bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- kızla konuşmaya çalışmak3
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- ismail kartal10
- şu anda ne yapıyorsun19
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- muhafazeküler4
- bugün ne yedin10
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- kilo verdiren gıda4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 2026 dünya kupası13
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- 30 lu yaşlar14
- org vs synthesizer4
- macbook neo2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- bir gün ölecek olmak6
- kemal derviş5
- en iyi terapi6
- güne bir şarkı bırak14
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- nagihan'a üzülmek2
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- en iyi yanık kremi5
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- yıllık yazısı3
entry'ler (13)
Sinan Oğan'ın etkisi kendini göstermeye başladı. Kılıçdaroğlu Turan birliği için ekonomik projelerini ortaya koymaya başladı. işte tam da bu yüzden Sinan Oğan'a oy vermeli ki başa kim gelirse gelsin devletin ibresini, ayarları fabrika ayarlarına döndürmek zorunda bırakmalıdır.
Çok sakin, mantığı yere basan dosdoğru bir kişi. Bu seçimde ben oy vereceğim kendisine. Çünkü bu adam Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasıdır. HDP ve Hüda para arasında sıkışmış siyasetten Türkiye'yi çekip çıkaracak yegane lider Sinan Oğan'dır. Bu yüzden beka Sinan Oğan'dır. Ayrıca genç ve dinamik olması siyasete yeni bir nefes getirecektir. Gelecek seçimde daha güçlü olması için bu seçimde oyum Sinan Oğan'ın.
Sihalar dağdaki domuzları özgürleştirdiğinde ovadakilerin arkasını yaslayacağı domuz sürüsü kalmayacak ve Türk devletine şantaj yapacak bir argümanları kalmayacak.
Link ölmüş .
Ahlaksızlığın atasıdır. Ama Bi kere olsun ihale kovalamadı. Gelene ağam gidene paşam mı dedi? Bi kere olsun zalimin sofrasında bulunmadı. Halkın parasını para babalarına bol kepçe verirken,millete kaşığın ucuyla da vermemiştir. Kağıttan kaplanlara diz çöküp mazlumun ensesine vurmamıştır.
ingilizce .m günü yağ
PKK ve diğer bölücü örgütlerin yanında Türk milletinin aşması gereken eşiktir Sinan Oğan. Donanımlı, genç, haşim bir delikanlı Cumhurbaşkanı adayına Türk milletinin sahip çıkması gerekmektedir.
O. g. busbecq'in Türk Mektupları adlı kitabını okudum. Kanuni döneminde Osmanlıya elçi olarak gelen elçinin yaşadıklarını, gördüklerini kendi perspektifinden anlattığı kitabında yazar aslında Osmanlıya hayranlığını gizleyemiyor. Ayrıca yanındaki heyette ressam olan bir personelin dönem resimleri de kitabın ara sayfalarinda mevcut. Keşke biz de de minyatür değil de o zamanlar resim sanatı gelisseydi biz de kendi gözümüzden o dönemin resmini gorebilseydik.
15 yaşından beri 21 senedir tedirginim, ne zaman bu tedirginliğimi atarım bilmiyorum.
Yerli ve milli, adam gibi adamdır. Ayrıca Ümit Özdağ ve Tanju Özcan da benim için yerli ve millidir.
El kaldirana el kaldırırım, silah çekene silah çekerim, beni öldürmeye kalkiasanı öldürürüm.
Osmanlı tarihini sevdiğimden mütevellit Aşıkpaşaoğlu tarihini okuyup da gitmiştim. Sanki zaman yolunun bir yolcusu gibi hissederken Osman Gazi'ye ziyarete gittiğimde Aşıkpaşaoğlu'nun "ilk Osmanlı mücahitleri gayret kemerini çift kuşanmışlardı" sözüyle gözyaşlarımı tutamadığım güzel şehir. Çelebi Mehmet'in türbesinin ihtişamı, Muradiye'de Şehzade Mustafa'nın garipliği, Cem Sultan'ın talihsizliği... Gurur ve hüznü karışık tattırdı Bursa.
Bursa'ya gittiğimde istanbul'a deniz otobüsü vasıtasıyla gidebilmek için kaldığım güzide ilçe. Havası (Bursa'nın manevi atmosferinden bahsediyorum) Bursa'dan çok farklı bir yer.