bugün
M
mjbaha5 yıl önce
en itici instagram hikayeleri
bir sürü itici hikayelerle karşılaştım. iticilikte son noktalar ama sanırım ilk sırayı bu alır: (img:#2128300) bi de liseden sınıf arkadasımdı hikayeyi paylaşan.
M
mjbaha5 yıl önce
kadın yarım yaratılmış erkektir
(bkz:klitoris gelişimini tamamlamamış bir penistir.) den yola çıkılarak buraya gelinebilir ama aynı yoldan erkek gelişimini tamamlamamış bir öküzdür e kadar pek çok sonucada varılabilinir.
M
mjbaha5 yıl önce
kadın yarım yaratılmış erkektir
(bkz:klitoris gelişimini tamamlamamış bir penistir.) den yola çıkılarak buraya gelinebilir ama aynı yoldan erkek gelişimini tamamlamamış bir öküzdür e kadar pek çok sonucada varılabilinir.
M
mjbaha5 yıl önce
yazarlarin dini tercihleri
Profil fotiğrafımda net görülen tercihtir. Tişikkirlir.
M
mjbaha5 yıl önce
galerindeki en iç yakan fotoğraf
(img:#1429561)
M
mjbaha5 yıl önce
yazarların diktatör olduklarında yapacakları
yahudileri lav üzerinde dans ettirmek.
M
mjbaha7 yıl önce
sözlük yazarlarının bıyıkları
Olmayan bıyıklardır. Olsaydı koyardım ama hormonlar nedeniylen hiç bıyığım olmadı benim. Yoksa burarken koyar tüm kısları tavlardım. Hey yavrum hey.
M
mjbaha7 yıl önce
bıyık
(bkz:mhp bıyığı)
M
mjbaha7 yıl önce
turan çıkıntısı
her türk'te bulunur bu çıkıntı. sadece kafanızın arkadasını yoklamanız yeterlidir. yumruyu hissederseniz, sevinin.
M
mjbaha7 yıl önce
en karizmatik liderin atatürk olması
doğru önermedir. 20. yüzyıla göre ileri seviyede iyi giyimli ve karizmadır.
M
mjbaha7 yıl önce
çalıştırdığı işçilere kölelerim diyen insan
(img:#1731987) Instagramda ne yazık ki lise arkadaşımın yaptığı paylaşım. Bir sosyalist olarak küfür etmemek için kendimi zor tuttum.
M
mjbaha7 yıl önce
atatürk bir grup azınlığın lideridir
katılmadığım önerme. atatürk büyük bir çoğunluğun lideridir.
M
mjbaha7 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
M
mjbaha7 yıl önce
komünist anarşist görürseniz felak nas okuyun
israil dölü görürsek ne yapalım onu söylememiş bir yazı.
M
mjbaha7 yıl önce
atatürk mü büyük tayyip erdoğan mı
Sorunsal mıdır değil midir beni ilgilendirmez, konu da bu değil aslında. yıllar yılı sürekli atatürkçülerde gözlemlediğim bir şeyi paylaşacağım. Eskiden twitter vs. henüz kullanılmıyorken facebook'ta sürekli atatürkçüler tarafından şöyle paylaşımla… devamını gör
M
mjbaha8 yıl önce
kitap okuyan erkek
kitap okuyan kızların aksine ender bulunur. bulunsa da kız tavlamak için değil, sırf edebiyata olan ilgisinden okuyanına rastlamak epey zordur. hatta maalesef kitap okuyan bir erkek gördüğümüzde garipseriz bu durumu. ne okuduklarını da merak ederim h… devamını gör
M
mjbaha8 yıl önce
kitap okuyan erkek
kitap okuyan kızların aksine ender bulunur. bulunsa da kız tavlamak için değil, sırf edebiyata olan ilgisinden okuyanına rastlamak epey zordur. hatta maalesef kitap okuyan bir erkek gördüğümüzde garipseriz bu durumu. ne okuduklarını da merak ederim h… devamını gör
M
mjbaha8 yıl önce
saçlarını geriye tarayan erkek
Sürat ve adrenalin sevdalısıdır, geriye yatırdığı saçlarıyla sürate göndermeler yapmaktadır, aynı zamanda günlük hayattaki bu hızlı yaşantısını yatağa da taşıma potansiyeline sahip olduğunu deklare etmek isteyen erkektir. Kadınlar için karşı konulmaz… devamını gör
M
mjbaha10 yıl önce
hdp
https://galeri13.uludagsozluk.com/642/hdp-liler-nerede-oyunu_1062738.gif yapımcı ben.
M
mjbaha10 yıl önce
atatürk içip içip kapıma dayanırdı
© copyright 2005 - 2026