bugün
M
maniklavanta8 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
M
maniklavanta8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
maniklavanta8 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
M
maniklavanta8 yıl önce
öpüşen çift görünce yapılacaklar
Ses çıkarmadan parmak ucu üstünde koşarak uzaklaşılmalıdır.
M
maniklavanta8 yıl önce
sigarayı bırakma konusunda radikal çözüm önerileri
Nikotin sakızı veya nikotin bandı güçlü bir kararlılıkla birleşirse etkili olması kaçınılmaz olabilir.
M
maniklavanta8 yıl önce
baba
her insanın oluşmasına sebep olan spermin üreticisi.
M
maniklavanta8 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
maniklavanta8 yıl önce
modigliani
(bkz:Amedeo Modigliani)
M
maniklavanta8 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
M
maniklavanta8 yıl önce
M
maniklavanta9 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
M
maniklavanta9 yıl önce
sürpriz
beklenmeyen olay. derler ki , bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma her güzel sey bitermiş aşk nedensiz sevmekmiş nakaratına sahip teoman'ın 17 albumunun guzel parcası...
M
maniklavanta9 yıl önce
srebrenica
yakın zamanda yapılan iki büyük katliamdan biri. bu katliamın önemi yakın avrupa tarihinde 2.dünya savaşında hitler'in yaptığı katliamları aratmaması ve o günden buyana 1 gecede yapılmış en büyük katliamlardan biri olmasıdır. günlerden yarın … devamını gör
M
maniklavanta9 yıl önce
yazarların odaları
yazarların odalarıdır. resimleri ile görülmesi gerekir.
M
maniklavanta9 yıl önce
muhabbet kuşu
sahipleri tarafından `muhabbet` kuşusun, muhabbet etmiyosun bari tekrar et ulan söylediğim kelimeleri, cik cik, vik vik paklamaz beni şeklinde talimatlara maruz kalan hayvancık.
M
maniklavanta9 yıl önce
M
maniklavanta9 yıl önce
yaprak sarması yapıp sözlükte dağıtan kız
Herkes biğçlerde, kamplarda, festivallerde hikayeler paylaşırken kendisini bir anda dolma sararken hayatı sorgular vaziyette bulması muhtemel insandır. (img:#1461893) Ya da "Kime niyet kime kısmet." Diye eve gelen misafirlere ikram edip sözlük a… devamını gör
M
maniklavanta9 yıl önce
M
maniklavanta9 yıl önce
oluklu köyü
Ordu ilinin Fatsa ilçesine bağlı bir köy. Ordu il merkezine 64 km, Fatsa ilçesine 18 km uzaklıktadır.
M
maniklavanta9 yıl önce
geceye bir gif bırak
(img:#1288807)
M
maniklavanta9 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
M
maniklavanta9 yıl önce
geceye bir gif bırak
(img:#1288807)
M
maniklavanta9 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
M
maniklavanta9 yıl önce
yazarların çizimleri
© copyright 2005 - 2026