bugün
L
lemon and lime10 yıl önce
karikatürlerle anlaşan insanlar
birbirilerine sürekli karikatürlerle cevap veren insanlardır. bende şimdi sözlük yazarlarıyla bir deneme yapmak istiyorum. böyle konuşmayı biliyor musunuz? (img:#808533)
L
nur yerlitaş
jüri üyeliği yaptığı yarışmada performans sonunda görüşü sorulunca "kusura bakmayın dalmışım, izleyemedim" gibi bir şeyler söyleyip beni yarmış geçirmiş balon.
L
nur yerlitaş
jüri üyeliği yaptığı yarışmada performans sonunda görüşü sorulunca "kusura bakmayın dalmışım, izleyemedim" gibi bir şeyler söyleyip beni yarmış geçirmiş balon.
L
nur yerlitaş
L
insanı dehşete sokacak üç kelimeden oluşan cümle
insanı dehşete düşürecek üç kelimeden oluşan cümelelerdir. evlenemezsiniz, siz kardeşsiniz! (bkz:dehşet)
L
insanı dehşete sokacak üç kelimeden oluşan cümle
insanı dehşete düşürecek üç kelimeden oluşan cümelelerdir. evlenemezsiniz, siz kardeşsiniz! (bkz:dehşet)
L
bir kadın sevilmeye neresinden başlanır
Kulak arkasından başlanır. Eğer kulak arkasına sigara saklamışsa o sigara derhal alınır. Ardından diğer kulağa geçilir.
L
3 lü sarmadı 5 li sar kanka
3 lü sarmadı 5 li sar kanka o da yetmez 8 li sar kanka dedirten hadisedir. sarıp sarıp için vesselam kolay gelsin. (bkz:kafam bir milyon)
L
abdullah gül
(bkz:beyaz gul abdullah gul guller arasından gelir)~evet eskiden eksi sozluk yazarıydım~
L
halifeliğe en çok yakışacak lider
Tabiki yeni turkiyenin kurucusu Tayyip erdoğandır . Bu makama sonuna kadar yakışır .
L
adriana lima önüne eğilip fuck me demesi
Fuck you der çıkar giderim. Efendi gibi konuşuyoruz küfür etmenin manası yok.
L
vajinasının arasına peynir maydonoz koyan kız
Bir de capsini sitelere atan kızdır. Foto şuna benziyor. (img:#835300)
L
hadise nin dünyadaki en güzel ve seksi kadın oluşu
kezban kızların çekemediği gerçek.
L
galatasaray formalı ışid militanı
türk bayrağını sökmemiş, demek ki türkiye'ye karşı bir art niyetleri yok (bkz:düz mantık).
L
galatasaray formalı ışid militanı
türk bayrağını sökmemiş, demek ki türkiye'ye karşı bir art niyetleri yok (bkz:düz mantık).
© copyright 2005 - 2026