bugün
- manifest dinleyen erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray3
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor2
- mesele ne senin benden ayrılman3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- taşak sütyeni2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- trabzonspor7
- insan zamandan ibarettir3
- gocu4
- yaz yemekleri5
- mauro icardi3
- birleşik krallık3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- gulmekicinyaratilmis11
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- ona bir şey söyle7
- almanya5
- stres yönetimi6
- falkland yasası3
- dost2
- murphy yasası2
- ispanya7
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- deprem2
entry'ler (22)
muhtemel ihtimal evde kalma korkusu vardır kendisinde. 20 yaşın altındaysa ergenliğine verebilirim de üstündeyse durum net budur.
aklınıza önce ernest hemingway yerine metallica geliyorsa sizde bendensiniz dostum dediğim hede.
köle - yavuz çetin.
ilişkide sorumluluk ve paylaşımdan kaçınmayan erkektir.
nulla regula sine exceptione.
ömnes vulnerant, ultima necat.
tertium non datur.
ömnes vulnerant, ultima necat.
tertium non datur.
güney kore, japonya.
(bkz: çekik göz takıntısı)
(bkz: çekik göz takıntısı)
göğe bakma durağı - turgut uyar.
görücü usulü evliliğe bin basar evlenme yoludur. tabi sözlükten tanışıp evlenmelere de bin basar evlilikler vardır, anlatıp can çektirmeyelim.
kişinin kendisine karşı duyacağı haklı gururun sebebidir.
yalan dolan bir ifadedir kanımca zira bu dünyayı daha yaşanılabilir hale getiren şeylerin başında gelir aşk, sevgi, saygı ve barış.
bu da dipçik nottur: kimseye aşık olmadığım halde söyleyebiliyorum bunu.
bu da dipçik nottur: kimseye aşık olmadığım halde söyleyebiliyorum bunu.
müzikten gram anlamayan insan söylemidir. muhtemelen hayatında bir enstrüman almamıştır eline ve bütün müzik terimlerine yabancıdır. dinlediği müziğin nasıl yapıldığı hakkında en ufak bir fikri yoktur ve müziği şarkı olarak görür. bu da dinlediği müziğin sadece sözden ibaret olduğu yanılgısına sürükler kendisini. müzik zaten bir dildir, tıpkı matematik gibi, tıpkı ingilizce gibi. insanların düşüncelerini, hislerini, öfkelerini, arzularını, üzüntülerini notalara dökmesiyle oluşur. ve inanın hisle verilen bir c#m ile hissiz bir c#m arasında tıpkı türkiye'ye sonradan gelen bir italyan'da görülen aksan bozukluğu kadar net farkedilebien bir ayrım vardır.
edit: imlâ
anıtkabir'i barındıran, uğruna kaliteli müzisyenlerin enstrümanlarını kirlettiği, bambaşka bir tadı olan, müzik hayatının çok canlı ve kaliteli olduğu, kızılay'ında voodoo blues ve jolly joker gibi güzel mekânları olan hatıra dolu bir şehirdir ankara.
çoğu normal erkek için bir kızın elini tutmak henüz 18 yaşına bile gelmeden muhtemelen gerçekleşmiş bir eylemdir. bu yaş öncesi evliliği aklının ucundan geçirmeyen birisinin sırf bu yüzden kaybedeceği şey saygıysa ortada bir mantık hatası vardır diye düşünülebilir zira erkek evleneceği kız için kendini fiziksel anlamda dokunulmaz yapmak yerine karakterize olarak dokunulmazlığı evleneceği hatuna sunmalıdır bana senin dışında artık kimse sahip olamaz mantelitesiyle. yani bu erkek aslında oldukça toy, sosyal ilişkileri kesinlikle gelişim göstermekte sıkıntı çıkarmış, hatta belki kolay aldatabilen veya aldatılabilinen bir kişidir.
parmak geçişlerinin son derece hızlı ve hatasız olmasıyla tanınan, cry for you adında çok sağlam enstrümental bir parçası olan aşmış gitarist.
kilo verme niyetinde de olabilir. karın açlığını su ile gidermeye çalışma gibi türevleri de vardır.
bir çok erkeği düğünlerden soğutan gerçek bir sorunsaldır.
muhtemel ihtimal hayatında izmir'e gitmemiş kişi söylemidir. veya üniversite okumak için izmir'e gitmiş kişi söylemi de olabilir. izmir'in kızları sanıldığı üzere fahişe ruhlu değildir, izmir'i bozanlar -kendi tecrübelerime dayanarak belirtiyorum- izmir'e sonradan gelen (genelde üniversite için) yurdum anadolu hatunlarıdır. sebebi de gayet açık,
(bkz: toplum baskısı)
(bkz: aileden uzaktayken 180 derece dönen kız modeli)
(bkz: toplum baskısı)
(bkz: aileden uzaktayken 180 derece dönen kız modeli)
öğrenci evlerindeki komplimanları düşününce bu eylemin çok da abes kaçmadığının hatırlatıcısıdır.
türkiye'de yayınlanmış en haysiyetli dizilerin başında gelir. karakter sayesinde emrah serbes'i tanımak insanı üzse de, hiç tanımamış olanları düşününce kendisi avutabilir kişi. ayrıca bu dizide öyle bir sahne ve replik vardır ki, türk dizi tarihinin en iyi repliği olmaya kesinlikle adaydır. şöyle ki;
https://www.youtube.com/watch?v=ZV7zRtV3Efc
https://www.youtube.com/watch?v=ZV7zRtV3Efc