bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- geceye bir söz bırak3
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- kadınların zeka seviyesi2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kel erkek3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gençler iş beğenmiyor3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gecenin şarkısı4
- semum3
- ses yakışıklılığı2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
entry'ler (20)
Çok büyük piçliktir ve bunu yapan kişi dayağı fazlasıyla haketmiştir.
Yıllardır çıktığı kızla yatmak isteyen çocuğun kadim savaşıdır. Kız böyle bi ilişkiye girmeyi yıllardır engellemiştir ve erkek kızla çıktığı için başkasıyla bunu yapamamıştır ve arkadaşları artık dalga geçmeye başlar. Bu durum erkekte kız arkadaşı anal ilişkiye zorlama gibi bir psikolojik ve fiziksel savaş durumuna sokar.
Ebeveynlerin ziyan olmasın diye çocuklarını içirdikleri içindeki karbondioksiti kaçmış koladır. Tadı cidden leştir ama yapılabilicek bikaç yöntem var. Gidip kurubuz alın ve içine atın, oluşan reaksiyon sonucu tekrardan CO2 açığa çıkacaktır. Yada onu saklayın ve yeni kola alın. Bardağın yarısından fazlasını gazı kaçmamış kolayla, kalanını gazı kaçmış kolayla doldurun. O zaman tadı normal geliyor hemde ziyan olmamış oluyor kolamız.
Kızların tiksindiği erkek tipidir. Ama ağda yaptırmasalar onlarda kıllı kardeşim biz napalım.
insanın çocuğunun olmasının, anne olmanın fiziksel görünüşten daha önemli olduğunu hala anlayamayan bencil insan tipidir. Ne yazık ki gün geçtikçe bu annelere daha fazla rastlıyoruz. Yeni nesilde bunlardan çok var ...
Yalnızlıktan sıkılan kadınların bazı cinsel ihtiyaçlarını gidermek istedikleri zaman yaşadıkları azgınlığın beyinde bazı hasarlar bırakması sonucu görülen psikolojik bir durumdur. Bu durumda kadın etrafında ki erkekleri değil evli olan erkekleri daha çekici bulur. Yaşadığı bu duygusal çekimi AŞIK olmak diye adlandırır ama aslında ruhsal yalnızlığın dışa vurumudur.
Erken yaşlarda bebekleri emziren, orta ve ileri yaşlarda yetişkinleri emzirmeye yarayan bir organdır. Göğsün iki yanından sarkan bu organ aynı zamanda kadınların çekiciliklerini artıran sayılı bölgelerden biridir. Aynı zamanda kadını erkekten fiziksel anlamda ayıran da bir etkendir. Üzerinde üretilmiş çok fazla fantazisi ve hikayeleri vardır. Ergenlik çağındaki kızların bu organlarında hızlı bir büyüme yaşandığı için bazen aşırı hormonel tepkimeler olabilir. ( Örneğin : beden dersinde üstüne açık renk body giyen kızların terledikten sonra meme uçlarının hayvan gibi kalkması ve belli olması ).
Sayın muhterem taksi şoförlerimizin kadınla erkeği eş tuttuklarının bir göstergesidir. Erkek kavga edebilirse kadında edebilir mantığıyla yola çıkılmış yanlış, kaba bir davranıştır.
Şirketlerde çalışanların genellikle kullandığı kahve içme şeklidir. Ağırdır, sabahları uykusuzluğunuzu dağırıtr akşamları uykunuzu dağıtır. Çok etkilidir .
Ucube bizim başbakanımızın ve kültürsüz Kültür Bakanımız Günay'ın dünyaca ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy'un Kars'ta yapımına devam ettiği insanlık anıtına söylediği küfür niteliğinde ki sıfattır.
Aslan kükreyince küfreden bi insandır kendileri.
Soğuktan kıçı donan insanların gördüğü zaman küfredip, imrendiği insan tipidir.
Kendileri önceleri MEF dershanlerinde sonra NET dershanesinde ( ablam iki dershaneye de gitmişti) şu anda Sezin Lisesinde çalışan tarhi öğretmenidir. Efsane adamdır. Derste ders yaptığını farketmezsiniz ama o beyninize sokar bilgileri.
Benim hala çözemediğim enteresan bi gençtir. Daha öncede Yetenek Sizsiniz'e katılmıştı. Acun'da gapmış çocuğu getirmiş koymuş adaya.
Hanım benim çorabın teki nerde denildiğinde eşinizden gelecek muhtemel sorudur bu .
islamın 5 şartını yerine getiremediği için kendini affettiremeyen kapı türüdür .
Annelerin yemek yedikten sonra oturup göt büyütürken izledikleri televizyon programıdır .
Kızların ağızlarını genişletmesi ve boyun kaslarını geliştirebilmeleri için geliştirdikleri ata sporu .
Çok korkunç bir durumdur. Hele hele yanınızda kız arkadaşlarınız varsa hem görünmemeye hemde düzeltmeye çalışırsınız ama beceremezsiniz. En iyisi koşup havluya sarılmaktır .
Benim memleketimin kuzuları ayrı meee'ler der ve katılır Nihat. Arka fonda kuzular falan olur ve kuzulara bağırır. BENiM OLMAZSAN TACiZ ederim diye ama güzel olur yani ben desteklerdim ama kazandığı zaman o felsefik düşüncelerinden birini (Örneğin:No Women No Cry=Ağlamayana Karı yok) kapanış konuşmasında yaplamı