bugün

sevdiği entry'ler

yazarlara whatsapp'tan gelen son mesaj

abla buzluktaki dondurma benim, yeme.

anın hissi

Evet böyle bir başlık da ben açmış bulunayım.

Yine bir yolculuk için yollardayım. istikamet şehirden uzakta. Hiç güneşin olmaması beni çok sevindirdi. Ufaktan da yağmur çiseliyip hava esmeye başlayınca artık keyfime diyecek Bi şey yoktu.
Herkes arabanın içinde camlarını yarısından fazla kapattığı halde ben sonuna kadar açarak bulutları izlemeyi tercih ettim. Kulaklıkla birlikte her şey tamamdı.
Bulutları izlerken yüzüme minik minik yağmur damlaları sıçrıyordu.
Kafamı iyice pencereye yaklaştırıp biraz tefekkür biraz hayal derken kendimden geçiyordum ki yandan geçen araba yerde birikmiş olan Bi miktar suyu yüzüme şlap diyerek yapıştırdı.
Oysa hafiften irileşmeye başlamış yağmur damlaları bana yetiyordu.
Olsundu.
Biraz serinledikten sonra bulutları izlemeye devam..

sözlük yazarlarının temennileri

Umarım hayatınızda karşınıza bir kez dahi olsa bile; sabit fikirlerinizi, doğrularınızı, dogmalarınızı, yalanlarınızı, inkârlarınızı alt üst eden, ezberinizi bozan, yolu başkalarının çizdiğini fark etmenizi sağlayıp sizi yoldan çıkaran biri çıkar.

Ve siz onu fark edersiniz.

ejderhalara neden inanmıyoruz

Çünkü uçmak için çok ağırlar.

türk kızı vs isveç kızı

Türk erkekleri ne kadar ozensiz gorunseler de bakımına her zaman dikkat ederler.

Türk erkekleri ne kadar hovardalik, kız peşinde koşuyor gibi gorunselerde sevdikleri kıza gerçekten değer verirler.

Aynı zamanda Türk kızları da size çirkin görünse de siz onu güzel bulun diye birçok şey yaparlar. Saç boyamak olsun Kaş aldırmak olsun. Ayrıntıya girmiyim.

Ayrıca bir sürü erkek ona teklif etsede, yavşasa da onun gönlü yine sizdedir emin olun.

Ayrıca kızlar sizi baya kıskanır ve siz onunla ilgilenin diye trip atar.

Ama bu türk erkekleri bizi nedense hiç sevmedi. Eski Türkler gidip Çin kızlarını aldılar. Osmanlı Türkleri gidip avrupa kızı aldılar. Şimdiki Türk erkekleri de rus kızı peşinde.

Neyse hadi şimdi gidin kaşı gözü için elalemi Sevin. Bakalım aynı değeri görcek misiniz?
© copyright 2005 - 2026