bugün
- ekonomi çok iyi5
- türkiye a milli futbol takımı3
- 2026 dünya kupası8
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü7
- gençler iş beğenmiyor5
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız4
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- turkei kıymentini bilin20
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- dijital oyunların içine girmek2
- uysaljakoben21
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- mısır2
- 1 euro 53 50 tl3
- gammaz olmuşum13
- kemal kılıçdaroğlu36
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- chp seçmeni5
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- ekşi sözlük ün mason locası olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- elit olmak için gerekenler13
- 4 haziran 20262
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- minyon kadın siniri5
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çay2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kadınların zeka seviyesi3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- tutku2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- netflix yasaklanmalıdır27
sevdiği entry'ler
Dışarı çıkan yaşlıların hiçbir şeyi umursamadıklarını görünce ben.
görsel
görsel
erkekle kadını bir köşeye bırakın.
vefat eden minik yavruyu alnından öpüyorum.
bu yavruyu ölüme terkeden şahısların da komaya sokulana kadar dövülmesini öneriyorum.
ne oldu? hayır ilişkiye girdiniz de ne oldu?
elinize ne geçti? can aldınız can can.
anlamıyorum. gerçekten bu penis ve vajina tutkusunu anlamıyorum.
sonunu düşünmeden, rahme ejaküle olacak kadar ne yaşıyorsunuz anlamıyorum.
sonunu düşünmeden yapılan hiçbir şeyi anlamıyorum.
hep derim, cinsellik bir ihtiyaç değil hayvani bir güdüdür.
insanı rezilliğe götürür.
aklınızı sikeyim sizin. belki çoğalır.
vefat eden minik yavruyu alnından öpüyorum.
bu yavruyu ölüme terkeden şahısların da komaya sokulana kadar dövülmesini öneriyorum.
ne oldu? hayır ilişkiye girdiniz de ne oldu?
elinize ne geçti? can aldınız can can.
anlamıyorum. gerçekten bu penis ve vajina tutkusunu anlamıyorum.
sonunu düşünmeden, rahme ejaküle olacak kadar ne yaşıyorsunuz anlamıyorum.
sonunu düşünmeden yapılan hiçbir şeyi anlamıyorum.
hep derim, cinsellik bir ihtiyaç değil hayvani bir güdüdür.
insanı rezilliğe götürür.
aklınızı sikeyim sizin. belki çoğalır.
onu dışardan görüyor ve tanımıyorsanız buz gibi birisi diyebilirsiniz evet.ama bu onun seçici oluşundandır.kanının ısınmadığı kimseye sıcak davranmaz. önce ona kendinizi gösterin sevdirin, sonra siz sevinirsiniz.
çok iyi insanlardır.dostlarına çok önem verir.çok arkadaşım olmasın, bir iki tane sağlam dostum olsun yeter diye düşünür.duygusaldır;dinleyip kulağına hoş gelen slow bir şarkının sözlerine göre kafasında hayal kurar gerçekmiş gibi düşünür, ağlar.o derece yani.takıntılıdır; bir şaka yaparsınız, ne demek istedi,niye öyle dedi,acaba herkes onun gibi mi düşünüyor gibi düşüncelere kapılıp içi içini yiyebilir.değişkendir;sorunlarını içine atmaktan, kafaya takmaktan dolayı moralsizken bi anda bakarsınız ki gülmeye başlar.sadıktır; bi ilişkinin içindeyse gözü başka kıza kaysa bile aklının bi ucunda her zaman sevgilisi vardır.onu aldatmaz.hayatında birisi varsa,diğeri olmaz.aldatsa içi cız eder,rahat etmez yani.yerine göre nasıl davranacağını çok iyi bilir. ortam ciddiyse o da ciddi olur. makaraysa ortama uyum sağlar. canını sıkarsanız bi yolunu bulup kaçar gider.kararsızdır; bazen bir şeyi yapmadan önce uzun süre yapmakla yapmamak arasında gider gelir. gerçekten içkiyle arası çok iyidir.özellikle dertliyken dermanı içki ve eşliğindeki dostunda arar.gezmeyi çok sever.sabırlıdır;zor kızar,kızsa da az bi süre sonra kızgınlığı geçer.değer verdiği birisi onunla ilgilenmezse çok üzülür,kırılır,hatta çocuk gibi tripler yapabilir.eğer seviyorsa sevildiğini biliyorsa çok mutlu edebilir.
duygusallığından dolayı kendini ifade etmekte zorlandığı ve görünüşündeki değiştiremediği katılığından dolayı tanınmadığı kişiler tarafından kötü biçimde önyargılı gözle bakılması onun şanssızlığıdır.
evet ben bir yengeç erkeğiyim...
çok iyi insanlardır.dostlarına çok önem verir.çok arkadaşım olmasın, bir iki tane sağlam dostum olsun yeter diye düşünür.duygusaldır;dinleyip kulağına hoş gelen slow bir şarkının sözlerine göre kafasında hayal kurar gerçekmiş gibi düşünür, ağlar.o derece yani.takıntılıdır; bir şaka yaparsınız, ne demek istedi,niye öyle dedi,acaba herkes onun gibi mi düşünüyor gibi düşüncelere kapılıp içi içini yiyebilir.değişkendir;sorunlarını içine atmaktan, kafaya takmaktan dolayı moralsizken bi anda bakarsınız ki gülmeye başlar.sadıktır; bi ilişkinin içindeyse gözü başka kıza kaysa bile aklının bi ucunda her zaman sevgilisi vardır.onu aldatmaz.hayatında birisi varsa,diğeri olmaz.aldatsa içi cız eder,rahat etmez yani.yerine göre nasıl davranacağını çok iyi bilir. ortam ciddiyse o da ciddi olur. makaraysa ortama uyum sağlar. canını sıkarsanız bi yolunu bulup kaçar gider.kararsızdır; bazen bir şeyi yapmadan önce uzun süre yapmakla yapmamak arasında gider gelir. gerçekten içkiyle arası çok iyidir.özellikle dertliyken dermanı içki ve eşliğindeki dostunda arar.gezmeyi çok sever.sabırlıdır;zor kızar,kızsa da az bi süre sonra kızgınlığı geçer.değer verdiği birisi onunla ilgilenmezse çok üzülür,kırılır,hatta çocuk gibi tripler yapabilir.eğer seviyorsa sevildiğini biliyorsa çok mutlu edebilir.
duygusallığından dolayı kendini ifade etmekte zorlandığı ve görünüşündeki değiştiremediği katılığından dolayı tanınmadığı kişiler tarafından kötü biçimde önyargılı gözle bakılması onun şanssızlığıdır.
evet ben bir yengeç erkeğiyim...
Hakkında yazılanların az bile kaldığı burçtur. inanılmaz duygusaldır. Kamplumbağa gördüğünde ağlayacak duruma gelenleri bile vardır. 2 sene bir kıza açılamazlar kendi kendilerine gelin güvey olurlar. Her ne kadar "çok seviyorum" deselerde gözü sürekli oynaştadır. Hemen aşık oldum sanır. Saman alevi gibi sinirleri vardır birden parlar hemen söner! Salaktırlar biraz. içlerinde çoğu panik atak hastalığının pençesindedir.
inanılmaz içe kapanıklardır. Hepsi melankoliktir. inanılmaz tembeldirler. Herşeyden sıkılırlar. Hatta belli bir yerden sonra tembellikten bile sıkılırlar. Genelde kimse ağızlarından söz alamaz. Kimse tarafından anlaşılamazlar. Saklandıkları kabukların altından çekip çıkarmak her babayiğitin harcı değildir.
Sık sık en yakındaki insanlarla kavga ederler. Ama gizemli felan değildirler. Gizemli görünmek için yemedikleri halt kalmaz. inanılmaz dikkat çekmeye çalışır. Ama tüm dikkatler üzerine yoğunlaşınca bundan rahatsız olur. Hafızaları gerçekten hayvanidir!
Ayrıca (bkz: aşık olmadan cinsel ilişkiye girmeyen erkek)
inanılmaz dağınıktırlar. Yıkanmayıda sevmezler genelde. Pistirler, pasaklıdırlar. Ayrıca ikiyüzlülükleri, sinsilikler vardır. Ama herkes bunları çok saf zanneder hemen güvenirler. Ancak yine de her konuda güvenebilirsiniz artık o sizin şansınıza.
Kıssadan hisse her ne kadar çok moron, aptal, aşırı derece duygusal olsalarda alıp okşayınız seviniz.**
inanılmaz içe kapanıklardır. Hepsi melankoliktir. inanılmaz tembeldirler. Herşeyden sıkılırlar. Hatta belli bir yerden sonra tembellikten bile sıkılırlar. Genelde kimse ağızlarından söz alamaz. Kimse tarafından anlaşılamazlar. Saklandıkları kabukların altından çekip çıkarmak her babayiğitin harcı değildir.
Sık sık en yakındaki insanlarla kavga ederler. Ama gizemli felan değildirler. Gizemli görünmek için yemedikleri halt kalmaz. inanılmaz dikkat çekmeye çalışır. Ama tüm dikkatler üzerine yoğunlaşınca bundan rahatsız olur. Hafızaları gerçekten hayvanidir!
Ayrıca (bkz: aşık olmadan cinsel ilişkiye girmeyen erkek)
inanılmaz dağınıktırlar. Yıkanmayıda sevmezler genelde. Pistirler, pasaklıdırlar. Ayrıca ikiyüzlülükleri, sinsilikler vardır. Ama herkes bunları çok saf zanneder hemen güvenirler. Ancak yine de her konuda güvenebilirsiniz artık o sizin şansınıza.
Kıssadan hisse her ne kadar çok moron, aptal, aşırı derece duygusal olsalarda alıp okşayınız seviniz.**