bugün
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak5
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- osururken götten alev çıkması12
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- diamond bosphorus16
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- evlenilmeyecek kız tipi11
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- günün şiiri21
- seksli rüyalar görmek6
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- ragnar rockefeller38
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- togg limuzin7
- zihni göktay13
- sersem herif11
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- telefonun aşırı ısınması7
- güzel kızların barzolarla takılması4
- elle yiyip şişeden içenler3
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- elle yemek yemek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- besle kargayı4
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yeni yazarlara öneriler10
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- 2026 dünya kupası24
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- mel mel bakan adama gülümsemek11
sevdiği entry'ler
abla buzluktaki dondurma benim, yeme.
Evet böyle bir başlık da ben açmış bulunayım.
Yine bir yolculuk için yollardayım. istikamet şehirden uzakta. Hiç güneşin olmaması beni çok sevindirdi. Ufaktan da yağmur çiseliyip hava esmeye başlayınca artık keyfime diyecek Bi şey yoktu.
Herkes arabanın içinde camlarını yarısından fazla kapattığı halde ben sonuna kadar açarak bulutları izlemeyi tercih ettim. Kulaklıkla birlikte her şey tamamdı.
Bulutları izlerken yüzüme minik minik yağmur damlaları sıçrıyordu.
Kafamı iyice pencereye yaklaştırıp biraz tefekkür biraz hayal derken kendimden geçiyordum ki yandan geçen araba yerde birikmiş olan Bi miktar suyu yüzüme şlap diyerek yapıştırdı.
Oysa hafiften irileşmeye başlamış yağmur damlaları bana yetiyordu.
Olsundu.
Biraz serinledikten sonra bulutları izlemeye devam..
Yine bir yolculuk için yollardayım. istikamet şehirden uzakta. Hiç güneşin olmaması beni çok sevindirdi. Ufaktan da yağmur çiseliyip hava esmeye başlayınca artık keyfime diyecek Bi şey yoktu.
Herkes arabanın içinde camlarını yarısından fazla kapattığı halde ben sonuna kadar açarak bulutları izlemeyi tercih ettim. Kulaklıkla birlikte her şey tamamdı.
Bulutları izlerken yüzüme minik minik yağmur damlaları sıçrıyordu.
Kafamı iyice pencereye yaklaştırıp biraz tefekkür biraz hayal derken kendimden geçiyordum ki yandan geçen araba yerde birikmiş olan Bi miktar suyu yüzüme şlap diyerek yapıştırdı.
Oysa hafiften irileşmeye başlamış yağmur damlaları bana yetiyordu.
Olsundu.
Biraz serinledikten sonra bulutları izlemeye devam..
Umarım hayatınızda karşınıza bir kez dahi olsa bile; sabit fikirlerinizi, doğrularınızı, dogmalarınızı, yalanlarınızı, inkârlarınızı alt üst eden, ezberinizi bozan, yolu başkalarının çizdiğini fark etmenizi sağlayıp sizi yoldan çıkaran biri çıkar.
Ve siz onu fark edersiniz.
Ve siz onu fark edersiniz.
Çünkü uçmak için çok ağırlar.
Türk erkekleri ne kadar ozensiz gorunseler de bakımına her zaman dikkat ederler.
Türk erkekleri ne kadar hovardalik, kız peşinde koşuyor gibi gorunselerde sevdikleri kıza gerçekten değer verirler.
Aynı zamanda Türk kızları da size çirkin görünse de siz onu güzel bulun diye birçok şey yaparlar. Saç boyamak olsun Kaş aldırmak olsun. Ayrıntıya girmiyim.
Ayrıca bir sürü erkek ona teklif etsede, yavşasa da onun gönlü yine sizdedir emin olun.
Ayrıca kızlar sizi baya kıskanır ve siz onunla ilgilenin diye trip atar.
Ama bu türk erkekleri bizi nedense hiç sevmedi. Eski Türkler gidip Çin kızlarını aldılar. Osmanlı Türkleri gidip avrupa kızı aldılar. Şimdiki Türk erkekleri de rus kızı peşinde.
Neyse hadi şimdi gidin kaşı gözü için elalemi Sevin. Bakalım aynı değeri görcek misiniz?
Türk erkekleri ne kadar hovardalik, kız peşinde koşuyor gibi gorunselerde sevdikleri kıza gerçekten değer verirler.
Aynı zamanda Türk kızları da size çirkin görünse de siz onu güzel bulun diye birçok şey yaparlar. Saç boyamak olsun Kaş aldırmak olsun. Ayrıntıya girmiyim.
Ayrıca bir sürü erkek ona teklif etsede, yavşasa da onun gönlü yine sizdedir emin olun.
Ayrıca kızlar sizi baya kıskanır ve siz onunla ilgilenin diye trip atar.
Ama bu türk erkekleri bizi nedense hiç sevmedi. Eski Türkler gidip Çin kızlarını aldılar. Osmanlı Türkleri gidip avrupa kızı aldılar. Şimdiki Türk erkekleri de rus kızı peşinde.
Neyse hadi şimdi gidin kaşı gözü için elalemi Sevin. Bakalım aynı değeri görcek misiniz?