bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız16
- zall'a yazdığım mesaj7
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması6
- üstteki yazarın banka hesabındaki para4
- kim kimin fakesi10
- kiraz cicegi kolonyasi43
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler5
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu5
- gavurun kızı5
- kadınların koşamaması6
- hazret ktc5
- alttaki yazara bir ricada bulun3
- ciddi konuların sözlükte konuşulmaması4
- kolektif bilinç olması kolektif dinleme olmaması4
- askerdeyken sözlüğe girmek3
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- özbekler2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi8
- sözlük kavgaları7
- mehmet okuyan11
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- büyük göt2
- küfürleşen iki yazardan birinin çaylak olması6
- hayatından 1 yılı kaça satarsın6
- homo erectus biraderyus4
- 10 temmuz 2026 s 400 lerin satıldığı iddiası7
- özbek kızları2
- bebek te üç beş tur atmak5
- pasif gayler in ortak özellikleri5
- yapmasak da yaptı derler o yüzden yapıcaz4
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri6
- orduevinde bira içmek2
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu9
- her gün hamburger yemek isteyen insan4
- hesabı silmek2
- gammaz çetesi çökertildi4
- sözlük erkeklerinin armutları3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- çomarların osmanlı hakkında bilmedikleri2
- sözlükte adı çıkmış bir kadınla sevgili olmak3
- yazarların en sevdiği meyve11
- küfrettiği yazarı çaylak edip utanmadan takıln yzr2
- fransızların sömürgeci olması5
- queen feristah3
- deve sidiği ile giden araba2
- kişisel gelişimcilerin hepsi delidir3
- karma bölü 100 çarpı ulupuanın yazar maaşı olması3
- ayak saati6
sevdiği entry'ler
(img:#950570)
Güzel. Tüm müslümanların ve ülkücülerin dikkatini çekebildim. Başka türlü bakmıyorsunuz. Ben ne yapayım?
Gelelim entry e.
Özgecan aslan, o masum insan.
Şu bakışları, nasıl unutabildiniz Ey Müslüman ve ülkücüler? Anlınıza yapışmış bu kara lekeyi nasıl unutabildiniz?
Katil olduğunuzu, genç bir kızın kanının ellerinize bulaştığını göremiyormusunuz?
Katilsiniz. 3 tane orospu çocuğu birleşip Genç bir kızı önce bayıltıp, sonra tecavüz edip en sonra yakan siz değil misiniz?
Zaten, bunu dünyada sizden başka yapacak ne ırk var nede din.
Katilsiniz. Hepiniz.
Güzel. Tüm müslümanların ve ülkücülerin dikkatini çekebildim. Başka türlü bakmıyorsunuz. Ben ne yapayım?
Gelelim entry e.
Özgecan aslan, o masum insan.
Şu bakışları, nasıl unutabildiniz Ey Müslüman ve ülkücüler? Anlınıza yapışmış bu kara lekeyi nasıl unutabildiniz?
Katil olduğunuzu, genç bir kızın kanının ellerinize bulaştığını göremiyormusunuz?
Katilsiniz. 3 tane orospu çocuğu birleşip Genç bir kızı önce bayıltıp, sonra tecavüz edip en sonra yakan siz değil misiniz?
Zaten, bunu dünyada sizden başka yapacak ne ırk var nede din.
Katilsiniz. Hepiniz.
1000 yıl beraber yaşa Türklerle akraba ol karşılıklı kültür alışverişi yap. Sonra ayrılmak istiyorum de.
Öteki ise kürt tarafından farksız değil kürt'ün dilini tanıma, insan gibi davranma hatta "Türksen övün değilsen itaat et" de. Ondan sonra dostluk olsun nasıl?
Bence iki taraftan da bu gerilimden faydalanan var. Yeni bir mustafa kemal şart.
Öteki ise kürt tarafından farksız değil kürt'ün dilini tanıma, insan gibi davranma hatta "Türksen övün değilsen itaat et" de. Ondan sonra dostluk olsun nasıl?
Bence iki taraftan da bu gerilimden faydalanan var. Yeni bir mustafa kemal şart.
Eğer uzaktaysanız sevdiklerinizden, yabancı bir ortamdaysanız, duygusal bir yapınız da varsa epey etkilenebilirsiniz. zaten bir yaş daha büyümüş oluyor ve bir sorgulama içine giriyorsunuz. acaba hatırlayacaklar mı diye de düşünürsünüz. hani şu bayram için bir reklam filmi vardı. Acaba çıkıp gelecekler mi diye bakarsınız. çok da salmayın kendinizi. gününüzü güzel geçirmeye çalışın. alışın bunlara. dışsal değil içsel ödüllendirin kendinizi. kendinize bir kahvaltı ısmarlayın. bir ajanda alıp yazmaya başlayın. yazarlık için bahaneniz olsun. küçük de bir pasta söyleyin. unutmayın şeyh galip'in de dediği gibi: "Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen / Merdüm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen"
Anlamı : "Kendine güzelce bak ki, âlemin özü sensin. Sen varlığın gözünün bebeği olan âdemsin.".
Anlamı : "Kendine güzelce bak ki, âlemin özü sensin. Sen varlığın gözünün bebeği olan âdemsin.".
şu anda ülkenin önemli bir kısmı için kullanılması gereken deyim.
faber castell'in 10 lu pastel boya seti gibi gezen kızlardır , gerek yok böyle atraksiyonlara aq sürün kırmızıyı oturun aşağı.
bu kadın bi ara çok populer oldu hani. işte o ara ne kadar sevsem de yemin ettim dinlemicem diye. cidden yani, hele o aralar hacettepeden arkadaşlarla çok takılırdık. resmen cılkını çıkarıyorlardı.
lakin şu şarkıya hiç tavır koyamadım be.
https://www.youtube.com/watch?v=w3MMbvh-vmE
lakin şu şarkıya hiç tavır koyamadım be.
https://www.youtube.com/watch?v=w3MMbvh-vmE
Ya amınakoduklarım sizin nükleer neyinize? Bir maden ocağına yaşam odası yapmaktan bile acizsiniz, denetim bile yapmıyorsunuz. Nükleer kurulsun da kökten havaya uçurun bizi değil mi?
mal eylemidir.
lan ben alevi sevgili bulsam daha çok sahiplenirim, allaha şükrederim, nikahı o gün basarım amk.
alevilik gibi inanç mı var şu dünyada anasını satayım. bizim kirlenmiş dinimizden çok uzak ve saf onlar.
lan ben alevi sevgili bulsam daha çok sahiplenirim, allaha şükrederim, nikahı o gün basarım amk.
alevilik gibi inanç mı var şu dünyada anasını satayım. bizim kirlenmiş dinimizden çok uzak ve saf onlar.