bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- yarın kpssye girecek yazarlar10
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- enayimiknatisii36
- ölüm9
- kumral erkek3
- dansöz izleme keyfi12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- aziz yıldırım12
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- reis2
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- gocu50
- online listesinden manita beğenmek7
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- tai lung42
- sözlükteki şer çetesi12
- uzak durulası insan modelleri5
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- saraca finch house2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- anın görüntüsü24
- s'i l v'e r m'i s t29
- öylesine bir şeyler yaz3
- yeğen4
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- flat white4
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- milan skriniar5
entry'ler (20)
Siz insan mısınız diye bağıran bir süre sonra insan yerine hayvan kelimesini kullanan resim öğretmenimi hiç unutmuyorum.
Cesaret gerektiren ve hoşlanılan erkekten duyulmasının çok güzel olduğu durumdur sonra karşıdaki de karşılık verir ve mutlu son.
Durmadan kalk kalk hadi kalk artık kalk diyen ve yataktan kalkana kadar da susmayan kardeşim.
Az önce arayan ve sesi helyum yutmuş gibi çıkan kişiye 'numaranı gizlemeyi unutmuşsun' dedim, kapatırken yanındakine sövdü ve sanırım karadenizliydi.
2 sene önce denizde baya açıldıktan sonra kesinlikle öleceğimi düşünüp kurtarıldığım andır.
daha dikkatli baktığımda kulaklığını gördüğüm kızdır. hiç cevap vermeyenlerle karşılaşmadım yardımcı olurlar genelde.
Johnny depp'e veya justin timberlake'e benzeyen benden uzun olabilen her zaman benim gibi gülen sempatik alçak gönüllü şahıs? Yoktur olup olmaması da fazla önemsenmemektedir.
Ailem dışında kemal sunal, kazım koyuncu hep yaşasın dediğim isimlerdendir.
Kızlarını okutmak istemeyen ailelerdir genelde, ilk başlarda iyi bir fikirmiş gibi görünse de sonraları kızlarının mutsuzluğunu görürler malesef.
Geçenlerde yaşanan bir olaydır:
+ sen bana kızmadın değil mi?
- az önce kızdım
+ şimdi erkek misin?
+ sen bana kızmadın değil mi?
- az önce kızdım
+ şimdi erkek misin?
Aynı zamanda dorian'ın hapsolmuş ruhudur nitekim sonunda çok çirkinleşir ve dorian'ın 'neden benim gibi güzel olamıyorsun' diye isyan edip bıçağı saplaması üzerine portre eski haline döner, dorian ölür.
Ben de şimdi seni düşünüyordum.
Ne kadar büyümüş sizin kız diye başlayan cümlelerin evliliğe bağlanması, sağır edici müzik sesi, sürekli hadi gençler oynayın diyen yaşlı teyzeler.
Erkeklerin kıskandığı veyahut kötülemekten bıkmadığı gruptur.
Sık karşılaşılan durumdur, genelde sevgilinin değerini bilirler ve sevgilileri daha güzel olur.
Gözlerimi kapatıp tekrar dönmek istediğim hayali erkek, gerçek olamayacak kadar güzeldi zaten.
En çok büyüklerimin 'bizim zamanımızda' ile başlayıp içinde internetten bahsederken kullandıkları kalıplaşmış ifadedir.
Her cümleyi 'lan' ile bitirip erkekleri kızartabilen küfürleri sık kullanmaları.
We cry adlı şarkısının gerçekten güzel bulduğum şahane ve müzikten anlayan gruptur, solisti the voice yarışmasında juri olmuştur.
Bambi ve incir reçeli güzel ve duygusal filmlerdir, sarılmak için fırsatınız olabilir.