bugün

entry'ler (3)

allah yok biz onu yedik

Peki ya senin beynini kim yedi canım ? Saçma sapan başlıklar bu yaşta bu zeka şaştım doğrusu

allah yok biz onu yedik

Peki ya senin beynini kim yedi canım ? Saçma sapan başlıklar bu yaşta bu zeka şaştım doğrusu

şeytanla ego yarışına girip insanlığı yakan allah

Peki ŞEYTAN OLMASA NOLURDU ? Düşünsenize herkes cenette gideceği için rahat açık saçık kadınlar kafalarda aynı düşünce cennete gideceğim zaten ve böylelikle ibadet Etmeyeceklerdi . Allah bizleri büyük bir sınava tabi tutarak şeytanı yarattı ve insanlara nefisleri için öğütler verdi
nefisimizi kontrol etmek bizim elimizde oruç neden tutuyoruz nefsimize sahip çıkmak aç sususuzların derdini anlamak için nefsimizi kontrol etmeyi öğrenmek için şeytan sana o masanın üstündekini ye der melekte yeme haram der ama yine kararı nefis verir yani moruk , Allah kendi yarattığı varlıkla yarışa girseydi Peygamber efendimizle girerdi. GERÇEK ALLAH TEKTiR O YER YÜZÜNÜN SAHiBiDiR O Ki SENi YARATTI SENSE ONU SORGULUYORSUN ? Belkide başından geçenlerin hepsi bu yüzdendir. seni yaradanın değerini bilmeyen sevdiklerinide kaybeder benliğinide ve kardeşim BEN ARAP DEĞiLiM VE SENDE DEĞiLSiN BURASI TÜRKiYE ARABiSTAN YA DA DUBAi DEĞiL ALLAH HER YERDE ALLAHDIR DiNiMiZE SAYGI DUYUN ! Biz size bir şey demiyoruz ancak ona küfür edip bizlere hakaret etmeyin saygılarımla
© copyright 2005 - 2026