L
loner10 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
L
loner10 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan sözler
Yazarların ruh halini anlatan sözlerdir.
L
loner10 yıl önce
uyumsuzluk
`adaptasyon` bozukluğu.
L
loner10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
loner10 yıl önce
bıktım sizden ekşi ye gidiyorum
uludağ sözlükten bıkan yazarın sözüdür. evet.
L
loner10 yıl önce
cafe için isim önerileri
flamingo. Ama cafe falan yazmayin sadece flamingo.
L
loner10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
loner10 yıl önce
gecenin kedisi
buyrun buradan yakın. (img:#841165)
L
loner10 yıl önce
kedilerin salak olması
http://25.media.tumblr.com/34f1bf425fcf64a31b8ee36c2d576516/tumblr_mjrcqwSpXn1s199fdo1_500.gif insanı gül gül öldüren manasız hareketlerinden dolayıdır. sineği aralıksız yarım saat yakalamaya çalı$mak nedir aga? ya da buna ne demeli?
L
loner10 yıl önce
ro ro
deniz taşımacılığında kullanılan bir araçtır. ancak bunlar şu siyah boyalı, yüzen japon evlerine benzeyen araçlar mıdır, ondan tam emin değilim.
L
loner10 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
L
loner10 yıl önce
gemide
kesinlikle kult filmdir. guzel olup olmadigini tartisin bak, ona bi diyecegim yok. ayrica koynunda gun isigi gormemis kufurler barindirir. kardesi icin (bkz)laleli'de bir azize(/bkz)
L
loner10 yıl önce
beni seviyor musun diyen kıza harf alayım demek
zaman kazanma peşinde olan erkek bireyin yapması muhtemel eylemdir. + aşkıooaaam beni seviyo musuuun? - harf alayım. + nası yani? - bildiğin harf alayım. + e. - harf alayım. + v. - harf alayım. + e. - neyse ben bilemeyeceğim galiba pas.
L
loner10 yıl önce
hayat kısa filler uçuyor
(img:#976707) Ne demek filler uçmuyor..
L
loner10 yıl önce
gece mezarlıkta uçurtma uçuran fil yavrusu görmek
Muhtemelen Çocukluğunuzu yaşayamamış olmanızın vermiş olduğu eksiklik, bilinç altınızdan uzaklaşmış ve gecenin karanlığında size mesaj olarak geri iletilmiştir.
L
loner10 yıl önce
14 şubat sevgililer gününüzün kısaca özeti
arkadaşlar ile ılgaza gezi düzenledik. gidip 2-3 teleferik yaptık, kazak filan. sardı.
L
loner10 yıl önce
sözlük yazarlarının favori intihar şekilleri
şişeye oturup ölmeyi beklemek en iyisidir.
L
loner10 yıl önce
regl oldum oley
(img:#841960)
L
loner10 yıl önce
sözlük ahlakı
sözlüğün örf, adet, ilke ve inkılaplarına uyma işlemidir.
L
loner10 yıl önce
wifi şifresini isteyen komşuya verilecek cevaplar
hangi wifi?
L
loner10 yıl önce
amerikan hayatı denince ilk akla gelen
sokak gangsterleri ve rapçiler.
L
loner10 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
L
loner10 yıl önce
nutella
en guzel kakaolu fındık kreması ..
L
loner10 yıl önce
ebru gündeş in çok güzel olması
Bilinen gerçektir. Türkiye'nin en güzel kadınlarındandır. Evet.
© copyright 2005 - 2026