bugün
- türk müsün türkiyeli misin12
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- nasıl birisiniz6
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- alin2
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- anın görüntüsü16
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- ayrılık6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- rüyada nervio yu görmek8
- beni özleyenler elime mum diksin15
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- ölüm5
- gecenin rap şarkısı3
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ispanya daki göçmen krizi8
- yunanistan29
- yazarların ruh hali3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- gecenin şarkısı3
- favori coldplay şarkınız4
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- mutlu kalmak için öneriler6
- tonlu diller2
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- köfteci yusuf2
- oyum ak partiye3
- bir şeyler söyle2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- issız bir yerde tatil yapmak2
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- sözlükteki derin yapılanma4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- akp ve mhp sol partilerdir3
entry'ler (34)
insanı anlatan her şarkı potansiyel bizi anlatıyor zaten. sana hiçbir kalıba sığdıramadığın bir şeyleri anlatan şarkıdan daha az etkileyici olandır.
insan, zihnin sınırsız ve belirsiz yapısından dolayı nerede ve ne zaman cehalete düşse kendini her şeyin ölçüsü sanır.
insanın temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta tembellik edebilen egoist ve doğayla uyumsuz bir varlığa kolaylıkla dönüştüğü göz önüne alınırsa kaçınılmaz sondur. Başka hiçbir canlının böyle bir ihtiyacı olamazdı.
"ölümü yaşa." anlamına gelen latince deyiş.
ruhsal açlıkla doğru orantıda süren sanrı.
-popüler kültürün getirdiği zırvalıklara sorgulamaksızın tapınmak.
-tahammülsüzlük.
-kitap yerine twitter fenomenlerini okumak.
-tahammülsüzlük.
-kitap yerine twitter fenomenlerini okumak.
https://www.youtube.com/watch?v=2KgvjEGLAC0
bu şarkıyı söylüyorum. çalışma masasından kulak temizleme çubuğuna kadar her şeye günaydın diyor allahın cezası çok seviyorum.
bu şarkıyı söylüyorum. çalışma masasından kulak temizleme çubuğuna kadar her şeye günaydın diyor allahın cezası çok seviyorum.
kapı gıcırtısı, duvara/balona sürtülen tırnak, kulağın dibinde sürekli patlatılan sakız gibi tesir bırakan geri zekalı.
alnıma gökkuşağı renkleriyle dövmesini yaptırmak istediğim özlü söz.
fakir çocuklar genellikle hijyenik olmayan fakirhanelerde barındıkları için toz, pasak burunlarında daha fazla sümük oluşmasına sebep olur.
sümük yapan gıda ne amunim.
sümük yapan gıda ne amunim.
birkaç aydır düzenli olarak squat yapıyorlardır. yanlarına fazla yaklaşılmamalıdır zira her an tek kalçaları bomlayabilir.
"Serena bir arkadaşıyla spor salonunda fitness yapıyordu. Arkadaşı antrenmanını tamamladıktan sonra Serena'nın squad hareketini videoya kaydetmeye başladı. Bu esnada serena'nın kalçalarından 'bom' diye bir ses geldi. Kimse sese anlam veremedi ve herkesin bakışları Serena'ya çevrildi. Bu sırada Serena da "k*çım patladı" diyerek çığlık çığlığa bağırıyordu.Olayın üzerine hastaneye kaldırılan Serena komaya girdi. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söylüyor. Serena kalçalarıyla erkeklerin ilgisini çekmeyi severdi ve bu operasyon ona çok pahalıya mal olmuştu."
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29571631.asp
"Serena bir arkadaşıyla spor salonunda fitness yapıyordu. Arkadaşı antrenmanını tamamladıktan sonra Serena'nın squad hareketini videoya kaydetmeye başladı. Bu esnada serena'nın kalçalarından 'bom' diye bir ses geldi. Kimse sese anlam veremedi ve herkesin bakışları Serena'ya çevrildi. Bu sırada Serena da "k*çım patladı" diyerek çığlık çığlığa bağırıyordu.Olayın üzerine hastaneye kaldırılan Serena komaya girdi. Doktorlar durumunun ciddi olduğunu söylüyor. Serena kalçalarıyla erkeklerin ilgisini çekmeyi severdi ve bu operasyon ona çok pahalıya mal olmuştu."
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29571631.asp
"arkadaşlar benim kzım 2.5 yaşında uzun zamandır parmak emiyor ne yaptıysam vazgeçiremedim son zamanlarda ise canı sıkılınca yada uykusu geldiyse elini iç çamaşırına sokup vajinasıyla oynuyor deliricem psikolojim bozuldu ne yapıcam aynı dertten yakınan ardaşlar çözüm bulanlar yada çocuk psikologları yardımınıza ihtiyacı var.."
surprise motherfucker!
surprise motherfucker!
antep fıstığının açık arayla alacağı kapışmadır. kaju mu vardı.
sikiyim senın kemence çalışunu da o elinu da sikiyim ben.
halisünasyonlar ve sanrılar alevlendiğinde derinlemesine duyulan acı verici his. çaresizce çevredeki insanların bir tepki vermesini bekletir.
(bkz: paranoid şizofreni)
(bkz: paranoid şizofreni)
sigara, alkol ve uyuşturucu maddeler üzerinden düşünüldüğünde doğru bir önermedir.