bugün
- sözlüğün en güzel kız yazarı11
- ben aslında kızım4
- o son birayı içmek5
- ctrlx abla12
- antipanik8
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
- kolye4
- gocu31
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır2
- galatasaray4
- oytunkaran ı özlemek4
- nervio abla6
- kitap okuyan erkek10
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- cilgincapkin7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- bu sözlükte en büyük benim2
- çok osurmak4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sedat pekmez adam mıdır5
- türkiye13
- kılıçdaroğlu kanadı3
- erkeklerin fetişleri8
- beş büyük kişilik özelliği2
- ismet gurbuz'un 7 erkek gücünde olması3
- saat 9da nervio ile ilgili gerçekleri açıklıyorum2
- sedat pekmez11
- üniversite okumak5
- irem3
- silvermist8
- online listesi yine gelecek mi3
- aylık 331 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- reha muhtar denince akla gelenler6
- hem ayranım döküldü hem de kötü şeyler oldu4
- bok kokusunu sevmek5
- cumhuriyet halk partisi11
- sözlükteki kuşak çatışması7
- birader yazarlar biraderdirler3
- özgür özel6
entry'ler (64)
Heykelini diker yeni havaalanına stadlara ve okullara ismini verirlerdi. Ama benin gibi düşünenler için değişmez gerçek hain her dönem haindir.
Çaya atılan şekerle kültür seviyesi tahmini yapan insanın kültür seviyesi kesme şeker kadardır.
Doğru yapan kişidir.
Yazık olmuş. Hem de çok yazık. Trafikte dolmuş, otobüs, hafriyat kamyonu ve kadın sürücü görürsem uzak dururum.
Etimesgut, sincan (Ankara) yaşamaz buralarda.
Herkez gibi ben de ikna oldum.
Yine bir kıl dönmesi olayı. Meral hanım olayı büyütmeden kılı aldı sorun çözüldü. Her şeye hülo demekten beyinleri iyice sulandı bunların.
O zaman bizim ülkemiz de ne işin var. Suriyeliler de yakındır burada Türk görmek istemiyoruz derler.
Lpg li araç kullanmayanların saladıkları ama kullandıktan sonra bırakamadıkları sistemdir. Ucuzdur, temizdir, güvenlidir ( yanma ısısı çok yüksektir). Bu güne kadar aldığım tüm arabalara anında lpg taktırdım bakımlarını düzenli yaptırdım hiç sıkıntı yaşamadım.
Beşar Esad 2014 seçimlerinde %88,7 oy aldı. Hitler 2 defa nobel barış ödülüne aday gösterildi. Kuzey kore lideri kullanılan oyların tamamını aldı. Bu ülkelerin tamamında demokratik seçimler yapılıyor insanlar sandığa gidiyor oy kullanıyor. Mesele oy kullanmak veya seçilmek değil mesele gerçekten demokratik ortamda seçim yapabilmekte.
Aldatılana ve aldatana verecek oyum olmadığından. Çalanla çırpanla, torpille, soru çalmakla, yandaşlıkla, haburla, açılımla, gemiciklerle işim olmadığı için. Son olarak kek sevmiyorum.
Din işlerine siyaset katılırsa olacağı bu idi. Alınan kararın ağır olduğunu düşünüyorum ama Avrupadaki camilerde siyaset yaparsanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu arada seçimler için yeni malzeme çıktı hayırlı olsun.
Nerede ise tüm haber kanallarını zaplamak zorunda bıkakan eylemdir. Mecvuri yön yabancı dizi kanalları illede haber diyenler için fox tv fatih portakal.
Kendine ve fikirlerine güveni olmayan yazardır. Hatta yazar bile değildir. Silik kişilikli ve sürekli olarak başkalarının yönlendirmesine ihtiyacı olan kişidir.
ince ince işlemiş. Herkese anladığı dilden anlatmak lazım mevzuyu.
Geçinmekten kastına bağlı olarak değişir. Bu para seni hayatta tutar ama yaşatmaz. Sosyal yaşantın olmaz. Türkiye’nin farklı illerinden bahseden arkadaşlar aslında o illerde sosyal yaşantının sınırlı olmasından dolayı yaşanabileceğini söylemişler. Bu mantıkla gidersek git bir dağ köyüne 200 ₺ ile de geçinirsin. 3000 ₺ Türkiye şartlarında alınması gereken en düşük ücret miktarı bile olmamalıdır. Maalesef durum böyle.
Kendi partisinin sonunu getirdi. Bir önceki seçimlerde ki söylemleri ile verilen oylara yazık etti. %3 alırsa öpsün başına koysun.
Bugün (seçim öncesi) yasaklanmış olsa da er ya da geç sarı taksilerin yerine geçecek olan uygulamadır. Sarı taksiler teknolojiye ayak uyduramadıkları sürece her gün yeni rakiplerle karşı karşıya geleceklerdir.
Bu başlığı açan kendini ne olarak görüyor acaba. Benim hayal edebildiğim g*tü ile beyni yer değiştirmiş bir organizma.
Doların düşmesini, tatil yapmayı, insanca yaşamayı, üretmeyi, adam yerine konmayı, işe girmeyi bekleyen kullanılmamış beyindir.