsa ondanda o kadar yazar olur.
N
netbirisi7 yıl önce
enfp
Mbti testine göre kişilik tipim. (img:#1796798)
N
netbirisi7 yıl önce
bir adam neresinden sevilmeye başlanır
siz başlığın içine etmeden yazayım; bir kadının beni sevmeye, yanımdaki kendi halinden başlamasını isterim. yanımda huzurluysa, kendi olabiliyorsa, en yakınlarına itiraf edemeyeceği zaaflarını, duygularını, korkularını, açlıklarını, arzularını ifade… devamını gör
N
netbirisi7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
© copyright 2005 - 2026