bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap6
- açılım4
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- claudian clouds22
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- zorunlu eğitim9
- iyi parti17
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- yeni anayasa4
- küçük sürprizler yapmak5
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- simko315
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- kısır9
- 777 diyen erkolar8
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- bir daha doğmayacak olmak4
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- alttaki yazara motto ver16
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- akrep burcu kini8
- beyaz tenli gotik kız3
- çerçeve yasa35
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- insan klonlama2
- gollumun gözü yüzükte6
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- amedspor14
- normal taklidi yapmak4
- saçını pembeye boyayan erkek6
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- aleksey batrakov12
entry'ler (16)
Çok ilginçtir ruh halime göre değişiyor bu durum, mutluyken sağ elimle mesela. Mutsuzken sol. Panik içerisindeysem ikisini birden kullanıyorum.
Kendimle başbaşa kalarak çözüyorum. Çözemediğim yerde salıyorum gitsin. Bu hayatta insana, kendisinden başka kimse yardım edemez çünkü. Ana, baba, kardeş bile bir yere kadar. Sadece kendi yardım edebilir insanın kendisine.
Bu ilaçtı sanırım, askerdeyken (revir çavuşuyum o zaman) elemanın tekine vermiştim bi tane. Abi kafam güzel oldu diye iki saat koca alayı gezmiş gecenin bir körü. Ben sonradan öğrendim yarısını vermem gerekiyormuş. Valla etkisi var mı bu ilacın bu kadar hiç bilmiyorum. Gerçi çocuğun her boka kafası güzel olurdu o ayrı.
Gece gece korku içerikli şaka videosu çeken ergenler falan olabilirler uyanık olmak lazım.
Nektar - lonely roads.
Bize de "kaliteli o. çocuğu" diyorlar şanssızlığa bak amk
Hepsinin işlevi bellidir çok kasmamak lazım.
70'ler rock hayranlarının bileceği şarkıdır.
Traffic - sad and deep as you
Traffic - sad and deep as you
Gerçek efendiler hayatı kazanmak yerine, onu yaşamayı seçtiler.
En kötüsü de bir başkasından yakın zamanda acı, gurur kırıklığı, değersizliği görerek ah etmiş birinin, aynı şeyleri size hiç düşünmeden yaşatarak bu kez sizin ahınızı alması. Hayır ne farkın kaldı ah ettiğin insandan düşünmez mi insan ? Düşünmez. Çünkü bu hayatta herkes öylesine bencil ki, kalpler ise bir o kadar çirkin. Çirkin bir burun düzeltilebilir, çirkin bir saç düzeltilebilir, çirkin bir tarz düzeltilebilir vs. ama merak ediyorum çirkin bir kalp için ne yapılabilir ? Hayatımda ilk defa, 30'umdan sonra çirkin bir kalbe ah ettim, o çirkin kalbi çok sevmeme rağmen, kalben ettim. Dile getirmeye bile korktum. Eğer gerçekleşirse bir yanım sevinirken, bir yanım kahrolacak tuttuğu için belki de. Tutsada tutmasada gerisi o ve Allah arasında artık.
Trafikte küfrün erkek icadı olduğunu varsayarsak erkeklere ehliyet verilmemesi daha yararlı olur kanımca.
Güzeldir. Hayata hazırlar, yediğin dayaklar ileride manevi olarak yiyeceklerinin yanında hiçtir aslında.
Başıma iki ay da ara ara gelen hadisedir. Hayır eski sevgilim değildi. Sevgilisinden bir kaç ay önce ayrılmış, bu yüzden benimle içindeki boşluk yüzünden flörtleşmiş, duygularımı açınca tamam zamana bırakalım demiş, bu süreçte bir sürü söz verip hiç birini tutamayıp iki hafta sonra doğum günü gecem evime gelerek "bekleme beni bir daha gelmeyeceğim" sözünü vererek gitmiş ve o sözü bile tutamamıştır. Oysa olumlu olumsuz ondan gelen her seyi olgunlukla karşılamıştım. iki gün sonra nasılsın mesajı ile öldürdüğü insanı merak etmiş, iki ay içinde ise ara ara sosyal medya hesaplarından hikayelerime yorumlar atmıştır. Bunları da olgunlukla cevapladım. En son 1 hafta once bir daha asla konuşmayız herhalde derken whatsapıma bir mesaj daha düştü. Hanımefendi fazladan bir bardak çayım var dedi. Gittik konuştuk. Havadan sudan, hiç bana yaptıklarını, verdiğim emekleri, çabaların konusunu bile açmadan. Iki ay ne yüzünü görmüşüm ne sesini duymuşum bir de bana "soğuksun sen bana ya " diyor. Ne yapayım tatlım boynuna mı atlayayım. Gel gör ki seviyorum hala. Acısa da olgunlukla karşılık veriyorum her defasında. Galiba o da bu olgunluğumu seviyor bilmiyorum.
Bildiğim bizden bi bok olmayacak. Ama zamana bıraktım artık. ilk günki kadar acıtmıyor artık sözlük.
2 ay sonra gelen edit: Biraz önce kendisinden bir bayram mesajı aldım 2 aydan sonra. Kibarca yanıtladım ve teşekkür ettim. Umutlandım mı, bi nebze olsun evet. Bir bok olmayacağını biliyor muyum, kesinlikle evet.
Bildiğim bizden bi bok olmayacak. Ama zamana bıraktım artık. ilk günki kadar acıtmıyor artık sözlük.
2 ay sonra gelen edit: Biraz önce kendisinden bir bayram mesajı aldım 2 aydan sonra. Kibarca yanıtladım ve teşekkür ettim. Umutlandım mı, bi nebze olsun evet. Bir bok olmayacağını biliyor muyum, kesinlikle evet.
Yalandır efendim. iki yüzle kalamzlar. Dahası mevcuttur.
Şarap gecesi hazırladığınız flörtünüzün haram demesi kadar elzemdir.
Benim gibi alarmı horoz sesi olanlar için rekabet içine sokulamayacak meseledir.