bugün
M
maninthemirror11 yıl önce
acil veteriner olan var mi
M
acil veteriner olan var mi
M
bu saatte sözlüğe giren kızın amacı
Facebookun kapanacak olması haberleri üzerine sözlükteki yerini garantilemeye çalışan kızdır. (bkz:)http://adsenseparam.blogspot.com.tr/2014/01/arastrma-facebook-ne-zaman-kapanacak.html
M
sözlük yazarlarının göz rengi
turuncudan hallice ateş renginden pekçe.
M
polonya denince akla gelenler
(bkz:kasha)
M
M
M
M
M
M
M
M
sözlük yazarlarının pencere manzaraları
sözlük yazarlarımızın pencereden baktığında gördükleri manzaralardır. ankara'da `göksu parkı` samsun'da ise her şeyi ile samsun manzarası. ~swh~
M
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
cinsellik ihtiyaç mıdır
Cinselliksizlikten ölen görmediğimize göre ihtiyaç değildir.
M
evlilerin bekarlara göre daha mutlu olması
Türkiye istatistik Kurumu'nun (TÜiK) 2010 yılı araştırmasına göre; Evli bireylerin de evli olmayanlara göre daha mutlu olduğu dikkati çekti. Evlilerin yüzde 63,7'si, evli olmayanların ise yüzde 53,5'i kendisini ''mutlu'' olarak tanımlamış. istatistik… devamını gör
M
mat oje
artık türkiye'de de bulunabilen oje çeşidi. yüzeyi kadifemsi gibi. özellikle kırmızı olanları pek harika.
M
kızların alternatifi
Artık kızları et parçası olarak gören abaza ibneler çoğaldı. Onlara alternatif olarak az önce bir şey keşfettim eurekaaa. (img:#727630) Edit: abaza ibneler eksiliyor.
M
müslüman olarak ölenlerin cennete gitmesi
de insanı dindan çıkaran o kadar küçük ayrıntı varken,gerçekten müslüman olarak gideceğinin garantisini kim veriyor sana ee güzel kardeşim.
M
yazarların ruh hali
Gülerek ağlıyorum psikopata bağladım iyice.
M
yazarların köpekleri
bu baslik simdiye kadar niye acilmamis diye dusundurdu. bahcede bagli 2 adet olmakla birlikte beslenen sokagin kopekleri ile sayisi 7yi bulup zaman zaman bu sayi 15'i bulmaktadir. insana sadakati, karsiliksiz sevgiyi gosteren yegane varliklardir. … devamını gör
M
sözlük yazarlarının kedileri
sözlük yazarlarının kedilerinin fotoğraflarıdır. (img:#386488) (img:#386487)
© copyright 2005 - 2026