bugün
M
mitoloji10 yıl önce
hadi öyle bir şey yapalım kafamıza göre
arkadaşlarla bir araya geldiğimizde ''ne yapalım bu akşam ? ''sorusuna sıkça verdiğim cevap. (img:#897804)
M
mitoloji10 yıl önce
bir kıza alınabilecek en güzel hediye
makyaj temizleme seti.
M
mitoloji10 yıl önce
bir kıza alınabilecek en güzel hediye
makyaj temizleme seti.
M
mitoloji10 yıl önce
gazi mahallesini haritadan silmek
al kardeşim sildim . (img:#895267)
M
mitoloji10 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
M
mitoloji10 yıl önce
en cool hayvanlar
hayvanlar aleminin en rahat hayvanlarıdır. tabiri caizse hayvanlar aleminin lanet olası zencileridir. kanımca baykuşlar.
M
mitoloji10 yıl önce
ozan tufan
`9 ağustos 2012 bursaspor kups kuopio maçı`nın 2. yarısında oyuna giren genç yetenek.
M
mitoloji10 yıl önce
kediyi lazerle salak etmek
Ego tatmini söz konusudur. Kedi nin durumu çakozlamasıyla melül melül size bakması ap ayrı bir hadisedir.
M
mitoloji10 yıl önce
eski sevgiliyi unutmanın yolları
en kestirme yol tem'den çıkınca kozyatağı sapağına kırmaktır. biraz ilerleyince bostancı tabelasını görür görmez sağa sinyal verilir. sonra aşağıya doğru(maltepe tarafına) inilir. ışıklara varmadan sağda durulur. işte orası eski sevgiliyi unutma nokt… devamını gör
M
mitoloji10 yıl önce
hoppala ve de cuppala
(bkz: burası bağcılar velkam tu cehennem )
M
mitoloji10 yıl önce
starbucks hikayeleri
dikkat :anı içerir. Starbucks'a ilk defa gidiyorduk arkadaşımla. onun daha önce gidip gitmediğini bilmiyordum. filmlerden de gördüğüm ve bildiğim kadarıyla barda duran çalışana gidip isim yazdırılıyordu. bu garip sipariş anlayışını acaba nasıl arkad… devamını gör
M
mitoloji10 yıl önce
bizi her şey sinirlendirir çünkü paramız yok
ülke genelinin içinde bulunduğu durumdur. sinirlendiğinde elindeki ''akıllı telefonunu'' yere atamayıp sinirini başka şekilde çıkarmaya iten durumdur. sinirlenince valizini toplayıp tatile gidemeyecek insanların sözüdür. sözün özü para ile mutlu , pa… devamını gör
M
mitoloji10 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen fotoğraflar
(img:#823002)
M
mitoloji10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
M
mitoloji10 yıl önce
yaran çeviri hataları
Texas Katliamı filminden bi çeviri; Hatun yolda motorsikletli bi elemanla karşılaşıp ondan arkadaşlarını kurtarması için yardım istiyo elemanın da kız arkadaşı kayıp " tamam yardım edicem sana " falan diyo. Neyse bunlar evin önüne geliyo diyalog şöy… devamını gör
M
mitoloji10 yıl önce
soluk denizli
(bkz: soluk benizli)
© copyright 2005 - 2026