M
murattemur10 yıl önce
sefa kalya
(bkz:sefa reis)
M
murattemur10 yıl önce
can dündar
olaylara çok farklı pencereden bakan `milliyet` gazetesi yazarı.
M
murattemur10 yıl önce
cahiliye dönemi arabistan vs sözde çağdaş türkiye
şu video özetlemiştir. ibretliktir... https://www.youtube.com/watch?v=Iz2jCi1T6To
M
murattemur10 yıl önce
r harfini söyleyemeyen erkek
kızların hasta olduğu, o kişi konuşurken kızların eli ile erkeğin ağzını mıncırdığı kişi. Kendimden biliyorum.
M
murattemur10 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
M
murattemur11 yıl önce
esnaf
arapça kaynaklıdır, sınıfın çoğuludur.
M
murattemur11 yıl önce
galatasaray kötü futbola rağmen nasıl hala zirvede
cevabı ''tetikçi hakemler'' olan sorudur. bir takım düşünün, berbat bir futbol oynuyor ama nasıl oluyorsa halâ zirve yarışını sürdürüyor. elbette ki bir nedeni var bunun... her fenerbahçe maçında ''şike-penaltı-hakem'' diye ağlayanların yüzlerine bi… devamını gör
M
murattemur11 yıl önce
03 09 2014 avcılar da üst geçidin çökmesi
avcılar igs önünde üst geçidin kaza sonucu çökmesidir. nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. beton mikseri çarpması sonucu üst geçit çöker, arkadaş nasıl bir hızla kullanıyorsun sen o aracı üst geçidi deviriyorsun ya da nasıl bir köprüsün sen yeni yapılman… devamını gör
M
murattemur11 yıl önce
kardeş payı
illede kardeş olunması gerekmeden de yapılabilecek paylaşma olayı.
M
murattemur12 yıl önce
03 13 2014 bülent arınç ın basın açıklaması
M
murattemur13 yıl önce
murat boz
`aşkı bulamam ben` adlı güzel şarkıyı söyleyen şahıs. birçok reklam müziği seslendirmesinin yanında `tarkan`'ın vokalistliğini de yapmıştır.
M
murattemur13 yıl önce
20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı
2-2 bitecek maçtır. (bkz: önden yer kapalım)
M
murattemur13 yıl önce
M
murattemur13 yıl önce
M
murattemur13 yıl önce
M
murattemur13 yıl önce
M
murattemur13 yıl önce
4 ekim 2012 galatasaray mp fenerbahçe ülker maçı
spor toto süper türkiye kupasındaki grup maçlarının 3. maçıdır.izmirde oynanılacak.
M
murattemur13 yıl önce
spor toto süper türkiye kupasındaki grup maçlarının 3. maçıdır.izmirde oynanılacak.
M
murattemur13 yıl önce
M
murattemur13 yıl önce
19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı
19 eylül de ingilterede oynanılacak grubun ilk maçı. http://inciswf.com/h3jcq8rv.swf edit:vay be ne çabuk geçti günle yarın uzun bi aradan sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. özlediğimiz saat 21:45 artık dahada yakın. bu maç puan maçından dah… devamını gör
M
murattemur13 yıl önce
malezya ya gidecekken malatya ya gitmek
malezya'ya gitmek üzere uçak bileti almak için thy çağrı merkezine telefon edersiniz. telefonda sizi yanlış anlayan görevli malezya yerine malatya'ya bilet keser. siz de bileti hiç okumadan havaalanına gider, dikkatsizce malatya'ya giden uçağa biners… devamını gör
M
murattemur13 yıl önce
başbakan atvde
an itibariyle başbakanın atv de soruları yanıtlıyor olmasıdır. kanal : atv sorun soran gazeteciler : 2 star , 2 sabah yandaş basın toplantısı kısacası kendim çalar kendim oynarım.
M
murattemur13 yıl önce
miy1925 com
miy taraftar sitesi. bugünkü açılış sayfaları kafalarının 1 milyon olduğuna kanıttır. http://www.miy1925.com/ (img:#302787)
M
murattemur14 yıl önce
fenerbahçelilerin beşiktaş sevgisi
fenerbahçe taraftarlarında bulunan bjk sevgisidir. ee, beni de kimin eski başkanı cezadan kurtarsa, ...imiz dese, kupa verirken gözlerinin içi gülse, ezeli rakibime karşı rezaletten kurtarmaya çalışsa ( ama başaramadı bunu cık cık cık ) ben de sev… devamını gör
© copyright 2005 - 2026