bugün
- velvet33
- habire1233
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- 5 takipçim olması5
- oğlum bir baktım da buradaki ekip bok gibi lan3
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- bot beğeni6
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek4
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi4
- bir kilo kiraz yemek2
- 22 yaş5
- dem parti3
- aptallara laf yetiştirmem yazar geçerim2
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- incelikli erkek5
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- 6 oku görünce dayanamadım4
- kabataş olayı görüntüleri27
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke4
- yeni parti7
- istanbul un çok pahalı olması27
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- hangi manifest kızısın12
- cumhurbaşkanı erdoğan'ın rinkevics le görüşmesi2
- her şeyin üst üste gelmesi8
- bildirim panelim çalışmıyor2
- ikinci haluk levent vakası geliyor2
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- en sevilmeyen ev işleri14
- citroen c4 robot2
- broadway vs doğan slx2
- gönül almaya çalışan erkek11
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- kürtler5
- meyveli lahmacun7
- nargilenin hint icadı olması3
- gocu23
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
entry'ler (24)
nezih, temiz, lüks, hem eğlenceli hem sakin.
arkadaşlar,kuzen ya da sevgiliyle gidildiğinde daha da lezzetli olan yurdum beldesi.
jeep safari-su savaşları, paragliding- yüksek adrenalin,dalış-deniz altı harikaları, tekne turları-doğa, dans, kesinlikle ölüdenizin mükemmeliğine heyecan katıyor.
o değil de küçük manchester olmuş, komşusunu alan manchester lı gelmiş.Güzel yurdumun nacizane parçasında ben, kuzenim * ve otel personeli * dışında türk-türkçe konuşan bir kul göremedim.
arkadaşlar,kuzen ya da sevgiliyle gidildiğinde daha da lezzetli olan yurdum beldesi.
jeep safari-su savaşları, paragliding- yüksek adrenalin,dalış-deniz altı harikaları, tekne turları-doğa, dans, kesinlikle ölüdenizin mükemmeliğine heyecan katıyor.
o değil de küçük manchester olmuş, komşusunu alan manchester lı gelmiş.Güzel yurdumun nacizane parçasında ben, kuzenim * ve otel personeli * dışında türk-türkçe konuşan bir kul göremedim.
Efendim buraya ölüdenizden tekneyle 2010 yılı itibarıyla hala 15 tl ücret karşılığında gidilmektedir.tur görevlileri, teknede anons yapan beyfendi, daha önce gidenler ve vadide hediyelik eşya satan ablamız burada kral kelebeklerinin yaşadığını idda etmektedir.yazın en güzel tarihlerinde tek bir kelebek bile görülmemesi olayını, kelebeklerin kozada olduklarına bağlamaktadırlar. * *
yanlış hatırlamıyorsam, bu durumu açıklayan şöyle bir tabela vardı:"şşş! kelebekler cangıllarda uyuyor"
bu yazıyı ciddiye almış olacağım ki, akmayan şelaleye ulaşana kadar sessizliğimi muhafaza ettim.ama emin olun yunan ve ingiliz arkadaşlarım bu konuda benden daha fazla hassasiyet gösterdiler.
o sıcakta cidden lost vari dakikalar yaşadığım dar patikada ilerlerken, geri dönmekte olan vadideki benim haricimdeki üçüncü türk şahsiyet" daha fazla gitmeyin kardeş görülecek bir şey yok" diyerek benim mızmızlanmama sebep oldu. lakin yabancı arkadaşların merakı dinsin diye gürül gürül akan şelaleyi bulmak adına kayalıklardan tırmanma, uzun atlama, halatla tırmanma gibi faaliyetlerde bulundum.
evet kelebek ya da şelale yoktu, ama güzeldi.*
orda cadır kampı yapmak da gayet iz bırakacak güzellikte.dağ başında kütüphane bile var.*
yanlış hatırlamıyorsam, bu durumu açıklayan şöyle bir tabela vardı:"şşş! kelebekler cangıllarda uyuyor"
bu yazıyı ciddiye almış olacağım ki, akmayan şelaleye ulaşana kadar sessizliğimi muhafaza ettim.ama emin olun yunan ve ingiliz arkadaşlarım bu konuda benden daha fazla hassasiyet gösterdiler.
o sıcakta cidden lost vari dakikalar yaşadığım dar patikada ilerlerken, geri dönmekte olan vadideki benim haricimdeki üçüncü türk şahsiyet" daha fazla gitmeyin kardeş görülecek bir şey yok" diyerek benim mızmızlanmama sebep oldu. lakin yabancı arkadaşların merakı dinsin diye gürül gürül akan şelaleyi bulmak adına kayalıklardan tırmanma, uzun atlama, halatla tırmanma gibi faaliyetlerde bulundum.
evet kelebek ya da şelale yoktu, ama güzeldi.*
orda cadır kampı yapmak da gayet iz bırakacak güzellikte.dağ başında kütüphane bile var.*
maybe, be ok, the way i am , you and ı, breakable şarkıları ruhuma işlemiş indie sanatçısı.*
[null http://vids.myspace.com/i...dual&videoid=62411907]
[null http://vids.myspace.com/i...dual&videoid=62411907]
itici bir erkek ismi.
ave maria ile birlikte dinlenilesi beethoven eseri.
sevilmeyen bir kız ismi.
miss gibi yazardır.
telefonun kimse karıştıramasın diye uyanıklık yaptığını sanan insandır.
4 aralıkta 150. yılını kutlayacak şahane okuldur.
küçükken yaşanılan bir ruh hali bozukluğdur.
izleyiniz: eyes cold lemonade. ısrar ediyorum izleyiniz.
ülküsü olan.
elvis ın resmen pretty woman'a laf attığı şarkıdır.
heyy!! they killed kenny!!
kütüphanede arkadaşlardan en az 4 masa uzakta oturarak çalışmaktır. mümkünse göz temasından bile kaçınılmalıdır.
çekinmeden bilimsel ve sosyal açıklamalarını argo içerikli nizami düşünceleriyle ifade eden, bir konferansına katılma şansı elde ettiğim dünyanın en genç yaşta profesör olmuş kişisidir.
çok duyduğum , hissettiğim ,üzüldüğüm olgu !
(bkz: erdal ünsal)
(bkz: kimse bilmez)
"bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende
Gül rengi şarap içilmez mi böyle günde
Seher yeli, eser yırtar eteğini gülün
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye
Kimse bilmez, kimse bilmez"
"bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende
Gül rengi şarap içilmez mi böyle günde
Seher yeli, eser yırtar eteğini gülün
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün