bugün
M
mccarter12 yıl önce
sinema tarihindeki en etkileyici sahneler
taraf gazetesinin haberine göre ünlü bir derginin~hangisi olduğunu unuttum şimdi~ yaptığı sıralamada hitchcock'un psycho filmindeki banyo sahnesi birinci olmuş. taxi driver'daki ayna sahnesi listenin ikinci sırasında.
M
mccarter12 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
M
mccarter12 yıl önce
canon mu nikon mu tartışması
hangi digital photo makinasını alacağına karar veremediği için sozlukten yardım isteyen yazar modelinin açtığı polemik.
M
mccarter12 yıl önce
en güzel puro içen aktör
öncelikle ; (bkz:james gandolfini). bu kadar estetik ve imrendirici içeni yoktur deyip, sıradaki entrylerin hiçbir şansa sahip olmadığını belirtiyorum. hadi debelenin.
M
mccarter12 yıl önce
ateistlere duyurulur
ateistlere duyuru yapılması. (img:#556713)
M
mccarter12 yıl önce
aynı eve çıkılmak istenen ünlüler
ayrı zevklere göre değişecek isimlerdir. misal; bendeniz şu aşağıdaki resimdeki göreceğiniz hayranı olduğum kişiyle olsaydım sabaha kadar uyumaz sohbet ederim. (img:#637391)
M
mccarter12 yıl önce
çirkin olduğu için reddedilen erkek
aynı zaman da fakir erkektir.
M
mccarter12 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü ekran görüntüleri
M
mccarter12 yıl önce
yazarların hayatını anlatan şarkılar
yazarların hayatlarında anlam kazanan ve birebir örtüştüğünü düşündükleri şarkılardır. mesela; (bkz:the pixies - where is my mind)
M
mccarter12 yıl önce
sigara dumanından halka çıkartmak
Sirf bunu yapabilmek icin sigaraya baslayan biri var.
M
mccarter12 yıl önce
yazarların evcil hayvanlarına verdikleri isimler
muhabbet kuşu : paşa balıklar : portakal , inci , kara not: muhabbet kuşunun dişi olduğunu sonradan öğrendim ama her şey için artık çok geçti. ağızlara dolandı bile. swh.
M
mccarter12 yıl önce
yazarların evcil hayvanlarına verdikleri isimler
muhabbet kuşu : paşa balıklar : portakal , inci , kara not: muhabbet kuşunun dişi olduğunu sonradan öğrendim ama her şey için artık çok geçti. ağızlara dolandı bile. swh.
© copyright 2005 - 2026