bugün
M
mellivora capensis10 yıl önce
ateistler ahlaklı olabilir mi
Bir hafta önce yaşadığım olay : odada 6-7 kişi otururken ahlakından ve muhafazakarlığından şüphem olmadığını düşündüğüm bir arkadaşımın yaptığı ateistim itirafı ile ateistlerin ahlaklı olabileceğine inanmışlığım vardır. Çocuk öyle temiz ve ahlaklı ki… devamını gör
M
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
M
göğsünde piercing olan kızın bakire olma ihtimali
Göğüsleri emmeden, dilimle o piercingle oynamadan ellerimin arasına alıp memeleri sıkmadan bir şey diyemem.
M
huzurun fotoğrafı
(img:#966611)
M
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
M
bakkal borcu
vatan borcu`ndan daha cok koyan bir borctur. ziraa evinize giden en finish yolunu degistirmek, bakkal onunden gecerken binbir sekile girmek kolay degildir.
M
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
ekmek alırken tüm ekmekleri elleyen insan
alacağı bir iki ekmek uğruna bulunan tüm ekmekleri şöyle bir elden geçiren pislik insan modelidir. kardeşim al ordan iki tane en fazla ne olabilir ekmeğin kalitelisimi olur, defolu mu çıkacak ekmek diye insanı delirtir bu tipler.
M
ekmeği elleyerek seçen insan
bakkallarda, marketlerde ekmeği elleyerek seçen pis insandır.
M
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
zamane gençleri
`zamane çocukları`nın büyümüş versiyonudur. dinlediğimiz bangır bangır müzikle, öss telaşıyla, okul maceralarımızla, kariyer planlarımızla, aşka inancımız ya da inançsızlığımla, siyasi görüşlerimiz ya da görüşsüzlüğümüzle, hayata takındığımız tavır… devamını gör
M
türkiye nin en seksi kadını
türkiye nin en seksi kadını olarak gördüğüm kişi `benim` dir. ~bir an heycanlandın dimi~ itiraf: ankettir bu ne olmuş.
M
türkiye nin en seksi kadını
türkiye nin en seksi kadını olarak gördüğüm kişi `benim` dir. ~bir an heycanlandın dimi~ itiraf: ankettir bu ne olmuş.
M
anın görüntüsü
M
80 kilo kızın tayt giymesi
Görüntü kirliliği sebebiyle içeri atılması gereken kızın yapacağıdır. Evet.
M
muhtasar ilmihal
hasan arıkan'ın yazdığı ve içinde ki resimli abdest ve namaz tarifinin olduğu bir dini ilmihaldir. (img:#958969)
M
esra erol da ki nevruz
M
seks yaparken çığlık atan kız
insanı seksten soğutan kızdır. evet.
M
cinsel vajinasına krem şantiye döken kız
fantazik kızdır. (img:#955681)
M
kedilerin çok cool hayvanlar olması
Yüce Yaratıcının kendilerine bahşettiği doğuştan gelen bir özellik. (img:#902265)
M
sekizin sırrı
rakamsal olarak bir fiyat,eder,metre ve ya her hangi bir miktar sallayacağınız zaman o rakamın içinde kesinlikle ama kesinlikle sekiz bulunur. muhabbet aralarında dikkat edin muhatabınıza bakın öyle mi değil mi.
M
anın görüntüsü
M
lurvita
esra erol daki rus kaşar.
© copyright 2005 - 2026