bugün

entry'ler (4)

çöpü yere atmayıp çöp kutusu arayan insan

Yere çöp atan insan orospu evladıdır o doğru, ama çöpü yere atmayıp çöp kutusu arayan bir insanı takdir etmek bence çok saçma. Ulan yapması gereken o zaten, görevi o.

kürtlere neden peygamber gönderilmedi

Çünkü Kürt diye bir ırkın direkten var olmaması. Ulan bu Kürtlerin DNA'sı içinde Türkü de var Arabı da var Persi de var (zaten Perslerle aynı Soydan geliyorlar) Yunanı var ermenisi var osu var şusu var. Kürtçe konuşup Kürt kültürünü benimseyen adam Kürdüm diyor.

aileden gizli sigara içmek

Ben bunu bir ara yapmaya başladım, ilk sigaramı evde tekken annemin sigara pakedinden 1 dal çalıp onu iiçmiştim (Winston Slims Blue'ydu) bayağı zevk aldım, dedim arada yapmak lazım bunu. Birkaç defa daha içtim bu sefer annemin sigara pakedi bitti ve gitti kendine Parliament Aqua Slims Blue aldı. Bir gün babam evde yok annem de uyuyor aldım sigarayı, beşiktaşlı çakmağımı da gizli bölmemden aldım yaktım sigarayı, böyle ilk başta çok kötü değildi ama devam ettikçe bok gibi bir duman etrafa yayılmaya başladı, o günden sonra bir daha sigaraya o an aklıma geldikçe yaklaşamadım bile. Zaten içenler bir faydasını görmez bu zıkkımın, içmeyin içiyorsanız da bırakın.

gizli numara ile milleti işleten efsane nesil

bir zamanlar benim de yaptığım ve bedeli ağır olan hede hödö. Bunu yapmaya başladığımda bağımlılık yaptı hatta kuzenimle beraber yapmaya başladım, bazen şirketleri arardık bazen dershaneleri arardık. Hatta bir ara bir dershaneyi aramıştık ve döner sipariş etmiştik, sonra hemen kapadık. Bir gün telefon faturası geldi, ne hikmetse normalde 100 lira gelen telefon faturası 160 lira gelmişti. O gün babam faturayı görünce bana baya kızdı, annem orada olmasa babam beni döverdi belki. Evvela aradan 2 sene geçti, şuan düşününce aşırı aptalca bir eylem. Ergenlik insana neler yaptırıyor be.
© copyright 2005 - 2026