bugün
- ekonomi çok iyi3
- 2026 dünya kupası8
- gençler iş beğenmiyor5
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü7
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- türkiye a milli futbol takımı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız4
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- turkei kıymentini bilin20
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- dijital oyunların içine girmek2
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- mısır2
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- 1 euro 53 50 tl3
- gammaz olmuşum13
- kemal kılıçdaroğlu36
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- chp seçmeni5
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- ekşi sözlük ün mason locası olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- 4 haziran 20262
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gocu26
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- elit olmak için gerekenler13
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- minyon kadın siniri5
- çay2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların zeka seviyesi3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- tutku2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- tek arkadaşının olmaması10
sevdiği entry'ler
sözlüğün giderek daha az bilgi, daha çok saçmalık içermesi durumunda olmasından dolayı, gerekli bir kıyaslamadır.
umarım kıyaslamadan sonra herkes birazcık düşünür ve kendi payına düşeni yaparak bu ortamı daha güzel bir sözlük haline getirirler.
öncelikle şu soruyu cevaplamak lazım "sözlük nedir?"
- "bilgi kaynağı" olması gereken araç.
ssg ilk düşündüğünde öyle olmalıydı nitekim yıllarca öyle oldu. kalıntılarını ekşi sözlükde hala görebilirsiniz.
gel gelelim uludağ sözlüğe. kuruluş amacı ekşi'ye rakip olmakdı belki, veya daha farklı bakış açıları katarak ekşi sözlük ile beraber internete renk katmaktı.
günümüzde baktığımızda uludağ sözlükte bilgi denilen şeye ulaşmak imkansız halde, sol frame'de "diyen adam, yapan kız, olan şey" benzeri bilgi içermeyen, aynı zamanda insanları haksız eleştiren, diğer insanlara cevap veren nitelikte başlıklar dolaşmakta.
-sözlük forum sitelerinden farklıdır, bir formatı vardır.
evet yukarıdaki cümle zamanında çok kullanıldı ama şimdi ne farkı var sözlüğün forumdan.
tek farkı forum sitelerinde atışmalar, laf sokma çabaları, cevap vermeler alt alta aynı konuda yazılırken, sözlükte farklı başlıklarda oluyor. örneğin "x diyen kız/erkek böyledir" başlığını "x kızı/erkeği" okuyor, sinirleniyor, "bir cevap vermeliyim" diyor ve "asıl y erkeği/kızı böyledir" şeklinde cevap başlığı açıyor.
ben pek fark göremiyorum açıkçası.
eskiden sözlükte vakit geçirdikten sonra iyi vakit geçirmiş, yeni bilgiler öğrenmiş, bildiği bilgilere farklı bakış açıları eklemiş, aslında çok ciddi olan konulara komik açılardan bakıp eğlenmiş" birisi oluyordum.
şimdi ise ne yazık ki hiçbirşey. tek öğrendiğim şey insanların ne kadar ezik olduğu ve birbirlerine laf sokmayı ne kadar sevdikleridir. ve tabiki abaza yazarların kız düşürme çabalarıda cabası.
keşke sözlükte eski sözlük başlıklarına dön butonu olsaydı...
umarım kıyaslamadan sonra herkes birazcık düşünür ve kendi payına düşeni yaparak bu ortamı daha güzel bir sözlük haline getirirler.
öncelikle şu soruyu cevaplamak lazım "sözlük nedir?"
- "bilgi kaynağı" olması gereken araç.
ssg ilk düşündüğünde öyle olmalıydı nitekim yıllarca öyle oldu. kalıntılarını ekşi sözlükde hala görebilirsiniz.
gel gelelim uludağ sözlüğe. kuruluş amacı ekşi'ye rakip olmakdı belki, veya daha farklı bakış açıları katarak ekşi sözlük ile beraber internete renk katmaktı.
günümüzde baktığımızda uludağ sözlükte bilgi denilen şeye ulaşmak imkansız halde, sol frame'de "diyen adam, yapan kız, olan şey" benzeri bilgi içermeyen, aynı zamanda insanları haksız eleştiren, diğer insanlara cevap veren nitelikte başlıklar dolaşmakta.
-sözlük forum sitelerinden farklıdır, bir formatı vardır.
evet yukarıdaki cümle zamanında çok kullanıldı ama şimdi ne farkı var sözlüğün forumdan.
tek farkı forum sitelerinde atışmalar, laf sokma çabaları, cevap vermeler alt alta aynı konuda yazılırken, sözlükte farklı başlıklarda oluyor. örneğin "x diyen kız/erkek böyledir" başlığını "x kızı/erkeği" okuyor, sinirleniyor, "bir cevap vermeliyim" diyor ve "asıl y erkeği/kızı böyledir" şeklinde cevap başlığı açıyor.
ben pek fark göremiyorum açıkçası.
eskiden sözlükte vakit geçirdikten sonra iyi vakit geçirmiş, yeni bilgiler öğrenmiş, bildiği bilgilere farklı bakış açıları eklemiş, aslında çok ciddi olan konulara komik açılardan bakıp eğlenmiş" birisi oluyordum.
şimdi ise ne yazık ki hiçbirşey. tek öğrendiğim şey insanların ne kadar ezik olduğu ve birbirlerine laf sokmayı ne kadar sevdikleridir. ve tabiki abaza yazarların kız düşürme çabalarıda cabası.
keşke sözlükte eski sözlük başlıklarına dön butonu olsaydı...
bu dert sizi kesin öldürür bb'ler...
not: hayatları üreme organları ile bir kalıp sabun arasına sıkışmış nesildir.
yazık kimin la bu bebeler...
not: hayatları üreme organları ile bir kalıp sabun arasına sıkışmış nesildir.
yazık kimin la bu bebeler...