bugün
- grok vs gemini vs chatgpt6
- aykut kocaman4
- kepaze bir hayat sürmek2
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek2
- gece banyo yapmak vs sabah banyo yapmak2
- her günün aynı rutinlikte geçmesi2
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- hiçbir işin rast gitmemesi2
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama2
- nervio abla22
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması2
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir2
- sedat pekmez43
- yaşamak3
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli7
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- aşka inanmayan insan4
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- adalet var mı2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- fatoş pınar türker4
- uyku bozuldu iyice2
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- ömürlük arabalar3
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- haklı olduğu halde susan insan7
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- yuvarlak popolu kadın3
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- chp'nin hali ne olacak34
- toy story 53
- sömürge valisi3
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması3
- mustafa çiftçi3
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
entry'ler (46)
içinden onunla hayatta barışmam deyip, ilk fırsatta konuşup ; yine içinden hani konuşmayacaktım demektir.
can siperhane bir tavır sergilemektir. Ölümden önce sıkılan son kurşun misali.
aynen. yataktan kalkınca bugün sik gibi olacak hissine kapılır insan.
kesinlikle LiNCOLN :D :D :D
yani, değer verdiğin bir arkadaşının zamanla sadece sen ilgilendiğin için seninle birlikte olduğunu fark ederseniz, siz aramazsanız sormazsanız iletişim olmadığını görürsünüz. sadece işi düşünce arayıp sorduğunu da yakında göreceksiniz demektir. zamanla onunla konuşmaz olursunuz , bi süre üzülüp sonra unutursunuz.Aradan zaman geçer yeni tanıştığınız birsiyle sonra daha başka va başka başka kişilerle de benzeri durumları yaşayıp üzülürsünüz ve bu sefer bu arkadaşım bana değer verecek diye ümitlenirsiniz sonuç yine aynı olunca zamanla onlarıda umursamaz olursunuz.Ve bir müddet sonra insanlarla hiç arkadaşlık kurmazsam sonucunda beni kimse üzemez deyip, hiç arkadaş olmadan direk umursamadığınızı fark edersiniz. ben yaptım bunu ve halada yapıyorum . sonuç mu , kimseyle bağlanmadan arkadaşlık yapmıyorum ve sonunda kimse de beni üzmüyor.
34 yaşındakileri bile çocuk olarak görmek.
malesef , bu günlerde böyle bir olayın başrolünü oynuyorum. hissediyorum ki içimdeki alışkanlık,sevgi nefrete dönüşüyor. o bakışlar , gülüşler, şakalaşmalar, sinemaya gitmeler, alışveriş yapmalar...bunlar benim hayatımın anlamı olmuşken onun için bişey ifade etmiyomuş ya; bunu bilmek çok acıtıyo.
yaş kaç olursa olsun , sıkılana kadar mahalle arsında, apartman önünde falan çocuklarla biraz top tepmek.
içi kıpır kpırdır, azimlidir, küçük bi sahneyi , reklamı fırsata dönüştürür.
yan yana oturulur. bi de sinema duygusal sa tadından yenmez! acaba niye geldi ki benimle sinemaya, yan yan bakışlar atılır, şimdi sarılmalımıyım acaba, gibi onlarca soruyla film devam eder. bi taraftan ''ya ters bi hareketimle kalkıp giderse? bidaha benimle biyere gelmezse'' diye hayıflanırken , diğer taraftan da bunun iyi bi fırsat olduğu, bi kez dahamı denesem acaba diye düşünülür. Çünkü teklif ettiğinizde muhtemelen arkadaş olarak görüşmeye devam etmeye karar vemiştir nazlı kızımız. ve bidaha bu konuyu açmayalım da dediyse nerden başlıycaksınız ki konuya. şansını deneme size kalmıştır. ama ikinci kez reddedilme korkusu ağır basabilir. ilk fırsatta hemen aynı konuya girdiğinizi söyleyip sizi yeniden bozabilir. hanım kızımızın böyle adımlar atması size cesaret verip, aklınızdan acabaları atıp daha emin olduktan sonra konuya yeni bir giriş yapmanıza yardımcı olacaktır. sizin ona alıştığınız gibi onunda size alışmasına, ısınmasına fırsat verin. sakin ve sabırlı olalım. kendimize güvenelim.
herşey dünde kalmıştır. eğer adam mutluysa, kime ne?
bide şöyle düşünelim. uzun boylu insan uzay boşluğunda daha fazla yaer kaplar. buda önemli bi ayrıntı bence. hey ufaklık, bodur, sen kimsin ki etin budun ne? gibi sorulara maruz kalmaz.
ateşle barut ahhhh yanyana durmaz. kankalık aşka, şehvete götüren eğlenceli bir yoldur. yolun sonunda sizi neler bekliyor bi bakalım :
kızın her istediğini yapar erkek, gel deyince gelir git deyince gider. ve dayanamaz erkek açılır kıza en sonunda. işte burda kızın ne olduğu anlaşılır.
kız; sen benim kankamsın böyle olmaz, deyip arkadaşça görüşmeye devam ederse sorun yok gibidir ilk başlarda. fakat zamanla erkek şöyle düşünür''ben onun her dediğini yapıyorum , peşinden ayrılmıyorum. neden sevgili olamıyoruz deyip durur. ya da kız bi daha görüşmez , eskisi gibi konuşup gülmezse ki bu büyük bi ihtimal, bu durumda sizinle sadece zaman geçirmek için takılmıştır, böyle bi insanla görüşmek erkeğe yarar getirmez. sadece sizi çantada keklik olarak görüp işi düşünce arar ki buda sizi daha çok üzer.
kanka olarak çıkılan bu yola bundan sonra ya sevgili olarak devam etmelisiniz ya da yolunuzu ayırıp biraz yalnız yürümelisiniz. ilerde bekliyen daha çok arkadaş vardır mutlaka.
kızın her istediğini yapar erkek, gel deyince gelir git deyince gider. ve dayanamaz erkek açılır kıza en sonunda. işte burda kızın ne olduğu anlaşılır.
kız; sen benim kankamsın böyle olmaz, deyip arkadaşça görüşmeye devam ederse sorun yok gibidir ilk başlarda. fakat zamanla erkek şöyle düşünür''ben onun her dediğini yapıyorum , peşinden ayrılmıyorum. neden sevgili olamıyoruz deyip durur. ya da kız bi daha görüşmez , eskisi gibi konuşup gülmezse ki bu büyük bi ihtimal, bu durumda sizinle sadece zaman geçirmek için takılmıştır, böyle bi insanla görüşmek erkeğe yarar getirmez. sadece sizi çantada keklik olarak görüp işi düşünce arar ki buda sizi daha çok üzer.
kanka olarak çıkılan bu yola bundan sonra ya sevgili olarak devam etmelisiniz ya da yolunuzu ayırıp biraz yalnız yürümelisiniz. ilerde bekliyen daha çok arkadaş vardır mutlaka.
askerlerin kendi arasında yaptığı ve her defasında gerçekmiş gibi gülünüp rahatlatan deşarj yöntemidir.
hoşlanılan karşı cins arkadaşı ikna edip günü onunla geçirmek. beraber karar verip istenen herşeyi yapmak ne güzel olur.
bir bakkalın ''yoğurdum ekşi , satamam ''demesi gibidir. dürüst insandır aslında. böyle insanlar sevdiklerini de pazarlayamadıkları için adam satmazlar. kendisini de çok üstün görmezler. her insanın iki gözü, iki kulağı, bir ağzı, bir burnu...vs olduğuna göre herkes eşittir. bide yaptığı işlerde eksiklik varsa ve bunu kimse bilmese bile kendisi bildiği için yalan söyleyemez.
istemem yandan koy, diyen kızlardır. bi daha böyle bişey olmayacak diye söz verip, arayı düzelttikten sonra ilk fırsatta soyup sikilmesi gereken kız. Bunu başarabilirseniz sizden asla vazgeçmezler.
küçükken büllük.
yaprak dökümünde sıkıntılı, bunalım dolu, serzenişli bi yaşam süren Leyla idi. Kimileri için de Hayat Bilgisindeki 'keşke böyle bi çıtır, sevimli, yanağından öpülesi bi kız arkadaşım olsa...' dedirten şeker bi karakter.