bugün
L
luvi5 yıl önce
deli
konser performanslarındaki başarıları ile ünlü, kafaya göre müzik'in kurucusu bursa'lı punk grubu.
L
luvi5 yıl önce
doğada çıplak yaşamak
(img:#2059105)
L
luvi6 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
L
luvi6 yıl önce
roman okumayan insanların büyük bir aptal olması
Bir gerçek.
L
luvi6 yıl önce
bu terste bir işlik var
kapıyı pencereyi kapadık ailecek gülüşüyoruz efendim. komik değildir.
L
luvi6 yıl önce
rakı vs kola
rakının alacağı versus. kola da güzel ama rakı başka. kaç kez içtin desen ya bir ya ya üç. evet.
L
luvi6 yıl önce
rakı
türklere özgü içecek ama son zamanlarda yunanalıların her bokumuza bizim diye saldırmaları sonuçu dünyada acaba dedirten bize ait içki çeşidi.
L
luvi6 yıl önce
elinde tesbih ile gezen tip
Berbat bir görüntüdür. Güya stresini atacakmış. Bulunduğu her yeri mahallesinin kahvesi zanneden tiptir.
L
luvi6 yıl önce
evli olduğu halde çok açık giyen bayan
idealist kadındır. her zaman ilgi çekmek ister çünkü karsına daha farklı fırsatlar çıkabilir.
L
luvi6 yıl önce
sabaha bir cümle bırak
Zaten telgrafın tellerini kara kargalar pislettiğinden beri haber alınamıyor aşkın iç cephelerindenç
L
luvi6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
luvi6 yıl önce
türkiye dünyanın gönlü en zengin ülkesidir
Bilal erdoğan açıklamasıdır. "türkiye dünyanın en zengin ülkesi olmayabilir ama gönlü en zengin ülkesidir" şeklindedir.
L
luvi6 yıl önce
herkes sana bakıyormuş gibi hissettiren eylem
yapınca sanki herkes sana bakıyomuş hissini hepimizi yaşamızdır. benim en çok bu hissi yaşadığım eylem: `otobüste ters otururken`. sanki herkes bana bakıyor mnakoyim.
L
luvi6 yıl önce
yaşamanın güzel olması
sadece tek bir nefes almak için bile yaşamaya değer.
L
luvi6 yıl önce
yakışıklı yazarlar ve güzel kızlar zirvesi
Yakışıklı erkeklerde ilk sırayı alırım.
L
luvi6 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
L
luvi6 yıl önce
ben seninle soğan ekmekte yerim diyen kız
edebiyat yapıyordur. evet.
L
luvi6 yıl önce
düğün fotoğraflarındaki zorlama pozlar
dünyanın en sıkıcı ve renksiz pozlarıdır. damadı veya gelini kaybeden rakip adaylar dahil herezde zoraki bir tebessüm vardır. (bkz:cok derdim var cok diyerek gobek atmak)
L
luvi6 yıl önce
sözlük kızları
(bkz:uludağ sözlük kızları) (bkz:aramaya inanmak) kızlardır.
L
luvi6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
luvi6 yıl önce
ateist ilahi
L
luvi6 yıl önce
çocuk istismarı
Çocuk istismarı dört temel grupta incelenmektedir. Bunlar: 1- Fiziksel istismar 2- Cinsel istismar 3- Duygusal istismar 4- İhmal olarak sınıflanmıştır. Fiziksel İstismar: Çocuğun kaza haricinde yaralanması ve örselenmesidir. En… devamını gör
L
luvi6 yıl önce
ekrem imamoğlu
2014 yerel secimlerinde basarili olan, Beylikduzu'nun chp'li belediye baskani.. Birebir sahit oldugumuz Saatlerdir suren hileye hurdaya, sadece okullardaki elektrik kesintisine ragmen %22 lik farkla akp nin 10 yillik rant kalesini almistir.. Yolu … devamını gör
L
luvi6 yıl önce
çocukluğu hatırlatan detaylar
(img:#1477885)
© copyright 2005 - 2026