bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı12
- bir erkeğin aşko demesi6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- tekne turu3
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- diamond bosphorus27
- biraz şımardım6
- çağımızın hastalığı8
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- göbeklitepe ve insanlık tarihinin yeniden yazılışı2
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- sözlükteki linç kültürü2
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- nickten isim tahmini yapmak72
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- cajun corner2
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- ioçk'nın müziği6
- acıyo diyen kız4
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- cem dizdar2
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- seri gizli artı oy veren melek15
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- hayattan zevk alamamak17
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- yan ma leley yan ma leyyo3
- aykirikadin2
- ferrasini satan yazar2
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- arkadaşlar hoşçakalın4
- hikayeyi devam ettir25
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- clean code alışkanlığı2
- götelek turşusu3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- hava ne kadar güzel ya3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
entry'ler (32)
zaman zaman erkeğe göre karşı cinse asılmaya daha musait, yeri geldiğinde rahatsız edici varlık.
Tekrar tekrar hasta olup psikiyatriye gitmek. Kontrol randevuları yetmiyor, her şey başa dönsün isterim.
Yalnızca hoşlandığınızı düşündüğünüz biriyken, akşam uyuyup sabahına aşık kalkarak düşülecek durum, ama kabahat rüya da değil yanlız yatanda.
Neyle tartıldığıma göre;
Güzel ses (romantik, otoriter, eğlenceli, çekici vs.) yani çok sesli, duygulu olması.
Özgüven (yapan, baskısızca yaptırabilen, tereddütsüz görünen, ilerde daha detayını görmek isteyecekler öfkesinden gülüşüne kadar tereddütsüz mü bilmek isterler)
Bakım -psikolojinizden fiziksel halinize kadar (sosyal anlamda eşinizi alçaltıyor musunuz yükseltiyor musunuz bununla ilgilidir.
Ekstraları da verseydik iyidi ama üç denmiş.
Güzel ses (romantik, otoriter, eğlenceli, çekici vs.) yani çok sesli, duygulu olması.
Özgüven (yapan, baskısızca yaptırabilen, tereddütsüz görünen, ilerde daha detayını görmek isteyecekler öfkesinden gülüşüne kadar tereddütsüz mü bilmek isterler)
Bakım -psikolojinizden fiziksel halinize kadar (sosyal anlamda eşinizi alçaltıyor musunuz yükseltiyor musunuz bununla ilgilidir.
Ekstraları da verseydik iyidi ama üç denmiş.
Musade ederseniz cegatımı çıkarabilir miyim? Vs tiki kapışmasıdır.
benimdir, değerinizi artırır. ben ittikçe ilişkileri değerim kat kat arttı, birdi şimdi çok oldu. murphy yasaları burada da işliyor evet. ya da kızlar arasında yapılan dedikoduların devamlılığı.
Don't lie recep we are coreligionist.
her gece yapılan.
bıktırdı.
Çok nadir doğru olabilecek iddia.
mesela neye benziyor bunu söylemek? ateşlendim, iğne vurulmam gerektiği söylendi ve iğne felç etti
üstelik ateşim de geçmedi.
bunun gibi hastalığın üzerine hastalık koyma durumuna psikiyatri de nasıl karşılaşılmış hasta olarak cidden merak ederim.
fakat söylenmek istenen aslında; ateşlendim, iğne vurulmam gerektiği söylendi, vuruldum ama ateşim geçmedi ise
buradaki yaklaşım psikiyatride çok görülür, hasta gelir anlatılıp yorumlanan tıbbi belirtilere göre hastalık "tahmin" edilir ilacı yazılır, sonra işe yarayıp yaramayacağı beklenir.
sonuçta kesin bir şey var ki bir doktor tedavinin etkisiz olduğunu düşündüğünde yeni bir ilaç deneme fikrinde kendini bulur, kendim de 4 yıllık hasta örneği olduğum için basit şekilde söyleyebilirim hiç bir psikiyatrda bizim işimiz deneme yanılma değil diyecek cahil cesareti yoktur.
toparlarsak durum gayet basit, ilk denemede 12'den vurulabilir ama 12. denemedeye de kalabilir.
15'i aşkın psikiyatrik ilaç kulanmış hala da hasta biri olarak söylüyorum.
mesela neye benziyor bunu söylemek? ateşlendim, iğne vurulmam gerektiği söylendi ve iğne felç etti
üstelik ateşim de geçmedi.
bunun gibi hastalığın üzerine hastalık koyma durumuna psikiyatri de nasıl karşılaşılmış hasta olarak cidden merak ederim.
fakat söylenmek istenen aslında; ateşlendim, iğne vurulmam gerektiği söylendi, vuruldum ama ateşim geçmedi ise
buradaki yaklaşım psikiyatride çok görülür, hasta gelir anlatılıp yorumlanan tıbbi belirtilere göre hastalık "tahmin" edilir ilacı yazılır, sonra işe yarayıp yaramayacağı beklenir.
sonuçta kesin bir şey var ki bir doktor tedavinin etkisiz olduğunu düşündüğünde yeni bir ilaç deneme fikrinde kendini bulur, kendim de 4 yıllık hasta örneği olduğum için basit şekilde söyleyebilirim hiç bir psikiyatrda bizim işimiz deneme yanılma değil diyecek cahil cesareti yoktur.
toparlarsak durum gayet basit, ilk denemede 12'den vurulabilir ama 12. denemedeye de kalabilir.
15'i aşkın psikiyatrik ilaç kulanmış hala da hasta biri olarak söylüyorum.
üzerine araştırma yapılması gereken faaliyeti eksen değiştirmiş veya bitmiş meslek/örgüt üyesi.
çölde görülen su gibidir. görünür kaybolur.
yaşamın bir problem olması sonucudur.
neşet ertaş'ın da şiirlerini seslendirdiği şair/aşık. dörtlükleri ağır bunalım topları gibidir.
--spoiler--
Feryad Edip Hiç Bir Dala Konmadan
Gönül Havadaki Dönen Kuş imiş
Gam ile Mihneti Mesken Edindim
Bir Bakarsan Yalan Dünya Boş imiş
--spoiler--
neşet ertaşın seslendirdiği bir eseri.
https://www.facebook.com/...00/videos/375451502658483
--spoiler--
Feryad Edip Hiç Bir Dala Konmadan
Gönül Havadaki Dönen Kuş imiş
Gam ile Mihneti Mesken Edindim
Bir Bakarsan Yalan Dünya Boş imiş
--spoiler--
neşet ertaşın seslendirdiği bir eseri.
https://www.facebook.com/...00/videos/375451502658483
Tek başına avrupayı gezen, sayfasında video ve fotoğraflar paylaşan kız. pek sempatik. avrupa'da görsem kaybolmuş bu deyip alır beslerim.
https://www.facebook.com/...%BCksel-1645607039008341/
http://www.gulsahnerede.com/
https://www.facebook.com/...%BCksel-1645607039008341/
http://www.gulsahnerede.com/
yeni katılmış * yazar.
sızmış, kadrolaşmış, ısrarcı. şu zamanda pek manidar bu benzetmeler.
bir şey oldu ve başladı değil, yavaş ve sinsi. yıllar içinde oluyor her şey, tabiiatı zamanla normalleşiyor, gün içinde büyümemiş ama yıllar içinde kocaman olmuş arsız ağaç gibi.
köklenir iyi şeylerin besinini çalar kurutur, sökmek imkansızlaşır.
bir şey oldu ve başladı değil, yavaş ve sinsi. yıllar içinde oluyor her şey, tabiiatı zamanla normalleşiyor, gün içinde büyümemiş ama yıllar içinde kocaman olmuş arsız ağaç gibi.
köklenir iyi şeylerin besinini çalar kurutur, sökmek imkansızlaşır.
yine bir araştırmaya göre majör depresyon ile arkadaşlık kurmadığı çok az görülürmüş. Komorbidite* denen olayda majör depresyonun yeri bu hastalıkta %76'ymış.