bugün
M
mimaramo6 yıl önce
bu kız güzel mi iddiaya girdik
Güzel fakat ilk iki resimdeki saç modeli kesinlikle yanlış seçim bazı erkeksi yüz detayları var ve o saç yüzündeki bu detayları iyice pekiştirmiş. .
M
mimaramo6 yıl önce
dayınızın tek kız kardeşi var ama anneniz değil
(bkz: beni teyzem doğurdu)
M
mimaramo6 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
M
mimaramo6 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
M
mimaramo6 yıl önce
klozetin banyoda olma sorunsalı
ayri bi bolum olmalı. yada alaturka
M
mimaramo6 yıl önce
radamel falcao garcia
ilerleyen yıllarda adını çok duyacağımız, `River Plate` takımında oynayan kolombiyalı genç golcü. süratli bir futbolcudur ve ustaca vuruşlar yapmaktadır. ayrıca "bir futbolcu yıldız olabilir mi olamaz mı?" değerlendirmesi yapılacakken bana göre dikka… devamını gör
M
mimaramo6 yıl önce
radamel falcao garcia nın çöp çıkması
ok sevdasıyla ikinci guiza olarak tanınmıştır.
M
mimaramo6 yıl önce
killa hakan
alamanyaların bağrından kopmuş nasrettin hocayı ufak ufak şarkısında bi esrarkeş olarak gösteren garip insanlardan biridir geçenlerde rap dinlemeyen bir arkadaşım geldi ve bana dedi ki "abi geçenlerde dream tv (yazıldığı gibi okuyun)de bi adam gördüm… devamını gör
M
mimaramo6 yıl önce
fanatik in gurur veren mağlubiyet haberi
yalnız fazla gurur göte vurur.
M
mimaramo6 yıl önce
yine bir gerizrkalıyla karşı karşıyayız
(img:#1911846) Ama bence bu kişi bi ayrıntıyı kaçırmış. Adam servis ve hıza 10 puan vermiş ama lezzete 7 puan vermiş. Kadın da yemeği yapan bir kadın demiş. Zaten yemeğe 7 puan vermiş adamsınız lafını servis ve hıza vermiş yemeğe eli değene değil. … devamını gör
M
mimaramo6 yıl önce
tik tok kullanan teyze
Gördüğüm en itici insan. (img:#1911524)
M
mimaramo6 yıl önce
paris saint germainin galatasaraya döşeyeceği boru
Psg nin mevcut konjüktürde boru döşeyemeyeceği tek takım man city olduğundan çok da önem arz etmeyen borudur.
© copyright 2005 - 2026