bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- sözler köşkü4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- askerde sözlüğe girmek2
- sırrı süreyya önder28
- oha doğum günüm yarın2
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- atatürk'e alerjisi olan tipler2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- silver ile evlenecek erkek52
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- tutmayan başlık açma rehberi7
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- gece vardiyası2
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- kürt kızlarının güzel olması2
- askerlik anıları6
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- dün gece ne oldu12
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- erecto dos andreas biraderitos3
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- sözlükteki linç kültürü12
- birader bey birader bey2
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- elinin içine hapşıran insan5
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- ilişki yapmaya üşenmek2
- deccaliyet çağı6
entry'ler (425)
ahmet bu önermeyi söyleyen kişinin babasıdır.
ahmetin oğlu= ben
benim oğlumun babası= yine ben
ahmet= benim oğlanın dedesi
tabi ortada biyolojik bir savaş yoksa.
ahmetin oğlu= ben
benim oğlumun babası= yine ben
ahmet= benim oğlanın dedesi
tabi ortada biyolojik bir savaş yoksa.
jesse'yi emre çolak'ın oynaması muhtemel. benziyolar amk.
tuvaletten çıkarken ayağımda olduğunu unutup az mı dolaştım evin içlerinde amk? insan hiç ayağındaki terlik yüzünden kafasına terlik yer mi?
ttnetin insanı sinir krizlerine sokan ve fiyatı 65 liralara kadar ulaşan uygun(!) tarifesi yerine internet tarifesini seçtiğim ayrıca da avrupa kupası maçları dahil olmak üzere birçok kanalından faydalandığım ve 80 lira ödediğim oluşum. ayrıca çok da memnunum. ne internette sorun yaşadım şimdiye kadar ne de kanallarda.
gece gece uykumdan uyandım. rüya mıydı kabus muydu bilemedim. karmakarışıktı. çok özledim lan babamı. canlı gibiydi. garipti. bi sefer be tek bi sefer sarılabilsem. vay amk...
babam...
sayılarla aramın iyi olması sebebiyle başıma gelmeyen durum. hatta birinden 5 diğerinden 4 sene önce ayrıldığım eski sevgililerimin numaraları bile hala aklımda. tabi değiştiyse bu benim sorunum değil amk.
çocukken elektrikler gittiğinde yüze kadar sayıyoduk geliyodu elektrikler. site bi gidiyo 2 gün yok amk.
lineercebir
23 yaşında, 1.87 boyunda, 85 kilo, bira göbekli, eğitim camiasına yeni giriş yapmış neferdir. bu yaşta saçlara hafiften aklar düşmüş olabilir ama karizması da ayrı bi güzeldir. ehh azıcık da yakışıklı diyebiliriz ama çok değil azıcık.
23 yaşında, 1.87 boyunda, 85 kilo, bira göbekli, eğitim camiasına yeni giriş yapmış neferdir. bu yaşta saçlara hafiften aklar düşmüş olabilir ama karizması da ayrı bi güzeldir. ehh azıcık da yakışıklı diyebiliriz ama çok değil azıcık.
herkesin tuttuğu kendinedir kimsenin kimseye karışmaya hakkı yoktur özgürlüğü bidir. iki taraf da kendince haklı sebeplere sahiptir ama yine de otomatik vitesin hazzı başkadır amk.
kalk yat.
benim de bulunduğum içinde durumdur.
not: bağcılardaysan ve böbrekler sağlamsa gel beraber içek hacı.
not: bağcılardaysan ve böbrekler sağlamsa gel beraber içek hacı.
sinir bozucu tiplerdir. çoğu sırf taşak geçmek için yapar. sus dersin anlamaz daha garip sesler çıkarır. yeni neslin dikkat çekme çabasının ürünüdür. dayakçı öğretmen oldum sayelerinde. pişman mıyım? tabiki hayır. başlık söylendiği anda "başlık neydi hoceeaaam" diyen tiplerden daha sinir bozucu değillerdir o ayrı mesele.
edit: bunların bir üst modelleri de çıktı. "ivit" nedir amk? bir insan ivit demekten niye bu kadar haz alır ki? ulan gece gece sinirlendim. yarın sabah ilk iş bunlara güzel bi zopa çekeyim en iyisi. ivit. ırıspı çıcığı.
edit: bunların bir üst modelleri de çıktı. "ivit" nedir amk? bir insan ivit demekten niye bu kadar haz alır ki? ulan gece gece sinirlendim. yarın sabah ilk iş bunlara güzel bi zopa çekeyim en iyisi. ivit. ırıspı çıcığı.
elimde tuttuğum sigaradan hiç tat alamamama rağmen yine de söndüremeyişimin nedeni. israf israf. günah. "alamamama" kelimesini de kullandım ya ben en iyisi uyuyayım amk. mamamamimimi.
naber la?
iki tane ağızları olduğu için.
russian institute 16 lolitas.
ilk çağlarda insanlar çubuk sayarlarmış mesela "//" bu tabi zamanla zorlaştığı ve insan beyni sürekli geliştiği için bunlara birer sembol verme gerekliliği hissetmişler //=2 olmuş mesela kelime karşılığı da bizim dilimizde iki. buna dayanarak // tane //'nin karşılığı //// olmuş tabi buna da sembolle 4 dedikleri için onun sonucu dört olmuş. yani ilk çağda insanlar ////=5 deseydi iki kere iki beş olacaktı ama şu an algıladığımız beş değil. bunun temeli hiç değişmez //// tane çubuk ama semboller farklılaşabilir.
eğer eğitim fakültesi çıkışlıysa yazması olağan görünen matematikçidir. kelimelerin matematiğini iyi kavramıştır.
(bkz: ben)
(bkz: ben)