bugün
- çaylak olunca yan hesaplarla sözlüğe gelen işsiz10
- traveler bu akşam niye herkese sallıyor7
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak15
- sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması5
- karton toplayan meric8
- arkadaşlar itiraf edin beni çok seviyorsunuz6
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri12
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı18
- yarın lahmacun yiyecek olmak6
- cuma akşam yorgun gelen erkeğine masaj yapan kadın4
- bana onu sormayin23
- nervio'nün 007'ye vahşi kelebeğim demesi5
- en iyi behzat ç karakterleri4
- cuma günü akşam tek başına yapılacak aktiviteler4
- varlığınızı hangi popüler yazara borçlusunuz5
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak6
- insan olmaya ceyrek kala4
- tekerlek toplayan meric3
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı6
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği9
- yan hesabı olmayan yazar3
- atatürk ü ısrarla müslüman gösterme çabası3
- silvermist'e sataşıyorum öyleyse varım4
- from golda zeytin dalı uzatmak2
- bal kabaklı kahve2
- bu aralar taktığınız şarkılar5
- s'i l v'e r m'i s t6
- yumurta turşusu4
- izmirde bok kokusunun kaybolması9
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hilafetin türklere faydası18
- akepenin istanbul da yüzde 39 59 oy alması3
- birader yazarlar lafını ilk kim çıkarttı sorunsalı2
- goooool abdülkerim attı2
- ak partinin izmiri asla alamayacak olması4
- izmirin büyük bir köyden büyük bir kente evrilmesi3
- ürdün6
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- sneijderın kaşar karısının nafaka talebinin reddi6
- anın görüntüsü32
- kibarhergele14
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir7
- mehdi'nin namaz kılmayıp sürekli dolaşması5
- kız sanılan yazarlar11
- 9 ekim 2026 montella'nın gönderilmesi3
- kasımpaşa gs den puan alsın eşek gibi anırırım3
- montella'nın milli takım görevine son verilmesi2
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
sevdiği entry'ler
(img:#950570)
Güzel. Tüm müslümanların ve ülkücülerin dikkatini çekebildim. Başka türlü bakmıyorsunuz. Ben ne yapayım?
Gelelim entry e.
Özgecan aslan, o masum insan.
Şu bakışları, nasıl unutabildiniz Ey Müslüman ve ülkücüler? Anlınıza yapışmış bu kara lekeyi nasıl unutabildiniz?
Katil olduğunuzu, genç bir kızın kanının ellerinize bulaştığını göremiyormusunuz?
Katilsiniz. 3 tane orospu çocuğu birleşip Genç bir kızı önce bayıltıp, sonra tecavüz edip en sonra yakan siz değil misiniz?
Zaten, bunu dünyada sizden başka yapacak ne ırk var nede din.
Katilsiniz. Hepiniz.
Güzel. Tüm müslümanların ve ülkücülerin dikkatini çekebildim. Başka türlü bakmıyorsunuz. Ben ne yapayım?
Gelelim entry e.
Özgecan aslan, o masum insan.
Şu bakışları, nasıl unutabildiniz Ey Müslüman ve ülkücüler? Anlınıza yapışmış bu kara lekeyi nasıl unutabildiniz?
Katil olduğunuzu, genç bir kızın kanının ellerinize bulaştığını göremiyormusunuz?
Katilsiniz. 3 tane orospu çocuğu birleşip Genç bir kızı önce bayıltıp, sonra tecavüz edip en sonra yakan siz değil misiniz?
Zaten, bunu dünyada sizden başka yapacak ne ırk var nede din.
Katilsiniz. Hepiniz.
1000 yıl beraber yaşa Türklerle akraba ol karşılıklı kültür alışverişi yap. Sonra ayrılmak istiyorum de.
Öteki ise kürt tarafından farksız değil kürt'ün dilini tanıma, insan gibi davranma hatta "Türksen övün değilsen itaat et" de. Ondan sonra dostluk olsun nasıl?
Bence iki taraftan da bu gerilimden faydalanan var. Yeni bir mustafa kemal şart.
Öteki ise kürt tarafından farksız değil kürt'ün dilini tanıma, insan gibi davranma hatta "Türksen övün değilsen itaat et" de. Ondan sonra dostluk olsun nasıl?
Bence iki taraftan da bu gerilimden faydalanan var. Yeni bir mustafa kemal şart.
Eğer uzaktaysanız sevdiklerinizden, yabancı bir ortamdaysanız, duygusal bir yapınız da varsa epey etkilenebilirsiniz. zaten bir yaş daha büyümüş oluyor ve bir sorgulama içine giriyorsunuz. acaba hatırlayacaklar mı diye de düşünürsünüz. hani şu bayram için bir reklam filmi vardı. Acaba çıkıp gelecekler mi diye bakarsınız. çok da salmayın kendinizi. gününüzü güzel geçirmeye çalışın. alışın bunlara. dışsal değil içsel ödüllendirin kendinizi. kendinize bir kahvaltı ısmarlayın. bir ajanda alıp yazmaya başlayın. yazarlık için bahaneniz olsun. küçük de bir pasta söyleyin. unutmayın şeyh galip'in de dediği gibi: "Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen / Merdüm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen"
Anlamı : "Kendine güzelce bak ki, âlemin özü sensin. Sen varlığın gözünün bebeği olan âdemsin.".
Anlamı : "Kendine güzelce bak ki, âlemin özü sensin. Sen varlığın gözünün bebeği olan âdemsin.".
şu anda ülkenin önemli bir kısmı için kullanılması gereken deyim.
faber castell'in 10 lu pastel boya seti gibi gezen kızlardır , gerek yok böyle atraksiyonlara aq sürün kırmızıyı oturun aşağı.
bu kadın bi ara çok populer oldu hani. işte o ara ne kadar sevsem de yemin ettim dinlemicem diye. cidden yani, hele o aralar hacettepeden arkadaşlarla çok takılırdık. resmen cılkını çıkarıyorlardı.
lakin şu şarkıya hiç tavır koyamadım be.
https://www.youtube.com/watch?v=w3MMbvh-vmE
lakin şu şarkıya hiç tavır koyamadım be.
https://www.youtube.com/watch?v=w3MMbvh-vmE
Ya amınakoduklarım sizin nükleer neyinize? Bir maden ocağına yaşam odası yapmaktan bile acizsiniz, denetim bile yapmıyorsunuz. Nükleer kurulsun da kökten havaya uçurun bizi değil mi?
mal eylemidir.
lan ben alevi sevgili bulsam daha çok sahiplenirim, allaha şükrederim, nikahı o gün basarım amk.
alevilik gibi inanç mı var şu dünyada anasını satayım. bizim kirlenmiş dinimizden çok uzak ve saf onlar.
lan ben alevi sevgili bulsam daha çok sahiplenirim, allaha şükrederim, nikahı o gün basarım amk.
alevilik gibi inanç mı var şu dünyada anasını satayım. bizim kirlenmiş dinimizden çok uzak ve saf onlar.