bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum5
- ragnar rockefeller38
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- çocukken içine kapanık olmak3
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi2
- kemalistleri yunanistana gönderelim kampanyası2
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- bir amaca hizmet etmek3
- viski içen erkek seksiliği2
- gocu'ya yazdığım şiir3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- queen feristah8
- gocu meme ucu5
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- ahtapot yemek10
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
- lahmacunun yanında ne içilir10
- tuzlu fıstık3
- millete gay guy diyenler2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- deniz göktaş37
- türklerin tembel bir millet olması8
- evagreen6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- evli olduğunu saklayan kişi9
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- hava soğuk mu ılık mı anlamadım4
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı2
- yazarlardan aforizmalar2
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 2026 dünya kupası20
- günün şiiri12
- ertelemenin gelecekteki kendine iş kitlemek olması2
- dünya16
- futbol16
- üstad dostoyedisiki2
- doa3
- bir kadın size hakaret ediyorsa2
- dünyanın en iyi teknik direktörü2
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- norveç5
- brezilya6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
entry'ler (36)
trt'nin bu adamdan vazgeçememesi de hakikaten enteresan bir olaydır.
bizim gibi teknoloji birlikte büyüyen bir nesil için olayın daha öncesi vardır. ilk önce tetrisin tv'ye bağlanan hali olan "kara kutu" adlı cihazı mahalledeki tüm çocuklarla ortaklaşa oynarsın. Sonra "micro genius" tarzı ateriler icat olmuş ve aslında 5 farklı oyunların bulunduğu kasetler 999 in 1 yalanıyla satılmaya başlamıştır. eee tabi onun içinde ayrı bir kuyruğa girmek gerekir. Derken sega çıkmıştır ve aynı numara almadan bekleme durumu devam etmektedir. Bu sırada Play Station 1 de icat olmuş ama o bize uğramadan geçmiştir. Bizle birlikte teknoloji de büyümüş bilgisayarlar, lap toplar vs... çıkmış, gelişmiştir. Bu sırada bilgisayar kuyruğu da evdeki kardeş sayısına inmiş ama tadı da kaçmıştır.
Bilim yuvası adı taşıyan ancak olamayan yurdum üniversitelerinde eşine ender rastlanan "bilim" hocası. Mersin Üniversitesi profesörlerindendir. Memur akademisyenler için çeşitli özlü sözleri mevcuttur.
(bkz: At Martini dağlar inlesin)
(bkz: Bilim değil film bunlar)
(bkz: At Martini dağlar inlesin)
(bkz: Bilim değil film bunlar)
Yılları hiç edebilen, beğenilmeyen ödevler makaleye dönüşünce beğenmeyen kişilerin yazar olduğu çalışmaların üretildiği, sonra da yurdum akademisinde bunların önemi yok, sen 33/a için başka yollar dene denilebilen eğitim sürecidir. Başlamayı düşünenlere allahtan sabır diliyorum.
Ayarı kaçmış bir galatasaraydır.
yalnız erkeklerin böyle anda bir malum sevgilisiyle gezen kadınlara bakıp kaderlerine, yalnızlıklarına ve aynı zamanda o kadına fena halde sövdüğü zamandır.
istanbul'da şu sıralar özlenen olaydır..*
pek bir şeye benzemeyen doğa olayıdır..
istanbul depreme niçin hala hazır değil gibi bir soruya tokyo da hazır değil gidin onlara da sorun tarzı bir yanıt vermiş belediye başkanı...
fatih terimin tribünlerden tezahüratlarıyla takımı desteklediği maç.
Son model lüks arabalarıyla meraklı arap izleyicilerin hayatlarını hiçe sayarak farkında olmadan ölüme meydan okuyan arapları haber konusu yapan trt'nin yorumudur. izlerken gülsem mi yoksa paranın arapları ne kadar hızlı ve öfkeli yapabildiğine şaşırıp mantıklarını olumlu yönde etkileyememesine üzülsem mi karar veremedim.
bir çeşit çamur at izi kalsın taktiğidir. batıldır inanmayınız..
nuri alço'ya eş olması beklenen efsanevi yeşilçam hatunu.
Ajdar sevenlerin bir araya gelip bağımsızlıklarını ilan etmeleriyle kurulması düşünülen ülke.
mfö'nün bir şarkısındaki* benzerliği nedeniyle bir dönem dalga konusu olan ancak zamanla değeri anlaşılan sempatikliğin ve karizmanın markası.
Bayağılaşmak, ayağa düşmek...
90'ların başında çocuk olmaktır. Sabahları bir dönem Bugs bunny ve Silvester ile uyanmaktır. 2000'lerde kahkaha ile gülünen acayip pop şarkılarını ezbere bilen bir nesildir.
Güzel bir duygudur. Doğmadan önce dünyaya ne zaman gelmek istersin diye sorsalar, 1986ıııı derdim.*
Güzel bir duygudur. Doğmadan önce dünyaya ne zaman gelmek istersin diye sorsalar, 1986ıııı derdim.*
istemeden dahil olunan başlıklardan ve içeriklerinden en iyi sıyrılma yoludur. Farklı durumlara uyarlanan versiyonları da vardir.*