bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 4 haziran 20262
- uysaljakoben21
- 1 euro 53 50 tl2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kadınların zeka seviyesi3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- koca2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kel erkek3
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (24)
nezih, temiz, lüks, hem eğlenceli hem sakin.
arkadaşlar,kuzen ya da sevgiliyle gidildiğinde daha da lezzetli olan yurdum beldesi.
jeep safari-su savaşları, paragliding- yüksek adrenalin,dalış-deniz altı harikaları, tekne turları-doğa, dans, kesinlikle ölüdenizin mükemmeliğine heyecan katıyor.
o değil de küçük manchester olmuş, komşusunu alan manchester lı gelmiş.Güzel yurdumun nacizane parçasında ben, kuzenim * ve otel personeli * dışında türk-türkçe konuşan bir kul göremedim.
arkadaşlar,kuzen ya da sevgiliyle gidildiğinde daha da lezzetli olan yurdum beldesi.
jeep safari-su savaşları, paragliding- yüksek adrenalin,dalış-deniz altı harikaları, tekne turları-doğa, dans, kesinlikle ölüdenizin mükemmeliğine heyecan katıyor.
o değil de küçük manchester olmuş, komşusunu alan manchester lı gelmiş.Güzel yurdumun nacizane parçasında ben, kuzenim * ve otel personeli * dışında türk-türkçe konuşan bir kul göremedim.
Efendim buraya ölüdenizden tekneyle 2010 yılı itibarıyla hala 15 tl ücret karşılığında gidilmektedir.tur görevlileri, teknede anons yapan beyfendi, daha önce gidenler ve vadide hediyelik eşya satan ablamız burada kral kelebeklerinin yaşadığını idda etmektedir.yazın en güzel tarihlerinde tek bir kelebek bile görülmemesi olayını, kelebeklerin kozada olduklarına bağlamaktadırlar. * *
yanlış hatırlamıyorsam, bu durumu açıklayan şöyle bir tabela vardı:"şşş! kelebekler cangıllarda uyuyor"
bu yazıyı ciddiye almış olacağım ki, akmayan şelaleye ulaşana kadar sessizliğimi muhafaza ettim.ama emin olun yunan ve ingiliz arkadaşlarım bu konuda benden daha fazla hassasiyet gösterdiler.
o sıcakta cidden lost vari dakikalar yaşadığım dar patikada ilerlerken, geri dönmekte olan vadideki benim haricimdeki üçüncü türk şahsiyet" daha fazla gitmeyin kardeş görülecek bir şey yok" diyerek benim mızmızlanmama sebep oldu. lakin yabancı arkadaşların merakı dinsin diye gürül gürül akan şelaleyi bulmak adına kayalıklardan tırmanma, uzun atlama, halatla tırmanma gibi faaliyetlerde bulundum.
evet kelebek ya da şelale yoktu, ama güzeldi.*
orda cadır kampı yapmak da gayet iz bırakacak güzellikte.dağ başında kütüphane bile var.*
yanlış hatırlamıyorsam, bu durumu açıklayan şöyle bir tabela vardı:"şşş! kelebekler cangıllarda uyuyor"
bu yazıyı ciddiye almış olacağım ki, akmayan şelaleye ulaşana kadar sessizliğimi muhafaza ettim.ama emin olun yunan ve ingiliz arkadaşlarım bu konuda benden daha fazla hassasiyet gösterdiler.
o sıcakta cidden lost vari dakikalar yaşadığım dar patikada ilerlerken, geri dönmekte olan vadideki benim haricimdeki üçüncü türk şahsiyet" daha fazla gitmeyin kardeş görülecek bir şey yok" diyerek benim mızmızlanmama sebep oldu. lakin yabancı arkadaşların merakı dinsin diye gürül gürül akan şelaleyi bulmak adına kayalıklardan tırmanma, uzun atlama, halatla tırmanma gibi faaliyetlerde bulundum.
evet kelebek ya da şelale yoktu, ama güzeldi.*
orda cadır kampı yapmak da gayet iz bırakacak güzellikte.dağ başında kütüphane bile var.*
maybe, be ok, the way i am , you and ı, breakable şarkıları ruhuma işlemiş indie sanatçısı.*
[null http://vids.myspace.com/i...dual&videoid=62411907]
[null http://vids.myspace.com/i...dual&videoid=62411907]
itici bir erkek ismi.
ave maria ile birlikte dinlenilesi beethoven eseri.
sevilmeyen bir kız ismi.
miss gibi yazardır.
telefonun kimse karıştıramasın diye uyanıklık yaptığını sanan insandır.
4 aralıkta 150. yılını kutlayacak şahane okuldur.
küçükken yaşanılan bir ruh hali bozukluğdur.
izleyiniz: eyes cold lemonade. ısrar ediyorum izleyiniz.
ülküsü olan.
elvis ın resmen pretty woman'a laf attığı şarkıdır.
heyy!! they killed kenny!!
kütüphanede arkadaşlardan en az 4 masa uzakta oturarak çalışmaktır. mümkünse göz temasından bile kaçınılmalıdır.
çekinmeden bilimsel ve sosyal açıklamalarını argo içerikli nizami düşünceleriyle ifade eden, bir konferansına katılma şansı elde ettiğim dünyanın en genç yaşta profesör olmuş kişisidir.
çok duyduğum , hissettiğim ,üzüldüğüm olgu !
(bkz: erdal ünsal)
(bkz: kimse bilmez)
"bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende
Gül rengi şarap içilmez mi böyle günde
Seher yeli, eser yırtar eteğini gülün
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye
Kimse bilmez, kimse bilmez"
"bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende
Gül rengi şarap içilmez mi böyle günde
Seher yeli, eser yırtar eteğini gülün
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün