bugün
- allahı kim yarattı14
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi14
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi22
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- anın görüntüsü9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası12
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri18
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız23
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler13
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8

entry'ler (19)
ne kadar olmalı averajın altındaysa bile manken olunabilir mi? .
iletişim fakültesi bakımından yöneltiyorum soruyu .
Örneklerini gördüğüm bir olay nasıl oluyor, nasıl bir eğitim'den geçiriliyor insanlar bu duruma gelmek için? bende gitmiştim kursuna ama bırakın tek bakışta 1 sayfa okumayı 1 adım bile atamadım normal kendi okuduğum hızda okuyorum hala, neymiş düşünmeyin yazıları görün zaten beyniniz okuyacaktır vs vs bu konu hakkın da bilgisi olanlar ++ .
Gülümsemenin bile altında bi ton şey arayan gereksiz insan topluluğunu umursamayan güzel insanlardır ben dahil :) gülün devamı zaten geliyor :D aynı şekilde somurtmak mı istiyorsunuz yine devamı geliyor karar sizin .
kendinizce açıklayın nasıl bir his olduğunu .
şifreleme kitapları vardır daha fazla bilgisi ve tecrübesi olanlar yazabilir mi? .
Millet 2016 da gazi üniversitesini kazanan varsa yerleşme puanını yazabilir mi ? teşekkürler .
Millet ben burayı yazmayı düşünüyorum 3 üncü senem başarılı sıralaması ortalama 47800 alınmış 60000 ile girme şansım var mı ve önerileri alayım nasıl bir üniversite .
olsa da yesek hayalimdeki yaşam .
yorumları alalım .
kandırılmak .
arkadaşlar her forum ayrı telden konuşuyor bu ilaç etkili mi etkisiz mi yardımcı olur musunuz ?
ne köpükler, ne saç spreyleri, ne bakım kremleri işe yaramıyor arkadaş özellikle erkeklerde .
videolarını youtube veya başka bir yere indirdiğiniz zaman anında yakalandığnız bir kuruluş ve cezayı kitleyecek, ayrıca bence gayet güzel ama parası fazla doğrudur bütün önemli yazarların eserlerini türlerini biliyorum hayırlısıyla son 1 ayda 2 3 kez tarihede bakacağım edebiyatla birlikte gayet yararlı okuma isteği yoksa okuyamazsında çalışamazsında tek gerekli şey azim istek haydi tekrar düşünmeye davet ediyorum.
Evet arkadaşlar yarıyor efsane bi uygulama birbirine karıştırmadan 50-100 arası yazarın eserlerini aklıda tutabiliyorum amma velakin ne kadar işe yarar siz söyleyin (aynı şekilde tarihide) .
bi bok beceremeyen sürekli ezilen ama sanal dünya'da egosunu tatmin etmeye çalışan düşük seviyeli mahluk görünce dövüp bırakmanız önerilir.
mutsuz olmak isteyen insana dünyayı verin yine mutsuz olmak için bir sebeb bulur.
geğirince ağıza çürük yumarta kokusu gelir hayatınız kayar ben sürekli maruz kalıyorum bir yerim falan üşüdüğü zaman veya soğan lı baharatlı acı şeyler yediğinde ortaya çıkan hayat kayması.
yakın zamanda sözel paketini aldığım firma 550 kağıt bayıldım, ama akılda kalıyor sınava yönelik, sınavdan sonra unutsanızda fazla sorun olmaz yeterki sınavdan yüksek alalım ama yine kolaya kaçtığınızzı sanmayın kıçınızı yırtıcaksınız yine izlemekle bitmiyo çalış 70 gün kaldı dimi yani .