bugün

entry'ler (113)

tayyip erdoğan'ın yeni müjdesi

yine gaz bulmuşuzdur, başka ne olacak.

11 mayıs 2019 rizespor galatasaray maçı tiyatrosu

hakemin maçı konuk ekip galatasaray'a kazandırmak için akıl almaz derecede garip kararlar verdiği, sonunda da amacına ulaştığı maçın sonunda gazetelere manşet olacak başlık: tiyatro...

30 yaşından büyük sözlük yazarları

zamanın hızına yetişmek için uğraşan, ama beceremeyen kişilerdir.

aziz yıldırım

türkiye'nin en büyük spor kulübünün, hiç bir söylediğine inanılmayan başkanı.

aşkım düğün yapmasak olur mu diyen sevgili

kanımca en mantıklı düşüncedir, fakat genellikle pintilik olarak algılanır!

türk filmleri

kastedilen "yeşil çam" ise aynı filmi 3024 kez seyredip 3025. kez seyretmek için fırsat kollarım.

yanıyorum diye mesaj atan kız

yardım edilmesi gereken kızdır.

öldükten sonra ne olacak sorunsalı

dünyada ki yaşamın bitecek gerisi çokta önemli değil.

13 gün sonra duş olmak

duş alınır, duş yapılır ama duş olmak, bunu daha önce duymamıştım!

hoşlanılan kızın beşiktaşlı çıkması

kişide kısa sürede çevresini, olayları - durumları umursamazlık ve bedende halsizlik yaratacak durum, yapılması gereken hemen kişiden ve ortamdan uzaklaşmaktır!

sana değer veren biri var mı hayatında

elbette vardır ama asıl soru sana değer vermesini istediğin kişiden karşılık alabiliyor musun, karşılıksız aşk kötü bir şey, uzak olsun bizden!

kadınlar südyen takmasaydı ne olurdu

bildiğim kadarıyla kadınlar südyen değil, sütyen takıyorlar, konumuza gelirsek sütyen takmasalardı bizim insanımızın bir kısmının abaza olduğunu düşündüğümüzde teşhirciliğin ve tacizin daha da artacağını düşünüyorum.

bir kadın için 7 yıl sonra diş fırçalamak

bence etkili sonuç almak için önce çamaşır suyu ile ağzını çalkalamalı, ardından dişini fırçalamaya geçmelidir.

a101deki sarışın kasiyer kız

kanımca sarışın kızların markette çalıştırılmaması gerekiyor, zira diğer kızlar için hiçte adil olmayan bir duruma vesile oluyor.

kürdistan nasıl kurulur

cevabı bilinemiyor, zira öyle bir şey hiç bir zaman olmayacak!

bir şarkıyı tiksinesiye kadar dinlemek

beğenilen şarkının arka arkaya 5716 kez dinlenmesi, ardından haliyle şarkıdan soğuma durumunun oluşması ve yeni şarkı aramaya geçilmesi şeklinde süre gelen durum.

soyadında oğlu olmayan insan ezikliği

bahsedilen eziklik kanımca yoktur, aksine soyadında oğlu eki olanlarda eziklik vardır.

26 kasım 2014 rsc anderlecht galatasaray maçı

anderlecht'ten tek isteğimiz 4 atmasıdır!..

hoşlanılan kişiden mesaj beklemek

beklenilen süre uzadıkça moral-motivasyon yerlere iner. benim tavsiyem ya o kişiden mesaj beklemeyip mesajı kendinizin atması yada o kişiyi boşvermeniz yönünde olur.

ali biçim show

gerçeği varken niye imitasyonunu seyredelim sorusunu akla getiren, ölü yaz sezonunu idare etmek için hazırlanmış şov programı.
© copyright 2005 - 2026