bugün
L
lisemuduru11 yıl önce
çernobil faciası
26 nisan 1986 da çernobil nükleer santralinde meydana gelen patlamadır. patlama 4. reaktörde meydana gelmiştir ve bu reaktördeki radyasyon miktarı öldürücü düzeyin 2 katına çıkmıştır. patlama sonucunda oldukça büyük bir alan etkilenmiştir.~sanırım is… devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
çernobil faciası
26 nisan 1986 da çernobil nükleer santralinde meydana gelen patlamadır. patlama 4. reaktörde meydana gelmiştir ve bu reaktördeki radyasyon miktarı öldürücü düzeyin 2 katına çıkmıştır. patlama sonucunda oldukça büyük bir alan etkilenmiştir.~sanırım is… devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
fransa daki savaşta memeleri açılan bayan
zaten memelerini açmak için bahane arayan kadındır. savaşın karambolünde biraz çılgınlık yaşamak istemiştir. normaldir böyle şeyler. olgunlukla karşılamak gerekir.
L
lisemuduru11 yıl önce
carlos latuff un çizdiği feminizm karikatürü
Ülkemizde ki feminizm anlayışını düzeltmesi umuduyla,paylaşıyorum. Kızlar sakin olun erkekleri öldürürseniz sadece katil olursunuz. Asıl erkeklerin içindeki zorbalığı, hanzoluğu yok etmek için uğraşın. erkeklerin kafalarını kırmak yerine, ayaklarınız… devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
beşiktaş büyük takım değildir
(bkz:ama bizim uefa kupamız var) edit: genç cinconlular rahatsız.
L
lisemuduru11 yıl önce
beşiktaş büyük takım değildir
(bkz:ama bizim uefa kupamız var) edit: genç cinconlular rahatsız.
L
lisemuduru11 yıl önce
tayyip erdoğan kıçınızdan donunuzu alsa haklıdır
donu bile olmayanlardan ise canını alıyor malesef.
L
lisemuduru11 yıl önce
ışid in ele geçirdiği silahlar
Valla yemin ederim bu kadar salaklık görmedim. Koalisyon başarısız oldu. Sadece havadan saldırmakla olmaz. Zaten ilk baştan biliyordum, gerizekalıları desteklersen, uyanıklar kafasına vurup elinden ekmeği alır. Bu adamları kimse desteklemiyor maalese… devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
Valla yemin ederim bu kadar salaklık görmedim. Koalisyon başarısız oldu. Sadece havadan saldırmakla olmaz. Zaten ilk baştan biliyordum, gerizekalıları desteklersen, uyanıklar kafasına vurup elinden ekmeği alır. Bu adamları kimse desteklemiyor maalese… devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
L
lisemuduru11 yıl önce
L
lisemuduru11 yıl önce
L
lisemuduru11 yıl önce
L
lisemuduru11 yıl önce
ateşli kürt kızı
tarla faresi gibi malafatın üstünde dikelir. hop hop hoplar zıp zıp zıplar.
L
lisemuduru11 yıl önce
ateşli kürt kızı
tarla faresi gibi malafatın üstünde dikelir. hop hop hoplar zıp zıp zıplar.
L
lisemuduru11 yıl önce
kurdistanball
sayfa iyi incelediginde Kurt degil ermeni sayfasi oldugu meydana cikacaktir.
L
lisemuduru11 yıl önce
skafoid el bileği kırığı
herkes bilinçlensin diye yazıyorum. Sonra benim gibi acı çekmeyin. Skafoid kemiği, el bileğinde karmaşık hareketleri yapabilmemizi sağlayan 8 kemikten en hassası ve en çok kırılganı. (img:#684668) skafoid kırığı. Skafoid nasıl kırılıyor biliyor … devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
ışid logosunun paint te yapılması
el şebab bayrağını biraz restore edip piyasaya tekrar sunmuşlardır. (img:#684673)
L
lisemuduru11 yıl önce
skafoid el bileği kırığı
herkes bilinçlensin diye yazıyorum. Sonra benim gibi acı çekmeyin. Skafoid kemiği, el bileğinde karmaşık hareketleri yapabilmemizi sağlayan 8 kemikten en hassası ve en çok kırılganı. (img:#684668) skafoid kırığı. Skafoid nasıl kırılıyor biliyor … devamını gör
L
lisemuduru11 yıl önce
skafoid el bileği kırığı
L
lisemuduru11 yıl önce
skafoid el bileği kırığı
L
lisemuduru11 yıl önce
rte en büyük başarısı
(bkz:gemicik) edit: her başlık gibi bu da başımıza kalmış.
© copyright 2005 - 2026