bugün
M
micheal3 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
M
micheal3 yıl önce
kemalist
amerikan mandacılığına, ab hayranı liberal aydınlara, şeriatçılara, bölücülere ve sovyet hayranı kızıllara karşı türk devletinin ve türk milletinin yüksek çıkarlarını savunan kimse. kurtuluşu amerika da avrupa da veya başka bir yerde arayanlara karşı… devamını gör
M
micheal3 yıl önce
chp
(bkz: cumhuriyet halk partisi)
M
micheal3 yıl önce
heykel yapmak varken mr cihazı yapan hükümet
Aktroller bu gün uykuyu alıp erken başlamış mesaiye sahura kalkmamış kadir gecesi idrak etmemiş demek ki bu gafiller.
M
micheal3 yıl önce
uludağ sözlük kuantum fiziği öğreniyor
2022-23 eğitim öğretim yılında öğrencilere ışık tutacak bir proje olacaktır. Öyle çıplak fotoğraflar paylaşıp, futbol tartışması yaparak bir yere varamayız. Neyse, başlıyorum: * Her yeri kapalı bir trende yolculuk yaparken, trenin hangi yöne gitti… devamını gör
M
micheal3 yıl önce
fetö darbe yaparken kemalistler neredeydi
otomatik silahlar halkımızı tarıyorsa da halkımız için tarıyordur diye düşünenlerin yanında değildi.
M
micheal3 yıl önce
geceye bir sol gerici kudurtan bırak
gecenin bu saatlerine, kendilerinden başka kimseye yaşam hakkı tanımayan faşist zihniyetli sol gericileri söylemleriyle ve davranışlarıyla kudurtan birilerini bırakma olayıdır. (img:#2253868)
M
micheal4 yıl önce
kiev den geliyorlar kocalarınıza sahip çıkın
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinde ikinci gününe girildi. Rus sabotaj gruplarının girdiği Kiev'de sabah saatlerinde art arda patlamalar yaşandı. Ukrayna vatandaşları, saldırı korkusuyla sığınaklara ve metro istasyonlarına akın etti. Mi… devamını gör
M
micheal4 yıl önce
kiev den geliyorlar kocalarınıza sahip çıkın
Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinde ikinci gününe girildi. Rus sabotaj gruplarının girdiği Kiev'de sabah saatlerinde art arda patlamalar yaşandı. Ukrayna vatandaşları, saldırı korkusuyla sığınaklara ve metro istasyonlarına akın etti. Mi… devamını gör
M
micheal4 yıl önce
üstteki yazara kaç para göndermek istersin
Üstteki yazarın iban hesabına göndermek istediğin TL miktarıdır. 500 lira ateşlerim ben. Maksat kardeşlik olsun.
M
micheal4 yıl önce
ekonomi kötü diyen yazarların telefonları
Çıkarın telefonları vatan hainleri.
M
micheal4 yıl önce
şöyle iyi bir kavga çıksa da izlesek düşüncesi
Benimle kavga edenleri siker atarim. Adam olun.
M
micheal4 yıl önce
şöyle iyi bir kavga çıksa da izlesek düşüncesi
Benimle kavga edenleri siker atarim. Adam olun.
M
micheal4 yıl önce
yahudiyim sorun var mı
Bize ne aq ister yahudi ol ister hristiyan istersen krem peynire tap Sen Adam ol yeter.
M
micheal4 yıl önce
sözlükten erkek arayan kız
harun abinin sözlük versiyonudur. çenesindeki benine soktuğumun.
M
micheal4 yıl önce
fatih terim in futbol zekası
Yok denecek düzeyde olan zekadır. Ortalığı karıştırıp futbolcularını kamçılayarak sonuç almaya çalışır. Hepsi bu işte.
M
micheal4 yıl önce
kemalistleri kudurtacak bir şey bırak
(img:#1768926) Resmin yukarıda ki karesi 1930'lar Türkiye'si köy enstitüleri. Alt karesinde ise 2018 Türkiye'si. 88 yıl sonra gelinen durum., Sadece Kemalistler değil "ilim, mümin insanın kaybedilmiş malıdır. ilim, Çin'de de olsa gidip alınmalı… devamını gör
M
micheal4 yıl önce
sözlüğün en güzel kızının nihayet uyanması
Kuşkusuz an itibarıyla gerçekleşendir. Evet, uyandım arkadaşlar.
M
micheal4 yıl önce
kendimden kısa erkekle çıkmam diyen kız
Doğru söylüyodur.
M
micheal4 yıl önce
sokak köpekleri
`köpek` hayvanlarından sokaklarda yaşayan topluluk için kullanılır. (bkz:ev köpekleri) (bkz:iyi aile köpekleri)
M
micheal4 yıl önce
kız taklidi yapan erkek yazar
eğer tiyatrocu değillerse son derece itici gelen erkeklerdir.
M
micheal4 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
M
micheal4 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
© copyright 2005 - 2026