bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- almanya da yaşayan yazarlar8
- heidinin dedesi5
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması18
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı11
- mazot fiyatlarının suçlusu10
- heidinin terörist olma ihtimali4
- 195 kaslı pilot10
- 174 kaslı mühendis5
- islamda namaz yoktur37
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak7
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- gocu'nun raci şaşmaz'a benzerliği3
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
- yazarların güncel flört listesi6
- ikiz doğurmak6
- crushtan hangi erkekle sevişirdin4
- kanal i zasyon2
- şeftali11
- köpeklerin insan bokuna hiç basmaması2
- doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim3
- sevilen kıza cv yollamak7
- borsa8
- ülkü ocaklarının entelektüel alt yapısı5
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- gece evde şarap kalmaması4
- sözlüğün reisi kim anketi19
- kaşif kozinoğlu soruşturması raci şaşmaz ifadesi5
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- şah sultan3
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- albenili sözlük yazarı2
- ismail kartal27
- kürdistancıların vatandaşlıktan çıkarılması7
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- uzun saçlı dövmeli küpeli siyah tişörtlü erkek4
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- allah varsa afrika daki çocuklar neden aç3
- şeytanın bile israil'e karşı olması6
- garajda ev yapımı mazot yapmak3
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- sosis4
- asgari ücretle kaç litre akaryakıt alınıyor8
- ilk buluşmaya başka bir ilk buluşmadan gelen kız8
- yalnızlık4
- sözlük yazarlarının normal kombinleri17
- sözlükteki her kızı öven tipler11
- sözlük yazarlarının ortaokul anıları5
entry'ler (19)
sınav şartı, yaş şartı, puan vb. şartlar olmadan evden, işten uzaktan öğretimle eğitim veren makedonya merkezli Türk üniversitesi.Bilgisayar, Endüstri, Yazılım mühendisliği ve iç Mimarlık ve Mimarlık gibi popüler bölümler mevcut.
Kaynak: http://www.iha.com.tr/hab...niversite-firsati-566390/
Kaynak: http://www.iha.com.tr/hab...niversite-firsati-566390/
gerçek yarışma birincileri nur bozar ve özlem özden seçilen program.
cuma, tayyar.
yılbaşıda ist- kayseri otobüs bileti için birçok firmayı karşılaştırıp en sonunda ilk defa uçak bileti almama vesile olmuş firma.
(bkz: uçuyorum şahitlerim var)
(bkz: uçuyorum şahitlerim var)
Bugün bir adım daha yaklaştığım aktivite.
çıkmak kurtulmak o kadar istiyorum ki şu hayattan, Ölmek için Allah'a dua eder oldum, cevap yok tabi sürünmeye devamm...
çıkmak kurtulmak o kadar istiyorum ki şu hayattan, Ölmek için Allah'a dua eder oldum, cevap yok tabi sürünmeye devamm...
ya lütfen dürüstün olun. yalan söylemek yalanı sürdürmek zeka işidir, ve kadınlar bu konuda sizden daha komplike düşünme kabiliyetine sahiptir. karşınızdakini kandırdığınızı düşünürken, hatun muhabbetlerinde alay konusu olmanız kaçınılmazdır. yutmuş gibi yapan kadın vardır ama yutan yoktur. unutmayın.
Kent white. - Beyaz peynir, babamın üstüne pulbiber ve limonla sos yaptığı zeytin, Açık çay. - Kent white
yanlizligim yollarima pusu kurmus beklemekte
acilar gözlerini dikmis üstüme nöbette
bekliyorum bekliyorum bekliyorum
hadi gelin üstüme korkmuyorum.
acilar gözlerini dikmis üstüme nöbette
bekliyorum bekliyorum bekliyorum
hadi gelin üstüme korkmuyorum.
mimiklerini çok beğendiğim manken kişisi. eğer bir gün yaşlanır da mankenliği bırakırsa bizim mankenlerimiz gibi oyuncu olabilir. hatta şimdiden olabilir. sanki süper oyuncu olucakmış gibi bir tavır var bu kızda.
kafası çalışan kızdır.
selülitle doğru silahla savaşmaktadır.
kilo vermenin, formda kalmanın yolunu bulmuştur.
selülitle doğru silahla savaşmaktadır.
kilo vermenin, formda kalmanın yolunu bulmuştur.
erkek - euuuee uzaktan gozlerinizin pariltisi beni benden aldi, babaniz hirsiz seysi eeooo...
kız - bi siktir git
kız - bi siktir git
sözlüğün bu kızlar hakkında çok fazla yaralı olduğunu düşünmekteyim. sürekli bir karşılaştırma adı altında izmirli kızlara kaşar damgası yapıştırmakla meşgul bazı acılı insanlar. bu insanlar daha sonra eşitlikten bahseder ayrımcılık yapılıyor bu ülkede der ama konu izmire gelince ordaki herkes şerefsiz tabi hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız hepiniz eşitlikten yanasınız. vakti zamanında yediği kazığın ya da reddedilmenin verdiği şey olsa gerek ki bu yazılanları her izmirli kızın kıçıyla gülerek okuduğunu bilin. burada ahkam kesip izmirli kızların ya da herhangi bir kızın karşısında ezildiğinizin de herkes farkında. iki lafı bi araya getiremeyip burda hırsın verdiği trollüğe lüzum yok.
birine aşıksanız söyleyebileceğiniz en güzel şarkıdır. nasıl hoş nasıl güzel nilüfer'e de yeşim vatan'a da çok yakışmış. bazen bağıra çağıra söylüyorum bana da yakıştığını düşünüyorum - yok sesim güzel olduğu için değil, şarkı muhteşem-. bu şarkıyı da katlederek söyleyebilecek yetenekte biri var mı? , merak ediyorum.
turşu kavanozlarının, bidonlarının (hatta dahice kullanılan pet şişelerin) içinde daima öksüz kalmıştır. acur da bir nevi çerezin beyaz leblebisidir. şu çerez yerken ilk önce fındıklara ve antep fıstıklarına saldıran insanlar daha ağızlarını silmeden turşunun başına geçip kornişonları kısa sürede tüketince acurlar ve barsak uzunluğunda biberler, kelek ve yeşil domateslerin arasında kaderine terk edilir. çoğu asla tüketilmez. benim gibi pet şişeye turşu kuran kadınların ahı sizin üstünüze olsun!
yemek yapmak, tatlı olursa daha keyifli olur. tiramisu, kek filan hatta chocolate cookie süper gider..
yeni alınan kitabı açıp, sağ üst köşeye, adını-soyadını-aldığın tarihi(ay/yıl olarak) ve yeri yazmak.
hele bir de, kitabın ilk basıldığı tarih ile senin oraya attığın tarih aynıysa, tadından yenmez.
hele bir de, kitabın ilk basıldığı tarih ile senin oraya attığın tarih aynıysa, tadından yenmez.
tayt giyme zorunlulugu. kot pantalon giyip ne bileyim salvar felan giyip kurtarirsa milleti olmaz ki süperkahraman.
anlamadığım nokta bir imam maaşı'nın neden sorgulanmadığı. bir imam 2.500'tan fazla alıyor üstelik 365 gün yatar bu kişiler.
benden bir şey olmayacağından emin olduğum şu an, artık yeni hedefim.