bugün
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi12
- meal kuran değildir26
- 31 çekerken eli kırmak3
- trabzonspor harbiden salah'ı almış3
- bella hadid4
- velvet almanyaya gel5
- insanlar sizi nasıl tanımlar3
- ıban at4
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- dünya sivaslılar günü3
- duş almak vs duş yapmak3
- eric abidal2
- velvet14
- gürkan uygun2
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- memati baş5
- özgür özel ve veli ağbaba hakkında fezleke2
- anker2
- iremga12
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- uzak diyar4
- redkitin ati2
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- kendini anlatamamak6
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- tai lung7
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- gta 52
- animecileri ciddiye almak2
- bakarız3
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- ateşin çocukları2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- kız arkadaş kiralamak8
- saçını ombre yapmak2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- ak partiye üye oluyoruz kampanyası2
- bir sözlük kızıyla sevişmek3
- disney prensesi olmak2
- burger king hamburgeri2
- bizim zamanımızda böyle miydi diyen nesil2
- afrika nasıl kalkınabilir15
- psikoloğumun intihar mektubu yazması2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
entry'ler (25)
Katil olma sebebidir. Tamam senin olabilir ama allah göz vermiş bak diye ve Canım türkiyem'de Böyle bayanlara hoş gözle bakılmaz
(bkz: Gözleriyle yedi beni hayvan)
(bkz: Gözleriyle yedi beni hayvan)
tek taraflı bir durumdur sen koşulsuz seviyorsan karşındaki sevmiyordur (Sevdiğini zannediyordur)ilginç bir durumdur aslında. Sevmek, yerine sevişmek lazım.
Diğer adı kezban olan güzel mi güzel tatlı mı tatlı türk kızlarıdır. Dünyayı bacaklarının arasındaki ile kurtaracağını zanneden ve bu yüzdende var gücüyle savaşır. Onların zeynası varsa bizimde kezbanlarımız var biri lililili biri pırt yaptım hihihihi
ibrahimoviçin attığı golü görüp "La bende atarım ki bunu" Dedikten sonra oluşan Güzel olmasada ülkemiz için iyi bir gol
(bkz: bir sıfır olsun bizim olsun).
(bkz: bir sıfır olsun bizim olsun).
Kızlar teklif eder Lafı her ortama uyar ki ben kanmam öyle şeylere diyen yoktur hepimiz elbet kanmışızdır Tabi sonunda gerçekler su üstüne çıktığı vakit görürüz anyayı'da konyayı'Da.
Bayanların %90ının yaşadığı acı ve babam gelse satarım denilen bir Durum (travma)dır.
(bkz: Allah kurtarsın).
(bkz: Allah kurtarsın).
içinde mutlaka meni dolu peçetelerin, gizlice içilen biraların (en güzeli cips paketinin içine konulmasıdır) yada içine koyduğunuz pislik içeren mecmualar ve "birisi görür bari sıkı bağlayayım'da açmasınlar" dediğimiz poşetlerdir.
v for vendetta fight club bütün adam sandler, jim carry, kemal sunal filmleri.
hayatımda bir kere merakımdan açıp baktığım, ileriye sarıp 10 saniye baktıktan sonra iğrendiğim ve akabin'de "Yok artık ebesinin" dediğim iğrençlikler ile dolu kategori.
(bkz: yaş 70 artık yeter teyzeciğim)
(bkz: yaş 70 artık yeter teyzeciğim)
bence yapılabilecek en saçma hareketlerden birisidir hayat uzun insanlar acımasız ayrılsanız nereden bulacaksınız aynı isimde bir bayanı??
en iyi tank championlardan ilk 3e giren sevimli görüntüsü neşeli dansı arkasın'da ham diye ısırıp gerçek yüzünü gösteren "vuruyom vuruyom ölmyor lan bu" dedirten passivi sayesinde öldüğünü sandığınız an'da direk yarı canına tekrar kavuşabilen kolay oynanıyormuş görüntüsü verdiği hal'de gerçekten'de zor oynanan league of legends championlardan yanlızca birisidir.
Eski sevgilimin evinde iken karnımın ağrıması ve koşa koşa tuvalete gitmem, içeride semfoni yaptıkdan sonra "umarım duymamıştır" diye yalvarmamız ve akabinde 2 hafta sonra ayrılmamız
tabi soramazsın'da niye ayrıldın diye.
tabi soramazsın'da niye ayrıldın diye.
Çok üzücü bir durum'dur. keyfi olarak yenilen değil'de parası gerçekten'de olmadığı için ana baba'dan medet uman bir insan ne kadar başarılı olabilir ki?
(bkz: Ayranın yok içmeye)
(bkz: Ayranın yok içmeye)
1 liralık ekmek ile 90 kuruşluk ekmek arasında düşüncelere dalıp giden insan modeli.
odasın'da muhtemel 5,10,25 kuruşlar fink atıp, sonra'da hepsini toplayıp tekrar ince hesaplara dahil olan insan.
odasın'da muhtemel 5,10,25 kuruşlar fink atıp, sonra'da hepsini toplayıp tekrar ince hesaplara dahil olan insan.
Başa gelen rezalet zincirlerin'den yanlızca birisidir. bundan sonra oluşacak muhtemel şeyler el ele kol kola yanak yanağa dudak dudağa çocuğun dili kızcağızın nefes borusunun içinde olarak görüntülenen fotoğraflar. eski sevgililere'de imalı laf sokmalar'da olabilir
Kalanı kesilip pilava dahil edilebilir. Göster abilere pipini lafın'dan kurtulabilir
(bkz: Olmayan şeyin nesini göstereceksin)
(bkz: Olmayan şeyin nesini göstereceksin)
Aile baskısı ile hayatı kararan, daha yeni aklı başına gelen Mutercim tercüman adayı olan can dostu hümanist kişi.
Hooop dan sonra, böyroğğn dan'da önce gelen ve karşı taraftan "efendim?" kelimesini duymanız muhtemel kaba sözler'den yanlızca birisidir.
Atilla Taş'ın söylediği, komik olmayan söz. Kendisi'de farkındadır kanımca
(bkz: Bu sefer güldürmedi)
(bkz: Bu sefer güldürmedi)
ilişki'de geçmesi tahmin edilen konuşmalar'dan birisidir.
(bkz: Ağızın da yemek var iken konuşmamalısın)
(bkz: Ağızın da yemek var iken konuşmamalısın)