bugün
M
memocan24689 yıl önce
sinir bozan insan tipi
yazarların sinirlerini bozan insan hal ve davranışlarını üzerinde toplamış tiplerdir. Bilgisi olmayan adamın ansiklopedi gibi fikri olması.
M
memocan24689 yıl önce
psikolojik bilgiler
-davranışın alışkanlık formunu alabilmesi icin 66 gün gerekiyor. -birisi size kızarken sakin kalırsanız, karşınızdaki muhtemelen daha çok sinirlenir ama daha sonra muhakkak kendini suçlar. -sevdigin insanin resmine bakmak o anda yaşanılan fiziksel … devamını gör
M
memocan24689 yıl önce
mülkiyet kavramı
bulunduğumuz gezegene saygısızlık.
M
memocan24689 yıl önce
mutlu musunuz
Bazen çok mutsuz olduğumu, çok şanssız olduğumu düşünüyorum. niye böyle bir hayatım olduğunu sorguluyorum. varsa, allah'a beni niye yarattın diye yakarıyorum. ama sonra benden daha kötü durumda olan insanlar aklıma geliyor. geçenlerde evin orda ki ma… devamını gör
M
memocan24689 yıl önce
üniversiteyi ailenin yanında okumak
bir üniversiteyi `alien`in yanında okumak değildir.
M
memocan24689 yıl önce
türk kızının beyni var mı
var ki ah ettirebiliyor.
M
memocan24689 yıl önce
niyetli misin sorusuna alternatif cevaplar
soru geldiği anda karşınızdaki kişiyi boğazlama isteyini yükselten sorudur. (bkz: art niyetliyim)
M
memocan24689 yıl önce
eşine yatakta sahur servisi yapan adam
(img:#1434114)
M
memocan24689 yıl önce
referandumda hayır demek için nedenler
bulamadığım sebeplerdir. birileri gerçekçi gerekçeler yazarsa memnun olacağım. mümkünse bu gerekçeler maddelerle ilgili olsun; fındıkla kayısıyla değil!
M
memocan24689 yıl önce
karpuz alırken kesilen üçgen parça
(img:#1422105)
M
memocan24689 yıl önce
çıkaracağım elektronik müzik albümüne isim önerisi
"Ampersiz kaldım anne".
M
memocan24689 yıl önce
eriği tuza banıp yemek
Zaten yeterince ekşi olan eriği tuza batırıp yeme işidir. Tuz eriğin ekşiliğini dengeler, eriği daha lezzetli yapar. Erik bazıları için tuzsuz düşünülemez. başka bir tat için; (bkz:cilegi sekere banip yemek)
M
memocan24689 yıl önce
türkler olarak topluca hristiyan olmalıyız
avrupalılar mı sever tmm kardes sen ol tutan mı var seni .
M
memocan24689 yıl önce
türkiye de 60 tane nükleer bomba bulunması
ayyy suriye'ye atsak ya birkaç taneee. ama bizim değilmiş tüh. kumandası rte'de olsa şimdiye kalmazdı zaten elimizde.
M
memocan24689 yıl önce
amerika birleşik devletleri
bi batsada kurtulsak diye her gece dua edilen kana doymayan ülke
M
memocan24689 yıl önce
kız arkadaş arıyorum nereden bulabilirim
karşıdaki caminin köşesinden dönüyorsun, karşına çıkan yokuştan yukarıya çıkıyorsun karşına bir çeşme çıkıyor, dur orada bekle nasıl olsa sular kesilir, bir güzel su almaya gelir. yanında şemsiye götürmeyi unutma, yağmur yağacakmış.
M
memocan24689 yıl önce
muhafazakar evinin genel özellikleri
din konusunda hassas olan insanların yaşadıkları evin yapısını özetleyen şeyler. Televizyonda samanyolu tv, kanal 7, sufi tv gibi kanallar izlenir. Yabancı, hatta yerli müzik pek dinlenmez. ilahi rağbet görür. Ve daha bir sürü şey.
M
memocan24689 yıl önce
hakan kakız ın profil fotoğrafı
(img:#1388792)
M
memocan24689 yıl önce
sözlük erkeklerine tavsiyeler
Hayatınızda değişiklik istiyorsanız; Soda şişesine oturup 10 dakika bekleyin.
M
memocan24689 yıl önce
sözlüğün evet reklamı alması
Paranın nelere kadir olduğunu gösteren vahim bir olaydır.
M
memocan24689 yıl önce
allah a söylemek istenenler
Allahım madem kul yaratıyorsun neden takip etmiyorsun yarabbi bak neler yapıyor.
M
memocan24689 yıl önce
iphone almak için gerekli nedenler
Hava atmak. iphone hava atmak için alınan bi telefondur. Ne radyosu ne bluetooth u var ne arayüzünü değiştirirsin ne sd kart takarsın itunes olmayan bilgisayardan bi şey atamazsın. Tek özelliği pahalı olması. Bide tipi güzel. Tipi için alanlara lafım… devamını gör
M
memocan24689 yıl önce
mert alaş
Fotoğraf sanatında Türkiye'nin gururu niteliğinde ki `türk fotoğrafçı.` londra'da genellikle `marcus piggot` ile çalışmaktadır, yetenekli mi yeteneklidir. çalıştığı ünlülere örnek verecek olursak; `madonna,` `kate moss,` `jennifer lopez` gibi dünya s… devamını gör
M
memocan24689 yıl önce
büyük resmi gören akp seçmeni
(bkz:resim değil fotoğraf)
© copyright 2005 - 2026