bugün

entry'ler (1)

kürtleri çıldırtan jöh pöh duvar yazıları

Ulan hain her zaman haindir Bende krdüm bunu paylaşan beyinsiz arkadaş vasıflarını say bakalım bana benim askerde Sahip olduğum vasıfların 1 tanesine sahipmiydin de Boş yapıyon Kalbimdeki iman Vatan Allah aşkı ile şehitlik aşkı ile Acil müdahalenin tim komutanı aynı anda Emniyet muhafız bölüğünün unsur komutanıydım Hakkari şemdinli 34. Hudut tugayında sonra askeri mülakatlara girdim Bunca sahabe Can verdi Senin gibiler milletin arasını ayırsın diye değil Asıl vatan hayini sensin milletin kalbinde önyargı oluşumuna neden olup silah sıktıran senin gibileridir tanımak istersen tanıtırım kendimi Sen orda Bacak bacak üstüne atarken bugün bana nerden yemek gelcek diye karnını doyurma peşindeyken 2015, 2016'da Al sancağı ofis sanat sokağında Köpeklerin gözüne soka soka Ben taşıdım kendimi ırkıma karşı soyuna karşı tehlikeye attım Mesele ırkta değil mesele kalpteki Allah korkusunda Vatan sevgisinde Allaha sığınırım kötü sözden ama, ırkçıları vatan sever diye Adlandırmam Bu vatana fitne olanların kalbinde vatan sevgisi Aramam... HUBUL VATAN MiNEL iMAN (VATAN SEVGiSi iMANDANDIR) HZ. MUHAMMED S. A. V

KiM BENiM GÜCÜM VE KUDRETiMLE HAREKET EDERSE BEN DEMiRi ONUN iÇiN YUMUŞAK KILARIM (ALLAH C. C) KUDSi HADiS bu saydığım vasıflara beni ulaştıran Allahtır Bende üstünlük yoktu kibirlenerek anlatmadım Şunu kavra diye anlattım Irk değil iman önemli Müslümanlar rahat uyusun diye Allah yolunda Ölmek isteyenleri Allah mertebe mertebe yükseltir benim Bir üstünlüğüm yok