bugün

entry'ler (3)

mekanlarda suyun pahalı olması

Son zamanlarda çayın da pahalı olması ile beraber sinir katsayımı arttıran, hayat kalitemi düşüren olay. Ben su içmeyi seven bir adamım, önüme o lanet cam şişe içinde 330 ml suyun gelmesi iyice tadımı kaçırmaya başladı, lan o su kime yeterr? En az beş, altı lira da kitliyor namussuzlar. Doymam için en kötü iki tane içmem lazım, hiç yoktan on, on iki lira su parası. Tüü

espresso

Yüce, sevgili Americano'mun biricik annesi. Anasıdır, severiz ama biraz sert kadındır. Ayrıca kısa ve cılız bir kadın, ele gelmiyor yaahu. O anadan bu çocuk nasıl çıktı anlamadım.

americano

ismime konu olan harikulâde kahve. Efendim bu kahve öyle bir kahvedir ki, en sağlıklısıdır, çünkü kahve zincirlerinde bardağın içine konan kahve dışında her şey kimyasallıdır ve zararlıdır. Filtre kahveden farkını ise kahve çömezleri anlayamaz, az çok kahve kültürünüz olması gerekir. Farkları ise bence koyuluk ve tad olarak barizdir. Kışın sıcak, yazın soğuk ilaç gibi gelir. Ey sözlük ahalisi, işte bana, bana yaşama gücü veren bu kahveyi, bu kahveyi tüketmektenn, çekinmeyinizzz...
© copyright 2005 - 2026