bugün
M
mugyence10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
mugyence10 yıl önce
maltepe
`istanbul`'da bir ilce.
M
mugyence10 yıl önce
istanbul
Taşı toprağı altın sayılan.Dünya tarihinin baş rol oyuncusu.Medeniyetler beşiği.15 milyonluk nüfusu ile Türkiye nin en büyük şehri ayrıca çoğu ülkenin nüfusundan büyük şehir ülke.
M
mugyence10 yıl önce
günaydın
sabah soylenen kelimedir. aydinlik bir gun gecirin anlaminda temennidir.
M
mugyence10 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
M
mugyence10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
M
mugyence10 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
M
mugyence10 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
M
mugyence10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
M
mugyence10 yıl önce
zall
tüyü bitmemiş yetimin hakkını arayan, gözü pek anlı açık , delikanlı ve site tanrısı sayılabilecek kişi.
M
mugyence10 yıl önce
oytunkaran
daha önce okur olarak takip edip şimdi tribünlerden sahalara inmiş olduğu için mutlu olan yazar.~teşekkürler uludağ sözlük~
M
mugyence10 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
M
mugyence10 yıl önce
ayaklarıma oje sürer misin diyen sevgili
muhtemelen 36-38 numara küçücük kuş gibi ayaklarını size ojeletmek istiyordur. siz de elinizle önce sevgilinizin ayağını alırsınız ardından da ojeyi o kuş gibi ayaklarında gezdirirsiniz.
M
mugyence10 yıl önce
sözlüğün en zeki erkek yazarı
M
mugyence10 yıl önce
kukla
bursalı olan hard core müzik yapan başarılı müzik grubu.
M
mugyence10 yıl önce
milyonların bacısı
Kime koydugu anlasilmayan yazar.
M
mugyence10 yıl önce
sarah kerrigan ile evlilik kararı almamız
Seneye evlilik sonuçlanacak karardır.
M
mugyence10 yıl önce
seni rak sordu hangi rak
Ya... afedersin. Neyse.
M
mugyence10 yıl önce
sexi sözlük kızlarının en sevdiği roman
Çok merak edilen bir konudur.
M
mugyence10 yıl önce
natalieflyyn adikari izmir zirvesi
Allahınız varsa yapmazsınız dediğim zirve. ıyy kuscam galiba.
M
mugyence10 yıl önce
sarah kerrigan
Hatunumuz aslında bir `ghost`'tur. Her ghost gibi lockdown ve cloak özelliklerinin yanı sıra, zergler tarafından ele geçirildikten sonra hayvanlaşması ile ünlüdür. Infested kerrigan ise kullanması inanılmaz zevkli bir karakterdir. Ayrıca `jim raynor`… devamını gör
M
mugyence10 yıl önce
sarah kerrigan benimle çıkar mısın
Bi bu eksikti dedirten hede. Oğlum özelden yürü kimse bişey demez ama neden sol framei işgal ediyorsun?
M
mugyence10 yıl önce
sabah ereksiyonu
ufakligin "hey ben de uyandim" demesi.
M
mugyence10 yıl önce
sözlük yazarlarının dövmeleri
tanım: sözlük yazarlarının çeşitli yerlerine çeşit çeşit yaptırdıkları dövmelerdir. efendim sözlükte birileri var, otun bokun istatistiğini tutuyor. yok sözlükçülerin şusu, yok sözlükçülerin busu... oldu olacak sözlük yazarlarının dövmelerinden ve n… devamını gör
© copyright 2005 - 2026